![]() |
Wytłumaczy mi ktoś jak sciagnąc za darmo menagera na nokie e51?
|
Ma ktoś już Cracka pod tego patcha 9.0.2??
|
http://img75.imageshack.us/img75/2592/beztytuucx7.png
Gra uruchamiała się normalnie aż pewnego dnia wyskoczył taki błąd. Wybija mnie przy uruchamianiu się FM-a.. Czy istnieje możliwość że po zainstalowaniu patcha 9.2.0 i wklejeniu cracka błąd zniknie ? |
Cytat:
|
Mam problem z ekranem taktycznym w czasie meczu. Mam tam... 13 zawodników, podwojony napastnik i ofens. pomocnik :/ Jakaś rada? Sorry, jeśli już było...
|
nie wiecie kiedy bedzie crak??
|
Cytat:
|
Pudło, nic nie wrzucałem. No ciekawy ten manager jest...
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak czytam te komenatrze... http://www.cmrev.com/sufler/komentar...2.html?page=12 to mam wrażenie, że producenci FMa robią sobie jaja z graczy. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wie ktoś gdzie na pewno dostane FM 2009 ? wczoraj byłem w M1 Media Markt i dupa ostatnią sztukę już sprzedali ;/ a nie chce mi się jeździć w ciemno
no kurde Empik, nie pomyślałem o najprostszym ;/ dzięki Proud |
Empik
10 znaków |
Edit; Problem rozwiązany :)
|
|
a jak kopijuesz craka??kopiuj wklej??bo to jest cos takiego ze musisz go zainstalowac do folderu z gra;) nie wiem czy dobrze wytłumaczylem Ci:)
|
Cytat:
To na 9.0.1 czy 9.0.2? |
9.0.1
Dwójka ponoć jeszcze gorsza... Wyjdzie jakiś porządny patch to wrócę do 09. Na razie nara! :foch: |
zainstalowalem nowego patcha i wyskakuje mi aktywacja online co mam zrobic zeby gra działała prosze o pomoc :)
|
Czekać na cracka. Problemem jest przeczytanie kilku postów?
|
Cytat:
|
Dla fanów starej poczciwej PES-owskiej "Szósteczki" - wyszedł już Ekstraklasa Patch 5.0 :) wszystkie informacje na forum Issonline.pl --> http://board.issonline.pl :)
|
Gral juz ktos na nowym patchu ? Rzeczywiscie cos poprawia ?
|
niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :D
|
Cytat:
|
putinm napisał(a):crack:
http://rapidshare.com/files/17502542....2009.9.20.rar śmiga? wszystko w porządku? nie działa :/ |
Cóż to za crack?... W instrukcji pisze, że gre trzeba odinstalować, usuwać jakieś aktywacje. Wole poczekać na zwykłego cracka "kopiuj-wklej".
|
kopiuj wklej nie otrzymasz ;] takiego napewno nie bedzie
|
Z powodu? Pod 9.0.1 takowy był.
Cytat:
|
W 2009 cracka kopiuj/wklej nie będzie, ponieważ jest "aktywacyjny" system zabezpieczeń.
|
Panowie ja mam takie pytanko...
Opracowalem bardzo dobry trening ktory daej spore rezultaty ale pojawil sie po pewnym czasie problem.. Wszystko na poczatku idzie elegancko statystyki rosna,same zielone strzalki i bardzo dlugo sie to utrzymuje ozcywiscie w odpowiednim dozowaniu.. Natespuje pozniej delikatne zalamanie tego treningu pojawiaja sie spadki ale sa tez atrybuty ktoe nadal rosna.. Mija kolejnych pare miesiecy i strzalki calkowicie znikaja,nie ma ani atrybutow rosnacych ani malejacych a zespol gra tak nijak troche.. Gdzie tutaj jest popelniany blad,czy powinny sie pojawiac odpoczynki dla pilkarzy?? Czy czekac jak atrybuty znowu zaczna rosnac?? Co najlapiej zrobic?? |
Niech ktoś wytłumaczy dokładnie, " krok po kroku " co trzeba zrobić by FM odpalił na tym nowym patchu z crackiem. brrr
63.5 Kg bardzo często miałem podobnie, ale to w poprzednich wersjach. Taka sytuacja najczęściej miała miejsce u mnie w 3/4 części rundy. Po każdej rundzie odpoczynek dwutygodniowy+ lekkie korekty w treningu i powinno być dobrze. |
albo czy ma ktoś nowego cracka??
|
Jak będzie to na pewno ktoś wrzuci. Po za tym za szybko bym sie nie spodziewał tego crack'a... trzeba poczekać zapewne parę dni
|
A ja znalazłem kilka młodych grajków jakich ściągnołem do Wisły:
- Denys Vasin młody obiecujący Ukrainiec ściągnołem go za 250 tys. Euro. 2 dwóch meczach strzelił jedną bramkę, kreuje świetne akcje. - Radja Nainggolan jeszcze lepszy grajek, śr. pomocnik, Belg. Razem z Jirsakiem miażdża :)) - Zakarie Boucher bramkarz, narazie próbuje go pozyskać za 1,1 MLN. :)) |
Cytat:
|
Mi do pewnego momentu FM09 chodził bez zarzutów. No ale przyszedł ten jeden mecz w którym po strzelonej bramce dla którejś z drużyn wyrzuca mnie z gry i pojawia się error. No i nie da się wrócić. To chyba koniec mojej kariery:/
|
Ja mam inny problem nie moge zaakceptowac oferty ani wziąć udziału w konferencji prasowej
|
Ja nie mam żadnych problemów, jedyne co mnie drażni, to te opisy przed meczowe** np. Paweł Brożek nie może strzelić bramki od 240 min.
To ja mam taki, że przychodzą nowi zawodnicy i piszę, że jeśli zagra w danym meczu będzie to 25 występ w lidze, a gość przyszedł tydzień temu <lol> większych problemów z samą grą nie mam :)) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl