![]() |
Brawo Patryk, Brawo Paweł!! :D
|
astiz nie zagra. widzieliscie jak sie noga wygła ?
|
Diaz nie zagra z ickami..
Tom'ash raczej nie, nie wygladalo to dobrze, ale nie zamierzal bic w nogi Maly robi co nalezy, ale moglbym troche mocniej ta pilke kopnac.. |
Przegapiłem to wejście Juniora, czy nadawało się na żółtą kartkę?
|
heh...moze w meczu z LEgia narodzi sie Juszczyk, tak jak w podobnym meczy narodzil sie Piekut :)
|
nie chce być złym prorokiem...ale legia gra taki piach ze az miło....
...co nie zmienia faktu ze narazie my gramy zajebiste zawody!!!!!! |
Prawda jest taka, że Diaz powinien dostać czerwoną za ten faul..
Bardzo mądre zagranie w kontekście faktu, że Wisła prowadzi jedną bramką - wyciąć z trawą Astiza w polu karnym Legii.. Ten koleś to załamka.. |
Walczyć Wisła!
|
Cytat:
Uprzedzam, ze za trollowanie tez sa bany. |
Dajcie spokój temu Diazowi :)
Narazie uklada się wszystko dobrze :P |
Na razie dziesięciu Wiślaków w polu karnych Wisły czeka co zrobi Legia.. 30 minuta na zegarze.
Zajebista tatyka;) |
troche mnie martwi że oddaliśmy środek pola.
|
Legia gra jak Odra Wodzislaw. Strzelic drugą bramkę i po spotkaniu. Strzelą przypadkiem i zaczną się nerwy, oby nie tfu tfu. Trzeba to wykorzystac.
|
Boguski to jest jednak niesamowita pierdoła..
|
powiem tak.
Tak grającej Wisełki,z taką zajebistą dyscypliną taktyczną...nie widziałem od wieków!!! jedna rzecz.Ba to faktycznie facet z innej planety. |
ten Boguski to taka cipeczka, ze nie mogę. Jak słaby musi być Christov skoro nie dostaje żadnej szansy?
|
Wpuścić tego Christova za Boguskiego, gorzej nie zagra a przynajmniej zobaczymy co tam potrafi, bo szansy żadnej nie dostał
|
Cytat:
|
Mówiłem, że odpoczną to wygrają :D nasze gwiazdeczki nie nadają się na granie co 3-4 dni :P
|
Jak dla mnie Christov po prostu nie pasuje Kasprowi, choć wydaje mi się, że od Boguskiego słabszy nie jest, bo o to teraz ciężko. Jeden jeszcze niech wbiją jednego i Legia zrezygnuje z walki.
|
Niezłe wsparcie na trybunach;)
"jeszcze jeden, jeszcze jeden" |
Z taką grą Legii to mogli wybudowac pół trybuny..... bo więcej ludzi to nie przyjdzie...
|
Gramy u siebie. Barany z Warszawy nie myślą. Boguski OUT, wpuścić Kirma za niego, a Małeckiego do napadu
|
Juniur Diaz do zmiany te jego zamachy nogą śmierdzą syfem , druga żółta i bedzie aut .
A jeśli chodz o Legię to proszą się o to żeby ich skarcic większą ilościa bramek . |
mały asystował to juz teraz kazdą piłe kończy sam.
nie wiem komu stołeczni powinni na kolanach dziekowac ze nie jest 10-0 dla nas |
Brożek :) Kurde jaka seta !! Pocisnac Warszawiaów, kiedyś muszą dostac manto wysokie
|
panowie i panie....jeszcze 45 min i jesteśmy prawie w raju!
hehehehehehehe......."JESZCZE JEDEN!.....JESZCZE JEDEN...." |
Legia gra piach potworny.
Gdyby nie Mucha to na przerwę Wisła schodziłaby z co najmniej 2 bramkowym prowadzeniem. Mocno senny mecz. |
1 raz w tym sezonie- BRAWO WISŁA !!!!!!!!!!!!
|
Obyśmy nie cofnęli się w 2 połowie i nie zaczęli bronić wyniku bo się na tym przejedziemy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl