![]() |
Wiadomo, ile zeszło już m/w karnetów ?
|
A ja takie pytanko w Poniedzialek kupie jeszcze bilet na sektor 3 ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
sorki chodzilo mi oczywiscie o karnet ;)[/quote]
Myśle że tak, kupisz. Chyba nie ma takiego wzięcia po niezbyt udanym początku rundy. |
Cytat:
|
A czy karnetów jest sprzedawanych tyle ile pomiesci stadion na SS czy jest jakies ograniczenie ?/
|
pewnie nie ma ograniczeń
|
JESTEŚ WIŚLAKIEM ? MUSISZ KUPIĆ KARNET Ruszyła sprzedaż karnetów http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/
PS zmieńcie nazwe tego tematu |
Cytat:
|
Cytat:
|
A co ty sam do Huty nie potrafisz dojechać :| ?
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._cen_karnetow/ Przypominam ze młyn znajduje sie na sektorze 3...!! |
Wybrałem się dziś po karnet i niestety wróciłem z pustymi rękami. Okazało się że obniżki będą jednak od jutro, bo "zarząd nie zdążył się zebrać i uchwalić...". Ja się pytam gdzie jest informacja o tym na stronie ? Podobno mają być jutro. Osobiście wolę iść jeszcze raz i zapłacić 20zł mniej, które mogę wrzucić do puszki na oprawę.
|
Karnety już są w tych cenach więc kto nie ma niech się śpieszy bo będzie płacz później że jest mecz a konie bilety mają po 200zł.
|
Byłem dzisiaj po karnecik, pani mówiła, że jeszcze ich troszkę zostało, więc Ci co mają kupić niech kupują, póki czas :)
|
ja tez juz mam karnet na dwojke - nawet jak wybiore sie tylko na Slaska i Lecha to za 60zl i tak sie oplaca
|
Witam. Są jeszcze karnety na "3" ??
|
Cytat:
Jeżeli na oficjalnej nie pojawiło się żadne info na temat wyprzedania karnetów na sektor 3 to widocznie jeszcze są, a po za tym jak by nie było to zostaje jeszcze sektor 2 inne wejście ale potem się łączy z sektorem 3 więc żaden problem aby iść do młyna. ( jeżeli o to w domyśle chodzi) |
Wiadomo ile poszło karnetów??
|
gdyby było wiadomo to by się ukazało jakieś info
|
Mam pytanie?
Kiedy będzie znana Cena Karnetów na Runde Jesienną 10/11 ?? i kiedy będą one sprzedawane |
Cytat:
Najprawdopodobniej na jesień karnetów nie będzie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl