Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Luźny - reaktywacja (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5012)

kot_dżinks 12.11.2008 12:37

Wszyscy się zawiesili na grze?;>

WINDEK 12.11.2008 13:55

3.1 :| :D miażdże.. raz mnie cofnęło z 3.5 na 1.2 ... :lol:

edit: :D 7,4! :D więcej mi się nie chce.. ;>

janko04 12.11.2008 14:08

17,9 slabi jestescie;D

Genio 12.11.2008 15:01

55m i nadal 'idę'
na 50 metrze niespodzianka :)

edit: 57m

michu-k 12.11.2008 18:48

Ale chora ta gra, gościu połamany jak pies po imprezie.

Jest nowy dźwięk w komputerze, chodzi kot. Fizyka łatwa dziś :-) Jutro geo.

Tiramisu 12.11.2008 18:56

Ktoś się przekodował na wiślacką telefonię? Są tam te smsy po groszu?

Gucio25 12.11.2008 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 627355)
Oj Ibuttek soróweczka... Postawiłbym Ci browarka ale jak tobie to też bym zapewne musiał m.in. Guciowi a z tego co słyszałem on abstynent więc cóź - wiecej dla mnie :D

a gdzież takie głupoty słyszałeś? :lol:
a w grze narazie 1,4m. :)

Kamil 12.11.2008 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 627916)
a gdzież takie głupoty słyszałeś? :lol:
a w grze narazie 1,1m. :)

mam przeszukac archiwum gg? :D
2,3 metra...

South 12.11.2008 19:30

walnął kielicha ostatnio więc już nie taki abstynent :D

Gucio25 12.11.2008 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 627936)

no właśnie, sołtys mnie obronił. :D
2,4m!
3,3m! :lol:
edit: 3,5 i koniec.. ;)

dj_ibutti 12.11.2008 20:00

Gucio się rozpił... małolat...
Anty Odra.. Tylko Wisła i Białucha!

SZYMEK_TSW 12.11.2008 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 627936)

To się okaże, Kamil KMWTW :D:D:D

Gucio25 12.11.2008 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 628176)
To się okaże, Kamil KMWTW :D:D:D

hę? :D 10znaków.

WINDEK 13.11.2008 16:32

:P Co tu taka cisza? :D Zima idzie czy co? :P

Muszę się pochwalić dzisiaj! :D Dostałem 5 z matematyki:einstein:

Kamson 13.11.2008 16:57

A ja 1 z chemii. Ale 2pkt uciualałem na 10 więc nie ma tragedii...

igortsw 13.11.2008 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WINDEK (Post 628454)
:P Co tu taka cisza? :D Zima idzie czy co? :P

Muszę się pochwalić dzisiaj! :D Dostałem 5 z matematyki:einstein:

Ja teRZSSzzZz :D Jak by wszytkie oceny takie były jak z matmy i anglika to bym normalnie miał czerwony pasek :rotfl:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 628465)
A ja 1 z chemii. Ale 2pkt uciualałem na 10 więc nie ma tragedii...

A mi się szykuje 1 z geo chociaż miałem ściąge długą jak mur chiński:-/

1q2 13.11.2008 17:27

http://www.wykop.pl/ramka/111278/fac...zyne-na-forach

Niezly motyw:D , choc w sumie wspolczuje autorowi postu.

TSman 13.11.2008 17:34

haha, wczoraj mialem ochote jechac do Krakowa po bilety na Lechie. Byl to zajebiscie dziwny dzien :D o 8 rano bylem w kasie biletowej na dworcu w Myslowicach. Baba w tej kasie to sie po mnie darla ze gluchy jestem jak pytalem ja z ktorego peronu i nie slyszalem odpowiedzi. Coz, dala mi bilet na 9.29 :/ i co ja mialem wtedy zrobic? wsiadlem w autobus miejski i przejechalem sie po calym miescie :D gdy wsiadlem do pociagu pospiesznego szukalem wolnego miejsca, gdy nie widzialem to poszedlem do nastepnego przedzialu gdzie bylo pusciutko :D:D po chwili przeszedl konduktor, pokazalem mu bilet, a ten do mnie: "doplacil pan do 1 klasy?". "co ****a?" pomyslalem :D:D nagle znalazlem sie w buisnes klasie :D koles mi gada ze albo doplace 17 zl albo wysiadam :/ a bylem akurat w Trzebini. Co moglem zrobic? Doplacilem :/ bilet mnie wyszedl 27 zl (to prawie drugi bilet na R22). gdy bylem juz w Krakowie pojechalem sobie tramwajem 15 pod stadion. Po kupnie biletow poszedlem w strone rynku aby udac sie na dworzec. W miedzyczasie zaatakowaly mnie 2 golebie, a gdy bylem na rynku chcialem zapytac taka babke: "ktoredy na dworzec?" lecz zapytalem "ktoredy na rynek?". W tej chwili dowiedzialem sie ze jestem chu* pier***y i zebym sobie z niej nie robil jaj :D:D
W drodze na rynek na ul. Florianskiej widzialem grupke kibicow w barwach Lecha. Na dworcu ktos mi podjebal fajki z kieszeni w kurtce.
Gdy wrocilem do domu, spojrzalem w internetowy dziennik szkolny i zobaczylem ze mimo iz mnie nie bylo na 8 lekcjach mam obecnosc na kazdej :D:D
Dzien uwazam za udany bo bilet otrzymalem :D:D i jeszcze specjalnie dla mnie go drukowali :D:D:D

Arkas 13.11.2008 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 628484)

Co do ściąg ostatnio babka z biologii kazała mi pisac zaległy sprawdzian i jako że nic nie umiałem i ściąg zero, to wpadłem na genialny pomysł - wku*wiony z tego ze trza pisac włączyłem sobie wikipedie w komórce i się opłaciło nawet bo dopa dostałem :D

WINDEK 13.11.2008 18:30

Ja się wziąłem na sposób ze ściągami i robię w komórce w formacie .txt ... :D :lol: działa! :D

igortsw 13.11.2008 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 628494)
Co do ściąg ostatnio babka z biologii kazała mi pisac zaległy sprawdzian i jako że nic nie umiałem i ściąg zero, to wpadłem na genialny pomysł - wku*wiony z tego ze trza pisac włączyłem sobie wikipedie w komórce i się opłaciło nawet bo dopa dostałem :D

Nooo to wszedłeś w nową genereację ściągania :D . My tak ściagamy z kumplem na angliku szybko słownik w fonie i git:-D A tak poza tym to właściwie całą klasa ma te same ściągi bo jedna osoba robi i wysyła wszytkim na e-mail, a potem jak znajdują to się dziwią że wszytkie takie same:rotfl: Po za tym pare osob robi zdjęcia aparatem i na kartkowce zoom i wszytko widoczne....

Co do ściagania to nie zapomne jak na Przyrodzie w 5 klasie za ściage posłużył nam wielki plakat foramtu chyba A2 który przedtem przygotowywaliśmy, nasza facetka pościągała za wczasu wszytkie plakaty, a my zwineliśmy nasz i wsadziliśmy pod ławkę ( ku zdziwieniu zajeła aż dwie ławki:D ), już nawet nie pamiętam co dostałem, ale to ściąganie zapamiętam do końca zycia.

emsi 13.11.2008 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 628620)
Nooo to wszedłeś w nową genereację ściągania :D . My tak ściagamy z kumplem majtki na angliku szybko, słownik w fonie majtki w dól i git:-D A tak poza tym to właściwie całą klasa ma te same fazy na ściągi bo jedna osoba robi zdjęcia i wysyła wszytkim na e-mail, a potem jak znajdują majtki po ziemi to się dziwią że wszytkie takie same:rotfl: Po za tym pare osob robi zdjęcia aparatem i na kartkowce z biologii zoom i wszytko widoczne....

Co do ściagania to nie zapomne jak na Przyrodzie w 5 klasie za ściage posłużyły nam wielkie gacie zwiniętę w rulon formatu chyba A2 który przedtem przygotowywaliśmy, nasza facetka nam pościągała za wczasu wszytkie majtki, a my zwineliśmy nasze i wsadziliśmy pod ławkę ( ku zdziwieniu zajeły aż dwie ławki:D ), już nawet nie pamiętam w co linijką dostałem, ale to ściąganie zapamiętam do końca zycia.

Bożesz ty mój :shock:

:lol: :rotfl:

pan_premier 13.11.2008 21:01

dobra, który to tak obsrał toi-toia wczoraj, że dostaliśmy 3000 kary i musiałem temat zamknąć :foch:

mic 13.11.2008 21:07

Kebab z ostrym sosem ? :>

Sensej 13.11.2008 21:13

Nigdy niewierzyłem w magie 13 ale dziś jest chyba sadny dzien

Rano kac jak nie zwykle, ale myśle grubo było to i kac duży ;)

ale co patrze na zegarek a tam ze 13 e mysle dobrze ze czwartek:)

i co godzina w banku, spoznilem sie na zajecia i lista czekała na mnie a że byłem 13 to myśle pech, niewpisze numerku same nazwisko ;) tak o!. I co dostałem opierdziel że numerka nie napisałem:P

Pozniej wchodze na managera siatkowki ;) i co dziś 13 mecz. i tego posta pisze przez przypadek o 21:13.

Sądny dzień :/

WzT 13.11.2008 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 628484)

Co do ściągania to u mnie w klasie były różne jaja ale nigdy nie zapomnę sytuacji w sumie dla mnie podbramkowej bo to był ostatni sprawdzian z biologi który musiałem napisać pozytywnie żeby mieć na półrocze pozytywną ocenę więc nie ryzykując nauczyłem się pięknie, ładnie bo wiedziałem że u tej babuszy marne szanse są na ściągnięcie czegokolwiek. Pytania mi siadły więc elegancko napisałem ale wcześniej przygotowałem sobie czystą małą karteczkę, którą po napisaniu (co wiedziałem ) wyłożyłem na ławkę i zacząłem niby to ściąganie, do dziś mam przed oczami, jak o tym pomyśle widok babki zadupcającej z prędkością sprintera z michą miodu na gębie ( że mnie to niby dojechała tuż przed końcem ) i widzę też jej minę gdy oglądała czystą drobną karteczkę <Lol2> ale tego już się nie da opisać.

dj_ibutti 13.11.2008 21:23

Emsi nie ładnie tak ingerować w tekst.. zboczurku :P

emsi 13.11.2008 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 628649)
Emsi nie ładnie tak ingerować w tekst.. zboczurku :P

Niczego nie ruszałem ja mam rączki tutaj :D

IndykTSW 13.11.2008 21:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WINDEK (Post 628454)
Dostałem 5 z matematyki:einstein:

Ja z kochanej matematyki mam 1, jeden spr nie pisany i dwa dni temu pisalismy, znaczy się inni pisali bo sądzę że znowu będzie 1. pocieszam sie tym że samw klasie nie jestem a po drugie w maturalnej chyba puszczą i pozytyw będzie :D

igortsw 13.11.2008 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 628620)

Co do ściagania to nie zapomne jak na Przyrodzie w 5 klasie za ściage posłużyły nam wielkie gacie zwiniętę w rulon formatu chyba A2 który przedtem przygotowywaliśmy, nasza facetka nam pościągała za wczasu wszytkie majtki, a my zwineliśmy nasze i wsadziliśmy pod ławkę ( ku zdziwieniu zajeły aż dwie ławki:D ), już nawet nie pamiętam w co linijką dostałem, ale to ściąganie zapamiętam do końca zycia.

Dodam że represje za zwinięci majtek były bardzo rygorystyczne:lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emsi (Post 628652)
Niczego nie ruszałem ja mam rączki w majtkach:D

O ty zbereźniku !! :rotfl:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl