![]() |
Branco .... zastanawiam sie jak silne nerwy ma trener by patrzeć na gre tego zawodnika ...
|
Cytat:
|
I jeszcze jedno dodam, ja nie oczekiwałem przed meczem wygranej. Bo dla mnie to paranoja aby jechać 320km na mecz i z marszu go grać. Zawodnicy Wisły powinni przyjechać już wczoraj wieczorem, przespać się w jakimś hotelu jedną noc, dzisiaj rano zjeść śniadanie przeprowadzić lekki trening a wieczorem mecz. A tak? To nie dziwie się że Żurawski który ma już swoje lata, po tak ciężkiej podróży słania się na boisku.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeżeli chodzi o Valerange to.. kiedyś się z nich śmialiśmy.. teraz się ich boimy :D:D:D
|
Znowu obrona strasznie biernie, na szczęście ładna obrona Kurto
|
Zastanawiam się, jaki był sens ściągania Branco skoro mamy już podobnego Burligę.
|
Po co Żurawski się jeszcze męczy na tym boisku? Nie lepiej zawiesić korki i nie oszukiwać siebie, ani kibiców?
|
Żeby Maaskant za Żurawia wpuścił Rios. Może on coś strzeli...
|
Cytat:
|
"Za późno o jakieś 4,5 lat Maćka" - Andrzej Iwan :rotfl:
|
każde podanie Żurawskiego niecelne po czym idzie szybka konta
|
Garguła też ma straty... czyli co od razu rozwiązać z nim kontrakt czy poczekać aż weźmie prysznic??:P:)
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: ale gramy cieniznę |
Cienizne? to mało powiedziane
|
Mamy dżokera:D
Rozwala mnie jedno zarówno z Aalesund jak i z Valerengą rozgrywamy piłke w obronie od jednego do drugiego przy wyniku nie korzystnym... Po prostu nie umieją grać pod pressingiem |
Cytat:
|
Kowalski się szykuje do gry...
Teraz to by sie przydało dwóch bramkarzy |
A Jaliens, którego połowa z was okrzyknęła najlepszym piłkarzem w historii Ekstraklasy super zaczyna od 2 zawalonych bramek w 45 minut.
|
Kowalski :D
|
kolejne drewno wchodzi - Kowalski
|
My polacy to cos kiepsko z kondycja mamy, popatrzcie na takiego giggsa w United, ma 37 lat a potrafi wygrywac im mecze swoimi genialnymi zagraniami, zurawskiego w bezposrednim pojedynku by zjadl
|
dopiero teraz możemy sie bać o wynik
|
Jest nasz stoper na boisku :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I odrazu Bramka :( 0-3
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl