![]() |
Też chętnie zobaczę..;P
Jaga spokojnie da radę , nastawią się na kontrę i ich wypunktują. |
Cytat:
|
Irtysz Pawłodar - Jagiellonia Białystok, Polsat Sport, godz. 15.00
|
Jaga na wyjazdach jest słaba. Mam nadzieje że Burkhardt nie wyjdzie w składzie, a Frankowski sie wykuruje i pogra choć 60-70 minut. Przypomnijcie mi jak ktos wie - z kim zagra ewentualnie Jaga w 2 rundzie?
|
Banac Erewan lub Olimpi Rustawi, które Legia rozwaliła w 2009/2010 3-0(chociaż przy 0-0 w pierwszym meczu Olimpi mialo w Warszawie... karnego, tak więc bekowo było :) )/1-0. Pierwszy mecz wygrali Gruzini w Armenii 1-0.
|
Cytat:
Edit. Sory to jednak 1 i ta sama drużyna w tym roku się przemianowali. |
Mam przeczucie, ze jutro pierwsza polska druzyna pozegna sie z pucharami...znajac zycie, to pilkarze Jagi po 20 minutach beda oddychali rekawami.
|
Cytat:
Widomo jaka jest piłka, ale o ile Kazachowie przez tydzień czasu nie nauczyli się grać w piłkę to nie ma szans żeby Jaga odpadła. Choć muszą szybko strzelić bramkę żeby rozwiać marzenia miejscowych. Bo wiadom w drugiej połowie przay stanie 0-0 albo przy jakimś przypadkowym farfoclu dla przeciwnika, nawet podawacze piłek będą przeciwko Jadze. Ja "przeczuwam" dwa warianty 1-1 po nerwówce w końcówce, jeżeli nie strzelą gola do 60 minuty, a jeżeli strzelą gola przed 60tą to 3-0 dla Jagi. I biorę tutaj pełną odpowiedzialnosc za awans Jagi w Pawłodarze :) (jak Maciej Skorża ;p ) Jak przegram przez tydzień czasu nie będę pisał o sile naszej ligi i rodzimych piłkarzy :) No dobra tyle nie wytrzymam ale przez 3 dni... |
Cytat:
Powiem szczerze, średnia motywacja dla chłopaków z Białego. A w trudnym momencie meczu takie coś na pewno nie będzie stymulowało do dalszego wysiłku. Po co się starać, skoro znowu mamy jechać w azjatyckie stepy? I dla klubu kolejny kosztowny wydatek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Franek lowca bramek, oby dzis strzelil bo bez jego goli nie wierze w Jage.
|
Cytat:
|
tylko panowie dzis spokojnie bez euforii,bo ostatnio ktos sie pucował ze sie cieszymy z Jagi a z Legii już nie wolno.
|
jakby ktoś miał link do transmisji na sopcascie to proszę o wklejenie
|
Ja pamiętam nasz mecz w Azerbejdżanie gdzie po 25 minutach jak pokazali na zbliżeniu Sobola to spocony był jakby to była dogrywka...
DO BOJU JAGA! |
Channel - 65059
Na Sopcascie, tylko, że narazie siatka idzie ._. |
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
na Soccer-Live kanal rumunski Sopcasta jest w rzeczywistosci Polsatem Sport ;)
Minelo 10 minut i wiecej z gry ma Irtysz. Bramkarza i tego zawodnika z Bulgarii to wzieli chyba z lapanki. Bramkarz piastkuje pilke ktora mogl zlapac a napastnik (?) strzelil z 5 metrow z glowy w bok :D Masakra |
Cytat:
|
Ten, ten. Z tego chaosu który prezentuje Irtysz, zaraz cos strzeli
|
Bardzo chaotyczny ten mecz, jakby obie drużyny nie miały taktyki (zwłaszcza Irtysz) :P
|
Cytat:
W tej chwili tez Jaga nic nie gra a Irtysz potrafi podejsc na 20 metr wiec radze wlaczyc tv a nie spac ;) 1:0 :D Pieknie Jaga daje czadu, krycie jak z okregowej... |
Ale kopanina hehe, zęby bolą.
Edit: No i Alibaba bramke strzelił |
No i dziekuje, :) Smiech na sali
o i dwójka. |
O matko, może Jaga zacznie grać teraz..
|
Tragedia... dokładnie, może teraz się obudzą...
|
Z taką taktyką (a raczej jej brakiem) dzida do przodu przy wietrze na równej murawie to ja nie wiem co oni chcą osiągnąć.
Zaczyna się niestety "pokaz" polskich drużyn w euro pucharach. Chociaż mam nadzieję, że Jaga to odrobi. |
Chyba teraz Frankowski dostaje zastrzyk jak dla słonia i na druga połowę wejdzie na boisko, bo inaczej to kompromitacja.
|
No to chyba koniec marzeń o rgze z kontry - teraz trzeba po prostu zacząć grać a nie kopać się po głowach...
Chłopaki jak przyjmują piłkę to im odskakuje na 3 metry - Łobo przydałby im się bezapelacyjnie ;-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl