![]() |
Wszyscy się zawiesili na grze?;>
|
3.1 :| :D miażdże.. raz mnie cofnęło z 3.5 na 1.2 ... :lol:
edit: :D 7,4! :D więcej mi się nie chce.. ;> |
17,9 slabi jestescie;D
|
55m i nadal 'idę'
na 50 metrze niespodzianka :) edit: 57m |
Ale chora ta gra, gościu połamany jak pies po imprezie.
Jest nowy dźwięk w komputerze, chodzi kot. Fizyka łatwa dziś :-) Jutro geo. |
Ktoś się przekodował na wiślacką telefonię? Są tam te smsy po groszu?
|
Cytat:
a w grze narazie 1,4m. :) |
Cytat:
2,3 metra... |
walnął kielicha ostatnio więc już nie taki abstynent :D
|
Cytat:
2,4m! 3,3m! :lol: edit: 3,5 i koniec.. ;) |
Gucio się rozpił... małolat...
Anty Odra.. Tylko Wisła i Białucha! |
Cytat:
|
Cytat:
|
:P Co tu taka cisza? :D Zima idzie czy co? :P
Muszę się pochwalić dzisiaj! :D Dostałem 5 z matematyki:einstein: |
A ja 1 z chemii. Ale 2pkt uciualałem na 10 więc nie ma tragedii...
|
Cytat:
Cytat:
A mi się szykuje 1 z geo chociaż miałem ściąge długą jak mur chiński:-/ |
http://www.wykop.pl/ramka/111278/fac...zyne-na-forach
Niezly motyw:D , choc w sumie wspolczuje autorowi postu. |
haha, wczoraj mialem ochote jechac do Krakowa po bilety na Lechie. Byl to zajebiscie dziwny dzien :D o 8 rano bylem w kasie biletowej na dworcu w Myslowicach. Baba w tej kasie to sie po mnie darla ze gluchy jestem jak pytalem ja z ktorego peronu i nie slyszalem odpowiedzi. Coz, dala mi bilet na 9.29 :/ i co ja mialem wtedy zrobic? wsiadlem w autobus miejski i przejechalem sie po calym miescie :D gdy wsiadlem do pociagu pospiesznego szukalem wolnego miejsca, gdy nie widzialem to poszedlem do nastepnego przedzialu gdzie bylo pusciutko :D:D po chwili przeszedl konduktor, pokazalem mu bilet, a ten do mnie: "doplacil pan do 1 klasy?". "co ****a?" pomyslalem :D:D nagle znalazlem sie w buisnes klasie :D koles mi gada ze albo doplace 17 zl albo wysiadam :/ a bylem akurat w Trzebini. Co moglem zrobic? Doplacilem :/ bilet mnie wyszedl 27 zl (to prawie drugi bilet na R22). gdy bylem juz w Krakowie pojechalem sobie tramwajem 15 pod stadion. Po kupnie biletow poszedlem w strone rynku aby udac sie na dworzec. W miedzyczasie zaatakowaly mnie 2 golebie, a gdy bylem na rynku chcialem zapytac taka babke: "ktoredy na dworzec?" lecz zapytalem "ktoredy na rynek?". W tej chwili dowiedzialem sie ze jestem chu* pier***y i zebym sobie z niej nie robil jaj :D:D
W drodze na rynek na ul. Florianskiej widzialem grupke kibicow w barwach Lecha. Na dworcu ktos mi podjebal fajki z kieszeni w kurtce. Gdy wrocilem do domu, spojrzalem w internetowy dziennik szkolny i zobaczylem ze mimo iz mnie nie bylo na 8 lekcjach mam obecnosc na kazdej :D:D Dzien uwazam za udany bo bilet otrzymalem :D:D i jeszcze specjalnie dla mnie go drukowali :D:D:D |
Cytat:
|
Ja się wziąłem na sposób ze ściągami i robię w komórce w formacie .txt ... :D :lol: działa! :D
|
Cytat:
Co do ściagania to nie zapomne jak na Przyrodzie w 5 klasie za ściage posłużył nam wielki plakat foramtu chyba A2 który przedtem przygotowywaliśmy, nasza facetka pościągała za wczasu wszytkie plakaty, a my zwineliśmy nasz i wsadziliśmy pod ławkę ( ku zdziwieniu zajeła aż dwie ławki:D ), już nawet nie pamiętam co dostałem, ale to ściąganie zapamiętam do końca zycia. |
Cytat:
:lol: :rotfl: |
dobra, który to tak obsrał toi-toia wczoraj, że dostaliśmy 3000 kary i musiałem temat zamknąć :foch:
|
Kebab z ostrym sosem ? :>
|
Nigdy niewierzyłem w magie 13 ale dziś jest chyba sadny dzien
Rano kac jak nie zwykle, ale myśle grubo było to i kac duży ;) ale co patrze na zegarek a tam ze 13 e mysle dobrze ze czwartek:) i co godzina w banku, spoznilem sie na zajecia i lista czekała na mnie a że byłem 13 to myśle pech, niewpisze numerku same nazwisko ;) tak o!. I co dostałem opierdziel że numerka nie napisałem:P Pozniej wchodze na managera siatkowki ;) i co dziś 13 mecz. i tego posta pisze przez przypadek o 21:13. Sądny dzień :/ |
Cytat:
|
Emsi nie ładnie tak ingerować w tekst.. zboczurku :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl