![]() |
Wystawianie Zurawskiego kosztem Riosa to jes sabotaz i celowe dzialanie na szkode klubu. Nawet jesli Argentynczyk opuszcza nas latem to i tak najwazniejsze co jest tutaj i teraz. A teraz nam moze dac o wiele wiecej niz wyblakla polska gwiazdka.
|
Cytat:
Chwila chwila, w jakich pucharach ... |
Genkova, ja chce Genkova.
Meliksona, ja PRAGNE Meliksona. |
Przegrana Wisly dzisiaj z Valerenga jest jak porazka Realu na wyjezdzie z Osasuną. Jedna wielka kompromitacja - po co byly zapowiedzi wielkiego rewanzu jak dostajemy takie baty. Dobrze, ze to tylko gra kontrolna - bo dopiero byłoby załamanie w temacie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Iwan: "Zespoły z Norwegii nam nie leżą" LOLOLOLO |
To co forumowe placzki ? Czy to juz wreszcie jest koniec Wisly ? Cupial zobaczyl to i sprzeda klub za drobne ? Teraz wszystkie mecze w sezonie przegramy i nastepny sezon zaczynami w I lidze ?
|
Kowalski idź do Odry albo innego Piasta, nie nadaję się do Wisły wgl.
Żuraw powinien już skończyć kariere bo toż to żenada . Kurto na plus , Guła zero , Sobol (2 połowa) zero , Jirsak zero , Michał ''bede grał w 1 składzie Siwiakow dno . Kiro jedynie coś szarpnie ;| |
Straciłem 90 minut życia.
Tu trzeba zapierdalać niech dopną te wszystkie transfery jak najszybciej i niech się zgrywają bo to ....a wygląda tragicznie masakra. 4:0 ten wynik mówi w jakiej jesteśmy dupie nie kpw co robi Łobo i Kowalski na tym zgrupowaniu. |
bardzo słabo, słabiutko, sparing sparingiem, ale czy oni wiedzą co robią na tym boisku? bo widzę że grają na luzie, a powinni dawać z siebie wszystko, żałuję straconego czasu na ten mecz, myślałem że zagrają dobrze... myliłem się, idę uczyć do jutrzejszego zaliczenia z rachunkowości...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 połowa to była gra jak w Karabachu.
|
Cytat:
|
Ludzie! Wisła w tym roku ma tylko 6 - tygodniowe przygotowania do rundy wiosennej. W związku z tym treningi są wyjątkowo ciężkie. Czy podczas meczu nie widzieliście, że po 30 minutach każdy Wiślak słaniał się na nogach? Stąd taki, a nie inny wynik.
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak dla przypomnienia - w lecie jedna polska drużyna pięknie grała w sparingach, nawet z Arsenalem coś pokazała... a kto ją potem w lidze ograł 4:0? No kto? Dla mnie wyniki sparingów nie są żadnym prognostykiem formy, która ma być za miesiąc. |
Norwegowie chyba połasili się na te 400 k które oferuje organizator turnieju bo to nie jest normalne aby drużyna grała takim tempem jak oni w srodku przygotowań.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I jak kooorwa Polak ma nie narzekać ja mu jego drużyna tak gra. Koorva Wyspy Owcze mają lepsze teamy !
|
Cytat:
|
Kowalski idź do Odry albo innego Piasta, nie nadaję się do Wisły wgl.
Żuraw powinien już skończyć kariere bo toż to żenada . Kurto na plus , Guła zero , Sobol (2 połowa) zero , Jirsak zero , Michał ''bede grał w 1 składzie Siwiakow dno . Kiro jedynie coś szarpnie ;| |
Wiem, że to tylko sparing, ale 4:0 od gości, których kilka lat temu nazywaliśmy traktorzystami ?? Dobitnie pokazuje, że bez inwestycji w zespół spada się na samo dno. Obecnie to my jesteśmy traktorzystami europy i nie ma się co oszukiwać. Brak zgrania to na pewno nie jest na litość Ci goście grają ze sobą już pół roku [ tą kwestie można było latem poruszać, ale na pewno nie dziś]. Lat zaniedbań od tak się nie usunie, ale musi być systematyczna praca i konsekwencja. Jednak znając życie po kolejnej kompromitacji znowu wszytko będzie się kręcić od nowa i będziemy najgorszą ligą zawodową Europy [ o ile już nie jesteśmy ]
|
Ja się zastanawiam czy ta drużyna ma chociaż trochę ambicji...
Potrzebujemy wzmocnić obronę! Lewy obrońca i bramkarz to priorytet. Lepiej powspominajmy stare dobre czasy http://www.youtube.com/watch?v=RRnjQ4_alk8 Ja chcę, abyśmy zaczęli stawiać na wychowanków! Ja wolę oglądać Nalepę, niż Branco Czekaja, niż Kowalskego. Kurto faktycznie zagrał w miarę dobre spotkanie. Widać, że ma on sporę ambicje. |
widać że póki co sił mają na 45 min tylko
a ludzie którzy piszą że Kurto źle zagrał gratuluję poczucia humoru, każda z bramek to była klepka przy której nie miał on szans a to co się dało to obronił.. |
Małecki nie grał przecież.
Jestem pod wrażeniem Valerengi. Przejechaliby się po polskiej lidze jak przysłowiowy traktor :) Może kiedyś Wisła tak będzie zapieprzać cały mecz ? |
Cytat:
U NAS DLATEGO CAŁY CZAS JEST CORAZ GORZEJ BO NAPALEŃCY myślą że jak się szybko po zmienia parę rzeczy to od razu będą efekty, a to błąd. Dopóki ludzie nie zrozumieją że to proces DŁUGOLETNI a nie kilkutygodniowy to NIE BĘDZIE ŻADNEGO WYNIKU. Weźcie się przejedźcie do kuchenek do poznania zobaczcie jak tam szkolą młodzież z jaką pasją i zaangażowaniem zobaczycie jak za parę lat będą nas Ci młodzi w lidze wozić jak chcą. |
A najśmiejszniejsze, że ta klepana przez norweskich mocarzy ekipa i tak jest druga w lidze :lol:
|
rafal777 chłopie oni są tydzień na obozie a norwegowie 6tyg dajcie im się normalnie przygotować do sezonu...ja pierd... lepiej jakby tego sparingu nie transmitowali bo 3/4 forum ma teraz niezłego schiza :rotfl:
|
Cytat:
po 1 nie zawsze porażki w sparingach=porażki w lidze po 2 w przerwie letniej też nie było zespołu nie było nic skończyło się na 2 miejscu ze stratą 3 punktów do lidera po 3 tekst iwana mnie rozwalił |
Obraz nędzy i rozpaczy - to tak pokrótce.
Ciężko zrzucić ten wynik wyłącznie na karb ciężkich treningów. Dosłownie w każdym elemencie gry byliśmy o klasę gorsi (jak nie gorzej) od Valarengi. Momentami Norwegowie wyglądali przy nas jak Barcelona - akcje z pierwszej piłki, na pełnej szybkości, momentami nasi zawodnicy nie wiedzieli co się dzieję. Przykro było na to patrzeć, w tym składzie ta drużyna kompletnie nie ma przyszłości. Brakuje rozgrywającego, napastników.. Można tak wymieniać i wymieniać. |
no i noc nieprzespana :)
bez jaj, mamy może ze 3-4 piłkarzy na jakimśtam poziomie, reszt, hmm... Łobodziński - słaby obrońca po 10 min. opanował wszystkie jeden zwody Wojtka Branco - who the f.ck is this man??????? i jeszcze pyszczy... Paljic - z całym szacunkiem, ale jak gość nie potrafi przez 90 min zablokować ANI JEDNEGO dośrodkowania, to bardzo źle o nim świadczy Żurawski - przez szacunek, bez komentarza, ale chyba jednak inwestycje w mieszkania idą mu lepiej niż kopanie piłki Kowalski - jest taka reklama batonika, biega młody gość, a widzisz staruszka :) jednym słowem, gra bez napastnika, z zawodnikami na poziomie Piasta Gliwice, to czego więcej oczekiwać? Nawet jeśli to dopiero początek przygotować to i tak jest dramat, 0 zaangażowania, 100% chaosu |
Cytat:
|
Cytat:
Oby to było spowodowane ciężkimi treningami... |
Cytat:
|
Cytat:
Małecki sam, sam, sam, sam, sam, sam i gubi piłkę, po czym opierd... kolegę zespołu :rotfl: |
Tak naprawdę jedyne co może cieszyć . To dobra postawa Kurto. Napewno ten chłopak posiada o wiele lepszy i dokładniejszy wykop z 5 metrów , jak i bezpośrednio z gry od Milana. Jego interwencje były pewne (no może poza strzałem około 10 minuty meczu?). Ogólnie w grze rzuca się niesamowity brak napastnika . Maciek nie może tam grac i też lata oraz ambicja.
Poprostu Norwegowie pokazali nam jak się biega walczy , i do tego gra w piłkę . Dziekuję Dobranoc. |
Cytat:
|
Cytat:
Liga norweska startuje później niż polska, czyli powinni być na etapie przygotowań jeszcze wcześniejszym, niż Wisła, człapać bardziej. Nie przeszkadzało im to, jednak podawać celniej, strzelać mocniej i biegać szybciej. Zresztą, co to za brednie, że piłkarz potrzebuje dwóch roztrenowań rocznie. W Hiszpanii i Anglii grają i żyją. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl