![]() |
Po tym filmiku moge stwierdzic ze trening Szawle wyglada tak samo jak u nas trening B klasy:) Wiselka ich dzisiaj musi pokonac nie ma innej opcji!!!!!!!!
|
Cytat:
|
moze tak te treningi wygladaja, tylko oni napewno wyjda z wielka ambicja i beda gryzc trawe przez 90minut
nasi musza byc przez 90 minut skoncetrowani, musza wykorzystywac akcje wierze ze Pawel Brozek z Mackiem Zurawskim zalatwia sprawe. |
Cytat:
|
|
A ja sobie tak mysle, ze dobrze bylo by jak bysmy wymeczyli zwyciestwa z Litwinami... czemu?
Odpowiedz jest prosta.. bo to gwarantowalo by nam kolejne wzmocnienia :-) Oczywiscie biore pod uwage tylko wygrane ale fajnie by bylo jak by osmieszyli nasza obrone pare razy wtedy moze ktos otworzylby oczy w tym klubie i zaczal wkoncu wzmacniac ten klub.. bo jak tak dalej pojdzie to kolejne wzmocnienia to bedzie.. Wegrzyn i Moskal. |
do okolo 40 min max powinien byc dostepny sklad ;)
|
Malecki niby w 1 skladzie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D spokojnie my to nie Legia :) |
teraz Patryczek powinien pokazac sie jak z najlepszej strony na boisku
bo niby kogo Henio ma wstawic za Wojtka? Kirma ktory odbyl 3 treningi z druzyna skrzydlowych brak w naszej druzynie |
Cytat:
Cytat:
|
chociaz moze Racja WislakMyslenice, skoro to taki rywal, (kimze oni sa dla Maleckiego??) to zobaczymy co Patryczek pokaze...
|
Tylko jak pokaże to się nie spuście.
I dalej jedźcie z "Patryczkiem" i innymi złośliwościami bez zbędnego pisania "Goool! Mały! Kocham go, wielbię i pragnę." |
Šiauliai
Wisła Kraków 37 Sergey Kosov (GK) 1 Milan Jovanić (GK) 5 Tomas Kančelskis (C) 25 Cléber 0 Edvinas Jasaitis 22 Erik Cikos 8 Mantas Kuklys 15 Junior Díaz Díaz 11 Vaidas Viktoravicius 10 Łukasz Garguła 13 Igors Kozlovs 24 Mateusz Kowalski 0 Paulius Janušauskas 19 Patryk Małecki 15 Deividas Lunskis 23 Paweł Brożek 20 Vaidas Silenas 8 Piotr Brożek 27 Sasa Kolic 7 Radosław Sobolewski (C) 66 Ernestas Pilypas 9 Rafał Boguski |
Optymalnie bym powiedział, jęsli idzie o skład.
|
Żuraw wejdzie na pod męczonych Litwinów i cos ukłuje :-)
|
jestem bardzo ciekawy Garguly :)
|
a ten Bunoza czemu nie gra?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W sumie skład do przewidzenia. Mam nadzieję, że Rafał i Paweł pokażą, że kryzys mają już za sobą. :) |
Kapcie- są; Koszulka Wisły- jest; Szalik- jest; piwo- jest; niech mi teraz tylko spróbują przegrać
|
Tak na marginesie to wytlumaczcie mi z kim dzisiaj gramy? FC Siuliaui, czy FC Szawle? Chyba, ze Litwini maja taki jezyk, ze pisze sie Siuliaui, a czyta Szawle?
|
Ja nawet nie chce myśleć co się będzie działo w klubie jak Wisła ten mecz przegra. Armagedon chyba jakiś. Mam nadzieje, że piłkarze zdają sobie z tego sprawę i spokojnie wygrają.
|
Cytat:
|
najgorsze jest to że nawet się martwię niby pewnym meczem. Mam nadzieję że szybko strzelą bramkę bo wszystkie paznokcie obgryzę
|
Cytat:
|
Oba Brożki w formie to coś ukłują :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl