![]() |
noo ja też z sierpnia.. i to bliziuteńko Madziulki. :)
przykro mi panowie..! ;) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Janko - podryw masz tragiczny :D |
Madziu ja Cię witam serdecznie :) Jestem o jedną wiosenkę od Cię starszy :D :D :P ale lubię młodsze xD
I chętnie zobaczę Cię nawet na D3! O! Będę inny niż wy! Wstrętne szowinisty! :D |
Cytat:
zresztą sam nas olałeś, bo wolałeś z Cz-wą się widzieć..! |
Cytat:
Swoją drogą ostatnie kilka stron doprowadziło mnie do jednego wniosku. Przyznajcie się chłopaki, wszyscy na informatykę się wybieracie, bo tak napastliwy może być tylko wyposzczony informatyk. Wiem coś o tym, sam studiuje :-/ Jaka ta natura pokrętna, niby technicznie rzecz biorąc są u nas na kierunku kobiety, ale jakoś człowiek nie ma ochoty sprawdzać, czy to jednak aby na pewno są kobiety. W kwestii dat to bezapelacyjnie najlepszy jest wrzesień, optymalnie dziewiąty, a jak jeszcze się człowiek urodził w 1988 to nawet pesel idzie zapamiętać :D . |
Uran co do tych dat, to zależy jak dla kogo :D Ja tam z mojego lutego dwudziestego trzeciego jestem zadowolony :D a i rok 1990 też mi pasi :D
Ja się na informatykę nie wybieram, ot co! :D Raczej dziennikarstwo albo turystyka :D :P |
ja też raczej na informatyke nie. dziennikarstwo, ekonomia, marketing, zresztą nie wiem jeszcze. :D
|
A już myślałem, że wezmę was pod włos, znajdę tu jakiegoś informatyka, co by się na assemblerze wyznawał i wkręce go w napisanie mi programu... A tak czeka mnie dłuuuuuuuuuga noc z kochanym assemblerem...
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyjątkowo krótką noc mam dziś.. pobudka już o 6.00 :-/ |
Wyposzczone lovelasy za 5 gr. z Was są :D Dramacik.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
tak se rozkminiam. ciekawe ile bym dostał jakbym pobawił sie w pirata i porwał barke na Wiśle dla okupu :D
|
Myśle ze z 5 lat :D
|
Alkohol to ZŁO !!!!
|
Cytat:
|
Wy wszyscy bajerka do Madzi,która jest w jej oczach żałosna albo.... po prostu nie lubi chłopców :P
|
Cytat:
A że lubię młodsze - no wiadomo , bez przesady, nie takie 13-letnie (na to jest paragraf :shock: ) a taka fajna 17-stka, czemu nie ? :D |
To teraz z niecierpliwością czekamy na zdjęcie Madzi =)
|
Zdecydowanie... :D Ale Madzia offline, więc chyba nie bałdzo.. :(( Ech.. kto się za mnie nauczy na polski dwóch epok: barok + średniowiecze? :D
|
Spokojnie Madzia sie jeszcze nie odezwała bo do tej pory jeszcze ja nic dzisiaj na forum nie napisałem, no ale teraz znalazłem w końcu czas i Madzia zaraz nam coś napisze no nie Madziu :D??
P.S.A ja dzisiaj Present Perfect vs. Present Perfect Continuous :P |
Ktoś tu się chyba przeliczył =P ucz się ucz, a lepiej na tym wyjdziesz =)
|
jestem ;D:D:D
|
homozygota,heterozygota,fenotyp,allele - ja .......e jakie to skomplikowane jest !
|
skomplikowane? pogadamy za rok :P
|
napiszcie mi zadanie z angola zawodowego:) Windek jakbyś w biurze matrymonialnym napisał ze lubisz młodsze to ciekawe czy by ktoś był toba zainteresowany :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja sie musze nauczyc cyklu miesiączkowego kobiety...
Wiecie, że zaczyna sie od menstruacji, czyli złuszczania się endometrium macicy? ;s Nie zapomnijcie też, że w przysadce mózgowej produkowany jest hormon folikulotropowy... na kiego chvja mi takie informacje:einstein: |
cykloheksany, tolueny - to jest dopiero po.......one..
pieprzyć chemie..! i tak jak kolega wyżej zapytam - po chvj mi to? |
Witam Madzię, piękną zapewne jak kwiat lotosu :)
nie przejmuj sie tymi gburami, oni nie potrafia docenic i uszczesliwic kobiet, za to ja... mowia na mnie Dżin z lampy alladyna bo spełniam najskrytsze zachcianki kobiet P.S. chociaż mój ziomek kiedyś powiedział: "nie ufaj nikomu kto 3 dni krwawi i nie zdycha" |
Ja pierdziu ... Panowie skończcie to już, bo podrywacze.pl to przy was wirtuozi x.X
|
Widzę,że naszym adoratorom pojawił sie nowy rywal :D
TSman - mężczyzną też spełniasz najskrytsze zachcianki czy raczej nie bardzo? |
Cytat:
http://img383.imageshack.us/img383/7...os10524wz7.jpg :lol: :rotfl: Cytat:
:lol: |
WiślakNH... myślę że mężczyznĄ to nie bałdzo :P
|
Ideał kobiety... :lol:
|
panowie, tajniki dobrego smaku kryja się we mnie :D
wszelkie rady to na pw :rotfl: |
Najpierw niech Pani Madzia fotki wrzuci, a potem sie zachwycac zaczniemy xD........ Chociaz juz za sam fakt bycia za Wisłą i darcia mordy na meczu na DUŻY PLUS xDxD
|
Cytat:
Cytat:
Edit @post niżej Cytat:
|
WF to ZŁO !!!!!!!!!!!!!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl