![]() |
Maksymalnie kilka dni - przyjmujemy deklarację, oczekujemy na wpłatę i przy pierwszym spotkaniu zarządu Socios podejmujemy uchwałę o przyjęciu.
|
Zapłacone z góry za cały kwartał. Poza moim członkostwem od razu zapisałem syna.
Można odhaczyć: leyzer87 + syn. |
Deklaracja wypełniona , przelew zrobiony.
|
Brawo Panowie!
|
Melduje sie!â
|
Witajcie,
Deklaracja wysłana wczoraj wraz z opłaceniem składki - przepraszam, że nie od razu, ale trzeba było poprostowac parę rzeczy. |
Dzięki Panowie, że przystępujecie - idzie naprawdę dobrze, jeśli utrzymalibyśmy tempo z ostatnich dni, to 500 osób do Nowego Roku całkiem realne! A zakładałem 200-250 :D
|
cyk deklaracja cyk przelew
|
Deklaracja i przelewik poszły. Nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że tu tworzy się coś naprawdę dużego!
|
Nr 165, witam, działamy :)
|
Troszkę danych - przez ostatnie 4 dni wpłynęło 114 deklaracji, dzisiaj na tę chwilę doszło kolejnych 14 :) Kiedy zakładaliśmy stowarzyszenie liczyłem, że do końca roku będzie ono liczyło od 200 do 250 członków. Policzcie sobie średnią przychodzących deklaracji z ostatnich dni - niech nawet spadnie trzykrotnie... Daje to 8,5 deklaracji dziennie.
Do końca roku zostały 34 dni. Możliwe, że do tego czasu przekroczymy i to znacznie granicę 500 członków! W niespełna trzy miesiące osiągnęlibyśmy połowę ilości członków stowarzyszenia Socios Górnik, które istnieje i działa od lat czterech. Nasze miesięczne wpływy już teraz znacznie przekraczają miesięczne wpływy Socios Górnika! Mamy naprawdę wielkie możliwości - pora w to uwierzyć! |
No ja jestem w szoku, że tak fajnie to idzie. Liczyłem na max 200 członków do końca roku a tu takie zaskoczenie. Brawo. Od paru miesięcy człowiek chodzi struty bo wizje o przyszłości Wisły wydają się koszmarne, ale to co się dzieje daje człowiekowi wiarę, że nawet jak dojdzie do najgorszego to Wisła nigdy nie zginie i kiedyś znów będzie tam gdzie jest jej miejsce.
|
Kurde, też.powiem szczerze obstawiałem 200-250 członków do końca roku max
Super inicjatywa - oby tak dalej! |
Cytat:
|
Dzwońcie do Kwietnia i Ziętka, powiedzcie im że kibice zgłaszają gotowość. Niech inwestują :D
|
Na dziś Socios nie jest na moją kieszeń, ale trzymam kciuki za dalszy rozwój. Super, że liczba członków jest wyższa niż zakładano :)
|
192 melduje się na pokładzie! (chce zamienić na nr. 303) :-D Pozdrawiam!
|
deklaracja i kasa poszły!
|
Ja myślę że będzie jeszcze lepiej,wkoncu mamy okres przed świąteczny i każdy szuka oszczędności...Nie każdy przecież jeszcze wie o Socios.Reklama jest bardzo potrzebna.Mysle że w emigracji jest gigantyczny potencjał.Genialna inicjatywa i jeszcze lepsza statystka. PS. Deklaracja wysłana!
|
Czy naprawdę jest tak dobrze, to się okaże po kilku/kilkunastu miesiącach.
Wtedy będzie wiadomo ile ludzi płaci regularnie, a nie tylko raz lub dwa na fali entuzjazmu. |
Również wysłałem deklaracje i pieniądze na konto :)
Widać jak wielu zależy na naszym klubie i jaki mamy potencjał! |
Cytat:
|
wpisowe opłacone.
Ps. dobić do numeru 1906 to byłoby coś ! |
Cytat:
|
Polecam ustawić zlecenie stałe i co miesiąc kwota sama będzie się przelewać na konto Socios
|
Cytat:
|
Panowie czy w akcji "kibice piłkarzom" planujecie rozszerzyć zbiórke o FC i osiedla? Czy jakies porozumienie z SKWK jest rozważane tak aby akcja trafila do jak najwiekszej ilosci osob?
|
Dzisiaj wyslalem prosbe o Akces /srebrna gwiazda+ deklaracja dla syna/
|
jak mogę sobie w podpisie ustawić Socios Wisła?
|
10.Saymon melduję się
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl