![]() |
Cytat:
PS Menel – wyraz niejasnego pochodzenia, być może zniekształcone zapożyczenie z franc. meneur, dawniej ‘przywódca stronnictwa ludowego albo robotniczego, demagog’ też ‘intrygant’; współcześnie ‘człowiek z marginesu’; por. występujące również w potocznej polszczyźnie manele ‘manatki’ – zapożyczenia z włos. maniglia (franc. manilce, niem. Manille). |
Cytat:
Cytat:
|
Kibole Cracovii zatrzymani po czwartkowych derbach
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...h_derbach.html |
widzę ze umywalka postawiła opór bo doszło do rozlewu krwi ;)
|
Sami sobie syf robią i swoim zgodom. Bo ani my ani nasze Zgody nie będą tam przebywać.
|
Właśnie sie dziwiłem, że pejsy tak spokojnie siedzą... z D nic nie było widać. Ale musieli sie pokazać :) +100pkt. do ligi chuliganów! i +10 za rozlew krwi po nierównej walce z umywalką.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
no cóż każdy to powie Cracovia rządzi w WC...
|
Cytat:
Umywalka użyła sprzętu. Cytat:
Jak ktos uwaza ze to w jaki sposob traktuja kibicow Legii i bawia sie w ocene rzeczywistosci politycznej to zupelnie dwie niezwiazane ze soba sprawy to gratuluje. Ja naprawde nie potrzebuje wyroku sadu zeby pewne sprawy pokojarzyc. Moralnosc wyznaczana przez zdanie sadu lub urzedu? A co, jesli cos nie podlega ocenie tych instytucji, albo za pomoca prawniczych lawirowan uznaje sie za nietykalne badz niepodlegajace ocenie? Czy oceniac mozemy tylko to co zostalo potwierdzone powaga panstwa? Oczekiwanie na to co powie urzad i co oglosza w TV to jest troche takie "myslenie telewizorem". |
Cytat:
|
Cytat:
Cracovia! Cracovia w WC! Znowu nie spuszczę wody! Wodociąg się zatka i będzie anarchia Papier zerwę, wrzucę w szalet Rurę zerwę, miskę wyrwę Kupą o ścianę rzucę! Cracovia! Cracovia w WC! Terror w WC, Cracovia w WC! Nikt mnie nie złapie, bo ja jestem Cracovią w WC! Ps. ot taki żarcik:p |
zarty zartami ale nastepnym razem zamknac kible i wystawic im jakiegos zazyganego toitoia -jedyne wyjscie.
|
no tak - teraz można powiedzieć o Cracovii, ze nieźli z nich "kibole" :D
|
Dobra skończie już z tym bezsensownym pisaniem. Każdy orze jak może. Widocznie Cracovia woli WC. Ich wybór. Proponuje zostawić już ten temat :)
|
Cytat:
Dobra, juz konczymy... :rotfl: |
Cytat:
tak wiec będac zachwycony swymi nieograniczynymi zdolnościami poznawczo-interpretacyjnymi nie zapominaj o tym, że jeśli czytasz czyjś post, to moze on zawierać treści 'wyprodukowane' przez jego autora. Tam nie zawsze musi byc to co rodzi się w twojej głowie. Co do łazienki: ta akcja to sukces bo się o niej mówi, jest dokładnie tak samo jak z oprawą Lecha :lol: |
Cytat:
|
Byłem przekonany, że temat sektorówki został już wyjaśniony i zrozumiany, ale jak widać przeceniłem możliwości intelektualne niektórych osób :)
Nie wiem czy już ktoś wklejał - odpowiedź klubu na list Leleleszka http://www.lechpoznan.pl/art,10355,o...sa_miklasa.htm |
Cytat:
|
Cytat:
Zreszta ja sie na ten temat specjalnie nie spinałem, bo o czym tu gadac, jak oprawa rozkminiona-> w zasadzie jej nie było Jak bedzie wyglądało kibicowanie z małyszami widzieliśmy dzisiaj w Chorzowie, 'wspaniali kibice" przy 2-0, a potem pełne majty ;) |
|
Cytat:
|
Listkiewicz zaatakowany przez kibiców. Plus za akcję, minus za niezdecydowanie.
|
|
Nic nie jest dziwne, tylko Cracovia ma 50 zgód z czego 90% nie wspomaga, nie utrzymują kontaktów, wielkie zero i dobrze że chociaż Stal, Czarni, Korona i Victoria zmądrzeli i na nich wylali..
te ich wszystkie zgody to jeden wielki śmiech na sali.. zgody na papierze. I śmiać mi się nigdy nie chciało z Cracovii tylko z tych ekip które z nimi trzymały.. zwykłe marionetki Pasów. |
Chłopcze tą sprawe mozna tez odebrać zupełnie na odwrót, ze to KSC zmądrzało i nie majac możliwości ogarnięcia 10 zgód daje sobie siana z niektórymi...
a jak jest nie wiemy ani ty ani ja, wiec moze już nie udawaj najkumatszego, bo to ostatecznienie nasza sprawa. No chyba że... :lol: |
Jak się ogląda mecz w Wodzisławiu to ręce opadają, że takie coś gra od lat w pierwszej lidze.
|
Cytat:
Teraz mniej zgód - mniej pozdrawiania, mniej pozdrawiania - więcej czasu na WTSK. |
jeszcze mniej ich na derbach będzie
|
Cytat:
Kibic_1992_Kibic Ja mam Bluze I Pdkoszulek Korony !! A teraz jak nie mamy zgody z Korona Kielce to ja nie wiem co mam z nimi zrobic horcyk Koszulkę, szalik można sprzedać na allegro i będziesz miał kasę np. na bilecik na mecz albo nawet wyjazd. Tak jak większości bardzo mi szkoda że zgoda z Koroną się rozpadła ponieważ chyba w Kielcach miałem najwięcej znajomych i często gościłem na meczykach Scyzorów. W Poznaniu to pewnie korki od szampanów strzelały, jak się dowiedzieli, że zgoda Cracovia-Korona przestała istnieć:> |
może naiwne pytanie, bo kompletnie nie ogarniam tych tematów ale te korki od szampana mnie zaciekawiły
To lechitom bardziej nie leży Craxa czy Korona ? |
Cytat:
|
dzięki. No co by się w tym naszym kraju nie działo, najwięcej zarobi hurtownik alkoholu i czasami kwiaciarz :)
|
Cytat:
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,58...ola_Legii.html
coś za długo była cisza w gazecie - obstawiam wałkowanie tematu do piątku min. |
Jakaś "moda" ostatnio panuje na zrywanie zgód wśród ALC.
Do Pasów dołączyła się Arka, która zerwała zgodę z Polonią Wa-wa. Teraz czekamy na ruch ze strony Lecha ;) |
Cytat:
A ze strony Lecha to tylko do ich wizerunku super honorowej ekipy bruździ im pewien klub z Krakowa, co nie przeszkadza nas piętnować, jako używających sprzętu, no ale był taki cytat z drzazgą i belką idealny na tą okazję, a na zrywanie zgody między Lechem, a pewnym klubem o prowincjonalnej mentalności bym nie liczył, ze względu na chyba obecnie niezłe kontakty poza piłkarskie, że tak to ujmę ;) |
Cytat:
Ja rozumiem że nie każdy się interesuje polityką i najnowszą historią. Ale Twoje pytanie o wyroki w sprawie ITIowców bylo tak sensowne jakbys calkiem powaznie spytal sie w 1983 r. czy byl juz wyrok na generala Jaruzelskiego za stan wojenny i oczekiwal normalnej odpowiedzi. Przyklad przejaskrawiony ale chodzi o to że TK uwali kazda forme prawa ktore moze byc podstawa do wyrokow o ktore pytasz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl