![]() |
My nawet tworzymy już podstawową stronę html, tabelki, animacje, obrazki i te sprawy ;q
|
Cytat:
biologia geografia czy chemia jest u nas troche olewana itd ale matma i informatyczne sa na b.wysokim poziomie. |
Cytat:
Nic nie tłumaczy a wymaga wiecej niz w podreczniku. Macie stronke tej szkoły ZSŁ?? |
Mam pytanko, Poza VII jakie licea są na maksa związane z Wisłą(dużo kibiców itp.) ?
|
z tego co mi kolega opowiadał to II jest Wiślacka na 1906%
|
w I LO też sobie w barwach pochodzisz bez problemu ;)
|
XIII też luzik :)
|
III LO również, nawet mamy własny szal :)
|
Cytat:
Tylko podobno jest problem ze zdawalnością matury ustnej z polskiego ;/ Tzn mam na myśli,że często udupiają... moja siostra ledwo zdała 8 pkt jej dali.. |
Jak nie idziesz na humanistyczne studia to polski Ci na nic nie potrzebny, szczególnie ustny, tak więc 30% wystarczy :)
|
Na 90% zdecydowany jestem już co do VII LO głównie za sprawą zaawansowanego kibicowania w tej szkole.
Gdyby ktoś coś mógł jeszcze napisać o atmosferze, nauczycielach , poziomie itp. (najlepiej wszystko co wie ;p ) to bardzo chętnie czekam na opinię ;) |
jutro dzień otwarty w 3 LO, nie ? będzie ktoś z Was brał udział w organizacji? bo się wybieram tam jutro i liczył bym na jakieś opinie związane ze szkołą. : ))
|
Cytat:
|
III LO - 1906%Wisła:D
A co do liceum to co można powiedzieć, fajni ludzie, całkiem fajni nauczyciele. No i najważniejszy plus - wszyscy chodzą na rano na jedną zmianę |
Na maturze ustniej w komisji jest nauczyciel z Twojej szkoły, ale który Cię nie uczył i drugi nauczyciel z innej szkoły.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co powiecie o Zespole Szkół Energetycznych (na Loretańskiej)? Oferta edukacyjna jest dobra, ale zastanawia mnie niski próg punktowy - do liceum 70, do technikum 110... No i to jest Wiślacka szkoła czy parchata?
|
Cytat:
|
Ulalalaa . Dupa. Dupa Dupa. Napaliłem się już na VII bo ani bardzo bardzo dobra ani słaba i na dodatek wiślacka a tu ściana ! Słyszałem że trzeba mieć ok . 150 pkt zeby się dostać a z moimi 140-145 będzie ciężko...Wszystko przez te oceny bo testem aż tyle nie nadrobię. Muszę się poważnie zastanowić nad sensowną ciut gorsza szkołą. Jak np. z XIII?
|
Cytat:
troszke gorsze od 13 są 20 i 27, obie blisko rynku a też poziom nie za wysoki, no i obie szkoły Wiślackie :) |
Cytat:
Co do fizyki i matematyki, raczej nacisk kładą na matematyke. Fizyka zależy od nauczyciela. No i faktycznie informatyki dużo, bo masz w pierwszej klasie z 8 (?? nie pamietam) godzin przedmiotów zawodowych. W sobote dni otwarte, zapraszam ;d |
Czy z ok.150 punktami mam jakiekolwiek szanse sie dostania do I? A jakie progi sa do X,XIII na politologa?
|
Chodź do VII! :D
|
Cytat:
|
Co moglibyście mi powiedzieć oTechnikum Gastronomicznym nr 2 na ul.Zamoyskiego.Ile trzeba mieć punktów?
|
Cytat:
|
Cytat:
zależy do jakiej klasy ; d no ale do najsłabszej z 60 ci styknie ; d |
No dobra a może ktoś z tego forum chodzi do tej szkoły?
Dużo jest tam wiślaków? |
a jak się ktoś na mechanika wybiera polecam ZSM nr. 2 :P trzeba troche przewietrzyć towarzystwo na Wiślackie :) bo tam troszke jest nie naszych
|
Polecam szkołę blisko centrum, tylko Wisła, jednostki pasiaste się nie ujawniają, oficjalnie rozkminionych - 1 ;) LO. Na priv informacje
|
pytanie - co powiecie o LO 6 i LO 8?
|
XIII LO - Zapraszamy Wiślaków :)
|
jakby kto pytał to VI LO nikomu z tego forum nie polecam, z kibiców jestem ja i może ze 4 osoby. A w kwestii szkoły jako takiej mogę podyskutować na pw...
|
Cytat:
|
A jakies technika..? Bo tylko LO wymieniacie... :P
|
Cytat:
A takie pytanie , ile trzeba mieć punktów żeby dostać się do XIII LO:-D?? |
Cytat:
|
Cytat:
No to w takim razie do zobaczenia w XIII od września ;) |
Egzaminy o 9:00 ? bo ja nawet nie wiem, a pasowało by napisać :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl