![]() |
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing7731.html
taka ciekawostka ;) |
gra młoda
po pierwszej połowie jest 1-0 |
jest jakaś relacja live z młodej ekstraklasy?
|
Cytat:
|
Na meczu ok tysiac osob, doping prowadzony od pierwszego gwizdka.
|
Jestem pod wrażeniem tego co wyprawia Mączyński Łks-ie.
A czy ktoś wie jaki wynik na młodej Wiśle ? |
a my go oddalismy czy wypożyczyliśmy
|
wypożyczenie
|
e to dobrze
|
http://cracovia.pl/pilka-nozna/mecze..._ME:_Cracovia_
Wstyd, pejsy prowadzą relacje, a od nas z klubu nikt sie nie pofatygował... |
Koniec meczu.
Młoda Wisła, tak jak pierwsza drużyna, pokonała Cracovię 1:0! Bramkę w 43. minucie zdobył Jirsak. Wisła ma 28 pkt i zrównała się z Legią, która przewodzi tabeli. Zobaczymy jak zakończy się spotkanie stołecznej drużyny z Jagą w Białymstoku. Brawo Panowie! Derby Krakowa - Jesień 2010: 2 zwycięstwa Wisły Kraków |
no i gitara ME tak samo :D
|
Wyjściowy skład Młodej Wisły:
Kurto – Burliga, Cyzio, Nalepa, Cygal, Jeleń, Jirsak, Brud, Chrapek, Rado, Rios Bravo!!! |
słaby mecz ;) Wisła miała kilka szans ale i żydki też mogły coś trafić, bardzo dobrze bronił Kurto
Całe g2 zapełnione i doping prowadzony cały mecz, ogólnie fajne sobotnie popołudnie chociaż z dużą ilościom bluzgów na odmieńców i zrobiło sie troche anty |
brawo dla Chrapka, chłopak się świetnie pokazuje, dać mu szansę.
ładnie też Kurto. ogólnie przyzwoita gra, powinno być więcej niż 1-0. |
Cytat:
Ogolnie meczyk fajny pod kazdym wzgledem... :) |
Ale skoro parchy nie mają inwencji twórczej, by zaśpiewać coś innego od napinkowych pieśni to nie znaczy, że my też musimy.
Na początku było to znośne, ale gdy co drugą przyśpiewką było "barak 6, barak 6...", albo "Jebać Żydów S....ysynów", to robi się nudno. We wszystkim trzeba mieć umiar. |
Cytat:
|
No lekka przesada była z tym anty, trochę już mdliło hehe no ale też było dużo innych normalnych przyśpiewek ;)
|
Cytat:
Przychodze na Wisle i mam ochote kibicowac naszemu klubowi a nie robic bydła. Jeszcze te przyspiewki typu "barak 6..." czy "Auschwitz Birkenau sialalala...". Takie rzeczy moga spiewac tylko jakies polmozgi, ktore nie znaja historii i nie wiedza co sie tam dzialo. Pojedzcie tam,poczytajcie troche, a potem na kleczkach na Jasna Gore (przeciez 95% Polakow to katolicy, podobno). Jakby Ci tam rodzine zabili to tez bys tak spiewal? teraz drastyczny przyklad. Jakby twoja żone zgwałcił oddział niemcow, potem poderżnęli by jej gardlo, a potem zwolki Twojej żony zgwałciłi caly garnizon ukrainskiej policji pomocniczej to tez bys cieszyl ryja spiewajac "Auschwitz Birkenau sialalala..."?? Takie rzeczy sie tam dzialy matole. |
Osobiście pierwsza połowa z przyśpiewkami anty pozbawiła mnie chęci dopingu w drugiej połowie. Praktycznie cały czas stałem z założonymi rękami. Zliczyłem 78 przyśpiewek na żydków i ich zgody. Doliczając bluzgi na sędziego. majchrowskiego, ległe itd wyszłoby ponad 100.
|
A kto prowadził doping?
|
Cytat:
|
Cytat:
Szczęście, że przynajmniej było kilka naprawdę fajnych przyśpiewek. |
Cytat:
|
Gdzie można znaleźć jakąś aktualną tabelę Młodej Ekstraklasy. Oficjalna strona nie jest aktualna.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli dla kogoś argumentem jest, "że na Kałuży też bluzgają" to ja nie mam pytań. Pewnie, zejdźmy do ich poziomu bo oni już tam są. Świetny argument Panowie...
My jesteśmy Wisła Kraków. To do czegoś powinno nas zobowiązywać. Przynajmniej do tego, żeby prezentować się co najmniej o niebo lepiej niż koleżanki z gorszej strony błoń. Szczególnie gdy nie ma kibiców gości na stadionie, a na boisku grają w większości chłopaki, których średnia wieku oscyluje w okolicach 20 lat... |
Ja mam tylko nadzieję, że ci co dziś tak głośno krzyczeli "wszyscy wstają i śpiewają" a potem z automatu bo tak należy przecież "ruszcie dupy" ruszą swoje na kolejne mecze Młodej Wisły bo z dotychczasowych wizyt na stadionie Wawelu i przy R22 odnoszę wrażenie, że to inni powinni wam zaśpiewać "ruszcie dupy"!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się za coś zabieracie to róbcie to mądrze i z głową bo my nie Cracovia ale WIELKA WISŁA jesteśmy! Brawo dla Młodej Wisły pokonali odwiecznego rywala i są na chwilę obecną liderem. Brawo Wiślacy! Wisła Pany! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl