![]() |
Cytat:
|
Obecność na ławce naszych podstawowych skrzydłowych swiadczy ze sa faktycznie w tak zenującej formie?! przykre to:(
|
Co temu Jirsakowi znowu, że go nie ma? Nie wiecie czy to coś poważnego? A swoją drogą ma chłopak pecha..
|
No to "piękny" początek!
|
1:0 dla Górnika, no to nieźle się zaczyna.
|
To było pewne że wpadnie.
Kij z tym pucharem, nie możemy przegrać bo Boss zwolni Skorżę.. |
Tak, lepiej żeby nasi to wygrali - w przeciwnym wypadku Skorża jeszcze dzisiaj pożegna się z pracą.
Choć moim zdaniem jego los i tak jest już przesądzony. |
I do tego tak nieskutecznie gramy....
|
Czy mnie się wydawało czy było ITI...:lol:
|
Chyba ten ich bramkarz będzie miał dzień konia jak w przypadku Jaśka Muchy
ale czemu kużwa zawsze z nami? |
Fakt Mucha puścił dzisiaj 7 bramek. :D
|
Cytat:
|
Cantoro jest słaby :( i Głowacki tak samo :(
|
A nie pisałem.. z drugiej jednak strony Pawcio jest coś dzisiaj ospały taki..ciężko będzie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
===== Skorża miej litość i zmień Cantoro na Barreto. |
kurde dobra gra, ale skuteczność...
Małecki powinien grać w lidze na skrzydle. jak teraz zaje*** Małecki |
Glowacki znowu mnie zmiazdzyl swoja interwencja
Marcelo zaspal przy bramce 3 setki:Brozek,Boguski,Baszczu 0 goli... Bonin klasa swiatowa w porownaniu z Lobo:lol: Malecki wykonywal 3 rogi wszystkie na krtoki slupek za nisko i wybite przez Gornika |
no to wyglada na to ze mecze przeciw Wiśla bede kreowały bramkarzy... kur#a ale widoczny brak jeszcxze jednego napastnika.... w Wisle to chyba nikt nie umie strzrelac goli pomijajac Brozka..
ale zo to widoczna poprawa gry od ostatniego meczu z Górnikiem |
Nosz k.. drugi raz ta sama akcja i zamiast podawać na skrzydło to znów strzał
Grają dobrze, ale skuteczność zerowa. Jeszcze k.. karny powinien być. |
Żenade gramy, 3 razy wychodzimy z szybką kontrą i 3 razy brak ostatniego podania....
Dobra, jak przegramy to po Skorży? |
Dziś trzyma nas pech.
...i chyba nie opuści. Najbardziej żal tego że wywali Cupiał Skorżę. Wiadomo że Kasperczak to jego wróg i musi go pokonać. |
Ja .......e przecież u Górnika w obronie gra Pazdan, Magiera i Hajto na skrzydle :shock: Zamiast rozklepać te trzy parodie obrońcy 2-3 podaniami z klepy to strzelają po nogach albo podają do bramkarza... Karnego nie było. Tylko dlaczego przy podobnych sytuacjach gwiżdżą na niekorzyść Wisły? :foch:
|
Spokojnie wpusci w drugiej połowie Niedzielana i Dawidowskiego hahaha:rotfl:
|
Kto zrozumie sędziego...
|
Wygramy, bo ile można cisnąć bez gola ? No chyba ze narazimy sie na kontre, ale nie zanosi sie.
Nie mamy na ławce Barreto, nie mamy innego srodkowego pomocnika (Mączynskiego nie licze). Małecki zle wykonuje rozne, ale gra dobrze, beda z niego ludzie, szkoda tylko ze jest tak niski ... |
Brożek to niczym z sezonu 06/07 4 sytuacje i bez gola.Mały ma zbyt gorącą głowe jeszcze.
|
Heh Wisła lubi strzelać wyrównujące gole w 80 minucie :D:D
|
Boguski ma skręconą kostkę (sick) , za niego wejdzie Niedzielan.
|
pech sie nas trzyma ... a tu Niedzialna 2 brameczki ;D
|
No to gole jak po sznurku będą wpadać ;) A jak widzieliście tam karnego to idźcie do okulisty...
|
Mecz jest transmitowany w telewizji??
|
Pech... a może piłkarze pomyśleli, skoro nawet Filipiak pozbył się Majewskiego, to może my pomożemy podjąć decyzje Cupiałowi w sprawie Skorży? Kto powiedział że piłkarze go lubią?
Przyznaje różne myśli mi chodzą po głowie jak widzę takie partactwo pod bramką Górnika! Nie mogą czy nie chcą? |
po tych durnych doniesieniach prasowych to az sie boje myslec co sie moze stac jesli przegramy ten mecz;/
|
****a mać! Co się dzieje z nimi? Niedzielan kiedyś strzeli gola jeszcze? Ale nie takiego że sobie dziecko sprawi następne z żoną
|
Marcelo tym razem w srodku pomocy ,kolejny raz brawa dla zarzadu za transfery:lol:
|
Cytat:
Jak zwykle :-/ |
Nowak!
nie będzie chyba na niego mocnych dziś! no i drugi karny. tv za okno bo strace nerwy, do zoba po meczu |
Czyżby przeciwko Skorży grali? Mam nadzieje ze jednak nie i zaraz cos strzela...
|
Cytat:
E nie wierze, że znowu robiłby te same błędy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl