![]() |
Rios na boisko, Boukhari.
|
A taki był problem, bo przecież obcokrajowcy nie rozumieją derbów bla bla bla. 5 Polaków odpowiada za gre ofensywna i nie gramy absolutnie nic.
|
No i po co symuluje?
|
Brak chęci naszego trenera do zmiany kogokolwiek w drużynie która nie gra nic jest dla mnie niepojęty
|
szczerze do zmiany to nadają się: Paljic, Kirm, Piotr Brozek, Cikos i Sobolewski
|
Safari udane :D
|
maaskant a gdzie zmiany...na co tu kur...czekac
|
niech juz zostanie to 0-0 bo mnie szlag trafi zaraz
|
Czy oni tam nie mają noszy? To jakaś parodia, z tymi przerwami w meczu.
Małecki jest spalony psychicznie, za każdym razem podejmuje złą decyzję. |
MaŁecki wyjdź! Koleś jest pierwszy do zmiany!
|
Hej, Małecki cwel? Dobrze usłyszałem? ale się go ujebali...
Zaczynam powątpiewać w Maaskanta.. |
Małecki do zmiany. Ile można? To nie kopanina na podwórku!
|
Gdzie zmiany!!! ;/
|
no nie.... ja niemoge tego czytac nasi strzelaja w siebie wzajemnie...
|
powiedzcie mi co sie zmienilo od Wisly kasperczaka z poczatku tej rundy?
|
Dajcie kogoś innego za Małego swoje już chłop zrobił , nie wiem na co czeka Trener ...zaczyna mnie już wkur....
|
Niechże już ten Patryk M. zejdzie. Przeszkadza niemiłosiernie.
|
nic.........
|
Oczy bolą jak patrzę na tą grę...
|
Cytat:
|
Znowu się zastanawiam o co chodzi. Czy oni są naprawdę tak beznadziejni czy to jest z ich strony sabotaż.
Jeżeli to pierwsze to niestety ale jesteśmy jedną z 2-3 najgorszych drużyn w lidze i to nie jest przesada. Ps. Jak Boukhari strzeli to pojadę do miasta na kebaba. |
Zaczyna się ulubiona gra Maaskanta - dzida do przodu
|
remis w tym spotkaniu to prawdopodobnie Maaskant leci
|
Cytat:
Ale kto ma wejść- Żurawski po przeziębieniu, Boukhari - po co chyba tylko po to aby forumowi eksperci mieli o czym a w sumie o kim pisać przez następne 5 stron, Jirsak- cień samego siebie - ofensywny pomocnik tylko z nazwy, Wilk - defensywny pomocnik mamy bronić 0-0 ? Czy może Rios to jedyna opcja w takim razie, chyba że na niego też się coś znajdzie, pewnie tak nie jest polakiem nie czuje atmosfery derbów... |
Pietia schodzi włazi Kebab...
|
"Kebab" się nażarł swojego flagowego pokarmu i wchodzi :P
|
o kur.... wchodzi agent. Obcy 6
|
boukhari na boisku no to powygrywane
|
Cytat:
|
nieno tylko sie zalamac.... PADAKA!!
|
Ale mizeria... Rios powienien wejść a nie kebab
|
gdzie jest Leszek Lipka ? Kaziu Moskal ? Tomek Dziubiński ? ....zbieranina " dzieci we mgle..."
|
Tu już chyba nic się nie wydarzy. Nie potrafimy wygrać z drużyną, która ma 4 pkt na koncie....
|
Co to ku*a jest?! Po ch*j wprowadza defensywnego pomocnika zamiast napastnika.
|
Cytat:
Cytat:
|
....a dlaczego tam sie nikomu nie chce grac.. za skorzy za kasperczaka i za maskanta dokladnie to samo... totalna padaka... ja .......e kraxa nam bramke zaraz strzeli
|
Przecież te ..... chodzą i w ogole nie chcą ze sobą grac. Tej druzynie trzeba katharsis sprzedać wszystkich w ....u, a zaciag letni pogonic w cholerę.
|
Nasz trener ewidentnie "żyje meczem". Nie ma to jak szybka reakcja na to, co się dzieje na boisku...
A Małecki nadal na boisku, zaś Żurawski z Riosem na ławie. |
Rios za drugiego Brożka.
|
o, a teraz zagramy bez napastnika
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl