![]() |
Cytat:
bądz przebijaj sie na wawel i tam na trajke i moze 502 ? chociaz juz nie pamietam jak to śmiga |
Dzieki wielkie :)
|
Mam pytanie zupełnie nie na temat, ale liczę na pomoc. Nie mogłem znaleźć forum często odwiedzanego, związanego z tym tematem, dlatego liczę, że tu się znajdzie może jakaś osoba która ma obeznanie w tym temacie.
A więc... Chciałbym zostać użytkownikiem Cyfry +, zamierzam wziąć pakiet podstawowy za 40 zl i dodatkowo tą opcję za 68 zł z HBO i Canal+. Przeczytałem jeszcze, że trzeba płacić dodatkowo 10-20 zł za wynajęcie dekodera czyli wychodzi coś koło 120-130 zł, ale przeczytałem coś jeszcze o jakiejś opłacie aktywacyjnej ( 100 zł ), ale coś niejasno mają wytłumaczone tą opłatę. Moje pytanie brzmi czy to jest opłata jednorazowa na czas umowy czy trzeba co miesiąc uiszczać tą opłatę? Jeszcze jedno, jaki bym mógł kupić dekoder za rozsądną cenę, bo widzę, że oni tak jakiś mają w ofercie, ale za aż 1000 zł, a to trochę masakra taka cena? Przepraszam administratorów i moderatorów forum, że trochę może zaśmiecam forum i piszę nie na temat, ale jest mi bardzo potrzebna ta informacja. Acha, i jeśli ktoś chce odpisywać, że mam się przejść do punktu sprzedaży to lepiej w ogóle niech nie odpisuje, bo dobrze wiecie, że w tych punktach sprzedaży potrafią ludzi tak zakręcić że ból głowy, dlatego bym wolał usłyszeć to od kogoś kto ma już jakieś doświadczenie związane z Cyfrą + Z góry dzięki za wszelką pomoc! |
opłata aktywacyjna jest jednorazowa, dekoder pewnie taki drogi bo z mozliwoscia odbioru obrazu HD.
|
W jakich godzinach otwarty jest Wiślacki Świat i Fanatyk jutro (sobota) ? Bo nie iem czy jakies urlopy sa czy cos?
Z gory thx za info |
wie ktoś skąd czym i jak dojechać do Mogilan ? PILNE
bardzo proszę o odpowiedź. dzięki sefarsefar :) |
Do Mogilan dojedziesz autobusem nr 245 z pętli w Borku Fałęckim.
|
Witam
orientuje się ktoś czy na dworcu pkp funkcjonuje takie coś jak przechowalina bagarzu ? potrzebuje zostawić torbę na kilka godzin przed odjazdem pociągu ewentualnie jaki koszt pzdr |
Jest przechowalnia bagażu na lewo od głównego wejścia, niestety nie znam cen, ale nie będzie to jakiś gigantyczny wydatek.
|
http://www.allegro.pl/item390174987_...azdy_nowo.html
http://www.allegro.pl/item385909951_...rwsi_%5Dm.html można te koszulki gdzieś kupić (z wyjątkiem allegro oczywiście)? |
Mam pytanie kiedy mogę się zapisać na kurs prawa jazdy skoro mam urodziny w styczniu. Kiedyś słyszałem, że mogę pół roku wcześniej.
|
chyba 3mce wczesniej
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
mozna w Polsce zakupic Maker's Mark whiskey? jesli tak, to ile takie cos mniej wiecej kosztuje (za duza, albo mala butelke)?
|
Ma ktoś(albo wie gdzie znaleźć) może Komputer Świat gry nr 10/2007 w wersji elektronicznej (np. pdf)
|
Zarzuć ktoś tą stronką gdzie się wpisuje adres www i np. można zobaczyć jak interia.pl 5 lat temu wyglądała bo zapomniałem adresu..
|
Cytat:
............. |
dziękować,,,
|
prosiłbym o sprawdzone bramki SMS, z których można wysyłać sms do Anglii na angielskie numery :)
ps. mogą to być angielskie bramki |
Mam problem: Cos mi sie gg je*ie:/ Nie przychodza mi wiadomosci a jak juz przychodza to z opznieniem kilkudziesieciominutowym i to nie wszystkie... Co mam zrobic aby bylo dobrze??
|
Myślisz że my takiego problemu nie mamy ?:D GG w tym roku mnie wyjątkowo wkur**** Nic nie zrobisz..
|
szukam linka do ściągnięcia teledysku "LOVE SONG" (hitu ostatnich dni)
|
Nie mogę znalźć wniosku na Karte Kibica na oficjalnej ... help
|
Pytanie z kategorii 'elektronika' :)
Gdy telefon już się naładuje i nadal jest podpięty do gniazdka to czerpie się prąd czy nie? Cytat:
|
Cytat:
|
jak to jest z tymi cenami mieszkań w krk?? kiedy mają stanieć, za ile lat, miesięcy?? podobno już teraz spadły ale nieznacznie, a w tym roku ma być oddane do użytku ok 600 nowych mieszkań więc chyba znowu stanieją... no nie?? i jeszcze jedno pyt. w której porze roku mieszkania są najtańsze??
|
gdzie i kiedy mozna opłacic składkę za SKWK na jesien 2008?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I jak juz w temacie, jaki proponujecie komuniaktor aby mogl gadac z gg oraz zebym mogl zachowac stary numer? |
aqq , ale na aqq mi dziś ten błąd też się pojawił, takie coś jak dzisiaj to się rzadko zdarza, przeważnie na gg jest problem z włączeniem , już mi działa poprawnie sprawdź u siebie Arkas
|
Cytat:
|
Czy ktoś sie orientuje z której krakowskiej sieci taksówki są najtańsze ?
|
Cytat:
a jakie kodeki trza mieć zeby to ogladac ? |
z YT ściąga się format *.flv . użyj media player classic i będzie śmigać
|
Do sciągania filmików z yt i nie tylko stamtąd to najlepszy jest real player , potem od razu można w nim załączyć wszystko.
Jak się ogląda filmik wyskakuje okienko Download Video, najwygodniej :D |
do której otwarty jest dziś WŚ?
|
Jakie sa najbardziej znane, najlepsze (i jednoczesnie najdrozsze) firmy/ marki produkujace galanterie skorzana?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl