![]() |
wypada przeprosić kibiców :)
|
Bramkarz gra dobrze ale jak zawsze jest pewna granica strzałów do obrony a na tyle setek to powinno się 2 bramki strzelić...
|
Obraz nędzy Panie Basałaj, już liczysz kasę przed Bogusiem??? Po co my gramy w tych pucharach??? Żeby mnie krew zalała??
|
Cytat:
|
Nawet jakby były transfery to Szawle musimy pojechać tym co mamy (a raczej- czego nie mamy)... Z czym do ludzi...
|
Czyli co Panowie Vaalarenga wraca??
|
Już nic bym nie mówił jakby się starali, biegali, a oni remisują z 7 drużyną ligi litewskiej i jeszcze spacerują po boisku, zero ambicji
|
Brożek - kończ waść, wstydu oszczędź...
|
aż żal patrzec na ta amatorska piłke... po miesiacu ogladania MŚ to jest jakis cyrk... okręgówka
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko dlaczego to my musimy ****a ją kompromitować?
|
Może lepiej byłoby wyjść drugą drużyną a te łajzy wywalić z klubu....
|
Ludzie jadą na mecz ... tracą życie w różnych okolicznościach a Ci ****a nawet ambicją nie mają żeby wygrać mecz żal ;/
|
Jest.............................................. ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Noo...łądna bramka!
|
łhoohohoh Brozio :D ależ to zagrał :D
|
Ave cezar!!!!!!!!
|
Jak na złość strzelił:)
|
dzięki Bogu, jak to Kurva jest możliwe że piętą potrafi bramkę strzelić a w 100% sytuacjach robi kosmiczne jaja!!
taa Brożki oni po prostu testowali ile możemy wytrzymać :/ |
no nareszczie...
|
Matko Boska.....będą transfery....ale gra fatalna!!!
|
No nareszcie!!! No to pan Boss odetchnal transfery juz nie potrzebne.. 5 baniek w kieszeni
|
Jest!!!!!!!!!!!!!!!! 2-0
|
gooooooooooooooooooooooooool Piotruś nareszcie ku...a
|
2:0 Co się dzieje?!
|
nawet ta bramka nie zmienia faktu że graja *ujowo
edit: ta też! |
noo! 2:0!!
|
Beda transfery :)
|
Cytat:
|
Teraz już się posypie. Dobrze że zagrali konsekwentnie i nie spanikowali/podgrzali że im nie wpada.
|
Naszym grajkom potrzeba psychologa, bo jak wytlumaczyc 76 minutowa niemoc po ktorej nastepuje calkowita odmiana..
|
Albo i nie. Skoro dajemy sobie rade z Szawle tym co mamy to po co dokupowywać ? :D
|
Zszedł Małecki, jest dużo lepiej.Czy naprawdę nikt nie widzi destrukcyjnego(nie chodzi tu o grę) wpływu tego zawdonika na drużynę? Co też istotne Jirsak dużo zrobil przy obydwu golach.
|
Brawo Tomas, mam nadzieje że przełamiesz się wreszcie.
|
Bo to taka taktyka była. Spokojnie,rozklepać i coś musi wpaść.
Wynik pokazuje,że nie ma sensu robić jakichkolwiek wzmocnień. |
Cytat:
|
W Krakowie powinno byc latwiej.. nie bedzie juz presji ale tak czy inaczej boje sie kolejnych rund.
p.s niestety zmarl drugi kibic z tego wypadku <*> |
ale co niektórzy się nahisteryzowali to ich.
Uff, wreszcie normalna widownia i śpiewy i doping a nie wuwuzele. Człowiek zapomniał, że to możliwe . Gdyby nie ten wypadek. |
Ciskos to dobre wzmocnienie.
Juz po tym meczu widać że chłopak wie o co chodzi na prawej obronie. Dodatkowo 22 lata. Bardzo dobry transfer. mi też brakuje wuwuzeli i włączyłem sobie na Youtubie podkład. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl