![]() |
Cholera, z tym adidasem to już pewne? :/
|
Mnie bardziej od sponsora technicznego interesuje kiedy Wisła pozyska sponsora strategicznego. W końcu z każdym meczem to też strata gotówki.
Dziś Lech oficjalnie podpisał umowę z s.Oliver i już w meczu z Jagiellonią zagrają w koszulkach z tym sponsorem. |
Cytat:
|
z Adasiem to chyba pewne, Głowacki, Boguski, Sobolewski grają już w adidasach:)
|
a Marcelo i Paweł Brożek w Nike... i ch uj?
|
Cytat:
|
To nie ma nic do rzeczy. Oni nie mają kontraktów z nikim,mogą grać w butach w jakich tylko zechcą i pokazywać się publicznie w dowolnej marki ciuchach.
|
http://img237.imageshack.us/img237/3305/1906d.png
Jezeli tak ma wygladac koszulka, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, ogolnie elegancko sie prezentuje i jestem stanowczo bardziej za Adidas niz Nike |
Cytat:
|
Cytat:
racja ładna, ciekawie czy cenowo tez wzrosnie ladnie?;) |
chyba najlepiej jakby zostal model taki jak jest teraz tylko zamiast calego herbu Wisly sama Biala Gwiazda :D:D
|
Pojawiają się przeceny Wisły w Umbro. Czy to może świadczyć, że nowy sponsor jednak pojawi się w Krakowie od nowego sezonu?
Tutaj stroje Liverpoolu na kolejny sezon: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-klubu,1462599 |
To świadczy o tym że bet-at-home się już nie pojawi, bo to pewnie te są przecenione a nie te z telefoniką
|
To świadczy o zmianie sponsora technicznego, przeceniane są wszystkie koszulki UMBRO. Okolicznościowa na 100 lecie, meczowe z logo Bet-at-home i meczowe bez loga sponsora. Spokojnie czekajmy na oficjalne info.
|
Już jakieś 3 miesiace temu w tesco na dole koszulki umbro byly za 50zl
|
Cytat:
Ale wiadomo, że Adidas nie zaprojektuje żadnej drużynie takich samych trykotów. ;) |
Taki mały blog o strojach meczowych :)
http://wislackiepamiatki.blogspot.com/ - zapraszam do oglądnięcia strony o mojej kolekcji koszulek Wisły! Komentujcie i oceniajcie koszulki Wisły z poprzednich sezonów. Dodaje nowe co jakiś czas! Może po ich oglądnięciu przypomną się piękne czasy tak jak mi! :) |
Kiedy wreszcie bedzei cokolwiek wiadomo na temat bet at home? Umowa jest juz zerwana? Ponoc zawieszona, ale na jak dlugo i po co? Co sie w tej kwestii dzieje,wie ktos?
|
Też jestem ciekaw czy uda się jakoś tę ustawę hazardową obejść.. Będzie ciężko bo gdyby było inaczej to m.in. Amica nie rezygnowałaby tak łatwo z pieniędzy od swojego dobrodzieja.
A jeśli umowa zostanie całkowicie zerwana to wszyscy chcielibyśmy poznać nowego sponsora tytularnego no i oczywiście wzór nowych strojów meczowych. Ale znając działania wewnątrz klubu z poprzednich lat, jeśli dowiemy się o tym na początku lipca to będzie święto ;) |
Odnośnie strojów od Adidasa, to zaczynają prezentować nowe komplety na nowy sezon. Myślę, że coś podobnego w Wiślackich barwach było by fajne.
Tu nowy komplet S04: http://www.schalke04.de/aktuell/news...-aufleben.html Może ktoś się pokusi o wykonanie czegoś podobnego na wzór Wisły? :) |
Ja chętnie bym kupił koszulkę Wisły
http://sklep.sizeer.com/odziez-sport..._c,15911.bhtml Moze byc oryginalna moze byc replika tylko musi byc w rozmiarze M no i oczywiscie nowa. Jezeli ktos ma na sprzedaz to prosze o kontakt. A tak pozatym to genialna propozycja z ta koszulka Adidasa projekt rewelacyjny ale raczej tylko w marzeniach jest do zrealizowania ale kto wie kto wie. A kiedy tak mniej wiecej beda zaprezentowane nowe stroje ?? |
Jestem ciekaw czy ta oferta dostępna jest w stacjonarnych sklepach Sizeer'a czy może tylko online. Jak ktoś widział promocje w sklepach Sizeera to proszę o kontakt.
Koszulki Adidasa ładnie sie prezentują, patrząc na inne zespoły w nich grające. Jedyny minus(jak dla mnie) to cena, obstawiam,że ok. 250zł trzeba będzie wyłożyć. |
oczywiscie.
sam kupilem za te 69zł koszulke, tyle ze sa bez sponsora wszystkie. Dlugie i krótkie rekawy, 3 kolory oczywiscie w sizzerach juz resztki zostały |
Ja kupiłem dzisiaj z logiem Bet at Home w Sizeer. Wiec jednak są.
|
Też ciągle poszukuje koszuli meczowej z Bet-At-Home, tylko problem jest z rozmiarem.W Galerii Krakowskiej zostały same duże XL i XXL...Byłem w Umbro tak samo jak i w sklepie Sizeer, który jest tez w Galerii Kazimierz,w Bonarce, na Szewskiej, w Krokusie i w M1.Na necie w internetowym sklepie Saizeera były wszystkie rozmiaru aż do dnia dzisiejszego:( Liczyłem że uda się kupić w sklepie za 69 zł bez płacenia 20zł za przesyłke jednak sie nie udało, a jak już dziś chciałem zamówić to okazało się że nie już rozmiaru L i M...Strasznie duże te koszulki, jak mierzyłem XL to wyglądałem jak w sukience, a mam 184cm wzrostu.L trafiłem w Krokusie ale białą i przyznam że tez troszke dużawa..Dziś dzwoniłem do wszystkich sklepów Saizeer w Krakowie i nigdzie nie ma już czerwonych koszulek meczowych ze sponsorem w rozmiarze M lub L, zostały jedynie duże XL, XXL, XXXL.Chyba tylko w M1 laska powiedziała że zostały jeszcze M-ki ale białe.Napaliłem się strasznie na tą koszulke:)(ze względu na cene, bo jak będą nowe koszulki z nowym sponsorem to cena wróci do 200 albo lepiej a tyle troche mi szkoda)
|
Czy moze mi ktos odsprzedac koszulke z tym logiem bet at home ?? Rozmiar S lub M zaplace tak abyscie wyszli na plus . Daje 50 % wiecej niz kosztuja . Prosze o kontakt. Na pw lub kom 721174489 w cenie sie dogadamy. Pomóżcie Wiślakowi.
|
Na oficjalnej stronie Wisły w sklepie internetowym koszulki po 150, odziwo są tylko rozmiary S, M, L więc wiadomo już czemu w sklepach Sizeer i Umbro jest tak mało mniejszych rozmiarów a tak dużo tych większych:)
|
No to to ja wiem ale ja chce te tansze kupic . :D;d Gdzie moga byc jeszcze te tansze ?? Bo w Wiślackim Świecie to wiadomo ze sa ale strasznie drogie.
|
A w M1 patrzyles i nie bylo bo dzisiaj zamierzam jechac do krk. I jestes pewien ze w sizeerach juz nie ma ??
|
Są ale same rozmiary XL,XXL,XXXL...Jak dobrze pamietam to chyba tylko była M-ka w M1 ale biała, albo w Krokusie L-ka tez biała.Czerwonej w rozmiarze M lub L nie ma nigdzie i nic nie wskazuje na to że będą.A i jeśli ktoś zainteresowany to w internetowym Saizeerze są M-ki i L-ki ale tylko białe i niebieskie(no i 20zł za przesyłke)
PS: w Fanatyku meczówki z napisem Telefonika(obecne w jakich graja nasi piłkarze) po 99zł. |
Cytat:
Rozmiarówka Umbro miażdzy. L, to jest naprawde Large ale ja kupilem czysta biała z krótkim rekawem, bo tylko takiej nie m ialem ;) |
Cytat:
A nie chcial bys mi odsprzedac tej swojej ?? Dobrze zaplace. Aha no i jaki masz rozmiar tej koszulki ?? Podaj cene |
Faktycznie w Fanatyku jest promocja: http://www.tswisla.eu/k69/Koszulka-M...cja,p1087.html
Taka obniżka zapewne spowodowana jest tym, że UMBRO nie będzie nas już sponsorować. Dziwne, że Wiślacki Świat sprzedaje koszulki(z bet at home) za 159zł, które można dostać w Sizeerze za 69zł! Jak by obniżyli cene do 79zł mogli by wyprzedać koszulki w szybkim tempie, gdyż posiadają mniejsze rozmiary. A jak wiadomo dzień dziecka się zbliża:) Może wie ktoś co się dzieje z tymi koszulkami, jak wracają do Umbro? Są niszczone? szprotson dawno kupowałeś tą koszulkę? |
koszulki chyba nie wroca do umbro. Beda je sprzedawac dopoki ich nie wyprzedadzą, aż dojdzie cena do 5zł ;)
|
Cytat:
Zajefajna! Ułożeniem białych pasków i krojem przypomina mi trochę jedną z koszulek Liverpoolu :) Osobiście jeszcze bardziej podobałaby mi się, gdyby zamiast białej gwiazdy był herb Wisełki, ale to kwestia indywidualnego gustu :] Mam takie zapytanie. Może ktoś mi na nie odpowie. Dlaczego W Polsce zabrania się bukmacherom sponsoringu klubów a np. w takiej Hiszpanii Bwin (albo coś podobnego) widnieje na koszulkach Realu?? :evil: Skoro jesteśmy w UE, to prawo powinno być mniej więcej takie same wszędzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, dzięki za cynk wreszcie dorwałem koszulkę z długim rękawem. Rewelacja, a cena miodzio.
|
Panowie dzieki koledze "Limonek" udało mi się zdobyć rozmiar M w kolorze czerwonym z Bet-At-Home:)sklep "50 style' na kapelance przy tesco.Jak ktoś zainteresowany to zostały jeszcze 3 S-ki (tez przymierzałem i powiem wam że wcale małe nie były a mam 184 wzrostu) i M-ki ale tylko białe i niebieskie.L-ki czerwone tez jakieś były.Są tez M-ki L-ki ale bez Bet-at-home.Sklep czynny od 10-21.Dla zainteresowanych nr telefonu do sklepu: 12 266 01 18.Warto zadzwonic i zapytac co zostało bo te które wymieniłem były ale to było o godz 11:)
|
A w jakiej cenie one stoją ? :p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl