![]() |
Atletico Madryt + Polska +Roma +Fiorentina+Fenerbahce za 50zl do win 472.50 PLN
Chelsea Londyn + Gr Furth+Lyon + Utrecht za 50zl do win 240.30 PLN + na wariata Groningen + Newcastle + Remis Juve + Remis Novarra za 5 do win 324.70 PLN |
Coś takiego na dziś może wejdzie ,
|
No i po Romie - ja .......e jaka oni kich graja:/
apdejt A jednak cud sie zdarzyl |
Roma 3-2, Polska 1-0 , Fiorentina 2-0 weszło izi, jeszcze Fenerbache i Atletico i 500zl będzie mam nadzieję że wejdzie .
|
oto moje piękności na dziś:
Chelsea - West Ham (0:1,5) 2 2.10 1:1 Aris - AEK x2 1.31 1:1 San Antonio - Oklahoma (0:16) 1 1.90 Lyon - Marsylia 1 1.90 0:0 Juvenstus - Milan 1 2.15 4:2 AKO: 21.35 Atletico M. - Betis 1 1.70 2:0 Le Havre - Lorient x2 1.33 1:3 Hoffenheim - Schalke 1x 1.19 1:1 Fiorentina - Catania 1 1.45 2:0 Roeselare - Anderlecht 2 1.45 0:3 Roma - Calgiari 1 1.40 3:2 Sevilla - Villareal x2 1.50 1:0 AKO: 11.88 i snookerek zagrany z nudów :) Ebdon - Higginson 1 1.55 Higgins - Swail 1 1.30 Robertson - Holt 1 1.45 Allen - Bingham 1 1.40 Carter - McCulloch 1 1.50 Jun Hui - Davis 1 1.17 Murphy - Gould 1 1.30 AKO: 9.33 Co myślicie? EDIT: Noż ja .......e... Zdenerwowałem się potwornie bo takie pierdoły mi zaważyły o dwóch wygranych ;| |
Widze, że przy snookerze pojechałeś po kursach :)) Pierwszy kuponik Chelsea zawiodła i zawiedzie Lyon (czuje to) :)
Drugi kuponik Ci wejdzie na bank. A na snookerze się nie znam. :) |
Gratuluję wyczucia z x w meczu Aris- AEK. Ja dałem na Aris, ale niestety dali sobie wbić na 1-1. Tak jak mówiłem, bez szaleństw dziś. Położył mi się jeden kupon właśnie na tym remisie Aris- AEK, remisie Hoffenheim i PSV. Gra mi ciągle jeszcze kupon z Juve i Atletico i czekam na wynik OL- OM. Dałem overka, ale coś czarno to widzę jeśli nie padnie choć 1 gol w pierwszej połowie.
Jak mu wejdzie drugi kuponik, jak Sevilla wygrała z Villareal? |
Harry TB - jak tam - napiecie rosnie:P?
Ja sie skusilem na singla Atletico ,jak podskoczyl w 1 minucie do 1.83 - no ale wiadomo 1-0 po pol godzinie to nie wynik. ps Juve-Milan - ja pierdykam ale polowka. |
Sorry nie było mnie Fenerka ładnie weszła 2-0 i zostało Atletico 1-0 i 75minuta nie jest zle może wejdzie
|
Jeeeeeeeeeee Atletico Madryt 2-0 do końca 10minut , wygrałem 472.50zl zajebiście
|
To postanawiam iść za ciosem po wczorajszej wygranej i dzis za 200zl mam taki zestaw : Drott + Slavia Praga + Sassuolo do wygrania 1200 PLN
|
Slavia Praga w hokeja , Drott to piłka ręczna a Sassuolo piłka nożna
|
Powodzenia :) Chociaż dla swojego dobra powinieneś wypłacić część tej kasy, żeby nie, odpukać, przejebać wszystkiego, bo takie rzeczy się zdarzają niestety. Ja dziś zagrałem Atlanta Hawks i Washington. Lajtowo, bo nie mam pojęcia o NBA :D
|
ja dzis spokojnie - Blues+ Linkoping - nad Slavia nadal mysle:)
|
tez mialem sie pobawic dzisiaj z hokejem ale zrezygnowalem z 200 metrowej drogi do stsa dzisiaj :P:P zawsze tylko nie w pn.
PS: stawianie dzisiaj na Blues jest dobrym posunieciem |
Slavia na dziś pewniaczek , mam dobrego singla na dzis na X Derby
|
Pewniak jak pewniak - Budziejowice sa jak ranny zwierz ,a z takimi to nic nie wiadomo ,gdzie Slavia tez gra troche ponizej oczekiwan, wiec zapowiada sie ciekawy mecz.
a tu stronka do lajwa jakby sie komus nudzilo http://tv.hokej.cz/ |
Ciężki mecz narazie Slavia 3-2 i koniec II tercji , kurde Drott do przerwy 14-17 dostaje
|
HarryTB tak bezczelnie zrobiłem sobie taki sam kupon jak ty i puściłem za 60 dych (chyba się nie obrazisz ale na dziś nie miałem pomysłu) Obys mnie nie zawiódł
|
Eh spoko ale kiepsko to wygląda jest 45minuta i Drott dostaje 20-25
|
21-25 ale wątpie żeby wygrali trzeba liczyć na cud
|
22-26 nie ma szans 10minut do końca
|
23-26 i 52minuta gry , Slavia 3-2 i 15minut do konca
|
24-27 i 6minut do końca eh poniedziałki
|
25-27 i 5.30
|
Wiemy że emocjonujesz sie strasznie, ale nie rozpiedalaj tematu.
|
Dobra sorry
|
Cytat:
Uefa sie zbliza - zlozylem kombosa gdzie graja zespoly walczace o awans z druzynami ktore o nic nie graja. Wiadomo jak to jest , szczegolnie w uefie ale moze cos z tego bedzie. Lech 2.3 VFB Stutgart 1.57 Ajax 1.44 PSG 1.57 Harry - jest jeszcze taka opcja edytuj:> |
No, niestety, ale Lech wydaje się pewniakiem. Postawiłbym sam na nich, ale nie mógłbym spojrzeć potem w lustro, gdyby miała mnie radowac ich wygrana :D Inna sprawa, że to może być piękne .......nięcie pompowanego od kilku miechów balona z napisem "Lech Poznań".
W uefie mogą być dobre cuda, więc odradzam granie za grubo, chociaż to na pewno każdy wie po ostatniej wtopie Harrego w LM. Aaaaa, no i myślę, że Depor z Nancy będzie dogadane na remis. Obie drużyny trochę podupadły ostatnio i wątpię, żeby ryzykowały, bo przegrać może równie dobrze gospodarz jak i gość. X na koniec, albo pewniej do przerwy. |
No ja z tym Lechem z Wronek to tez mam duzy problem ale jednak wspolczynnik jest jeszcze kuszacy , a na .......niecie balonika to juz czekam i czekam i doczekac sie nie moge - niewykluczone jednak ze to nastapi akurat teraz , jak na nich postawilem.
ps. Ja wychodze z zalozenia ze kasa ostudzi mi ta watpliwa przyjemnosc patrzenia jak to nie my wychodzimy z grupy. |
A ja zagram na Feye choć maja kryzys to jednak liczę na nich i postawie na nich większą gotówkę i będę patrzył z satysfakcją jak Lech dostaje trzy bramki do przerwy .
|
Tak patrze na LIVE i skusiłem sie zagrać na Kilmarnock do HT kurs 7.00 postawiłem za 30zl i czekam na 210zł ,
Elegancko 39miniuta i Kilmarnock prowadzi 1-0 , Eh już 46minuta 1-0 dalej elegancko może sie odegram +3 doliczone] Dobra wygrana 210zł nice |
Cytat:
|
Ja .......e - Harry TB - to .......ony dymek a my z ta ****a normalnie romawialismy
Wiem ze za duzo tu przecinkow ale rece opadaja:/ |
No właśnie zajrzałem do tematu o wałku i ****a mać, kto to wogóle jest?! Mało się orientuję w życiu tego forum, ale ręce mi opadły jak poczytałem jak sprawa wygląda. W sumie, to chce mi się śmiać z tej całej afery odnośnie jednego głupka i nie rozumiem dlaczego on nie ma jeszcze bana, a chłopaki dostają czerwone kartki za jakieś popierdółki, no, ale nie mój cyrk, nie moje małpy ;)
Żeby nie było offtopa- znowu to nie ja zgarnąłem kumulację 50 jurkową w BAHu :D |
chyba jednak na Lecha postawie większą gotówke bo Feyenoord ma zagrac rezerwami gdyż w niedziele maja ważny mecz z PSV
|
AYALA dla Feyenoordu teraz każdy mecz jest ważny. Stoją tak słabo w lidze jak nigdy. Ja chętnie też postawie na Lecha ale ze względu na to że zawsze przegrywam i mam nadzieję że tym razem też przegram ;)
|
O co chodzi z tym HarrymTB?
|
Cytat:
|
Ebdon - Higginson 1 1.55
Higgins - Swail 1 1.30 Robertson - Holt 1 1.45 Allen - Bingham 1 1.40 Carter - McCulloch 1 1.50 Jun Hui - Davis 1 1.17 Murphy - Gould 1 1.30 AKO: 9.33 Hehehe, obyło się bez niespodzianek i troszeczkę się odegrałem :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl