![]() |
Walić ten PE, byle wygrać z ickami
|
No kolejny nasz rodzynek i miszcz skuteczności - Niedzielan....
|
Nosz k....
Niestety prawda jest jedna: Brak Brożka, brak bramek. Mam nadzieje że w końcu coś wejdzie. |
|
No nasz najskuteczniejszy "napastnik" poza Pawłem Brożkiem - Arek Głowacki:D
|
No !! wreszcie...
napastnicy... |
Wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz uważać żeby po głupim błędzie nie stracić bramki.
tylko kto strzelił.......... obrońca! |
Glowa,glowa i glowy do gory:) wkoncu!
|
No nareszcie. A już myślałem, że przesiedzę wieczór przed kompem, po to by zobaczyć, że mecz się kończy bez bramek.
|
Niewierze.... "Jedna jaskółka..."
|
Gooooooooooooooooooooollllllll
|
Patryk Małecki - wreszcie dobre podanie i Kmiecik:)
Małecki bardzo dobry mecz, gdyby tak odrobinkę dokładniejsze dośrodkowania. Gra Wisły była całkiem niezła tylko ta skuteczność! |
Kmiecik .... Gol az mnie zatkalo :) lepszy od Niedzielana?:)
|
Fajnie ale jest drugie ale .. trzeba zespołem potrząsnąć a przede wszysktim tymi "napastnikami" bo prowadzić 2-0 to powinniśmy po 20 minut, a po następnych już 4-0.
To był tylko mecz z nikim, czyli z Cracovią... przyjdzie mecz z Legią, braknie Pawła i co? jesteśmy w dupie! uff.. |
Łobodziński teraz powinien posiedzieć trochę na ławce, a Skorża powinien dac szanse w 3 meczach ligowych pod rząd Małeckiemu.
|
nasz atak bez Brozka i Boguskiego to jest TRAGEDIA... Dobrze ze Arek strzelił bo nie chce myslec co by było...
|
Małecki rządzi. Chlopak powinien grać zamiast Łobo
|
Małecki musi poprawić co nieco i będą z niego ludzie.
|
Świetny mecz Małeckiego ale to co zrobił Endrju Niedzielan nie trafiając z 2-3 metrów do bramki to katastrofa. Takie setki to z zamkniętymi oczami i niech się nie dziwi, że na ławie siedzi. Zresztą sam przyznał ostatnio, że się jednak nie dziwi...
|
Najezdzacie na Kmiecika chyba juz z przyzwyczajenia. Gra 45 minut, strzela gola, nie pasi. Niedzielan gra gra i nic, inni nasi napastnicy także.
|
Cytat:
|
Małecki nie dość że dobry gracz to kumaty chłopak : "k...y je...ne" w stronę sektora gości.
|
Cytat:
:D :D :D Patryk |
Jakże ich wszystko do rozpaczy i skrajnej ****icy doprowadza... :-) Kurczę, czy oni nie mogą się wreszcie zmotywować i zbojkotować ten swój klubik ("trenerka" i "prezeska"), tylko czepiać się naszych młodych piłkarzy? :-)
|
|
Kolejny kompromitujacy wystep Niedzielana. Juz nie ma sensu zeby sie Skorza silil na kilka wyszukanych slow, ktore mialyby wybielic obraz jego gry, tak jak to bylo po meczu w Gdansku, kiedy mowil ze Andrzej zagral bardzo "nieszczesliwie", marnujac wszystkie doskonale sytuacje jakie mial.
Tutaj nawet dwie tony pudru, nie sa w stanie zatuszowac podworkowego poziomu prezentowanego przez tego goscia. A co do meczu, to chyba kazdy widzial jak w ofensywie wygladala gra Wisly, kiedy w przodzie nie bylo Brozka i Boguskiego. Cale szczescie, ze Glowacki sie ostatnio rozstrzelal i ladnym strzalem dal prowadzenie, bo niemoc w ataku dlugimi momentami byla zatrwazajaca. |
Jeszcze nigdy nie cieszyłem się tak po bramkach w PE :)
edit; wszystkie 4 nieuznane bramki powinny zostać nieuznane? |
Nie wiem czy ktos zwrocil uwage ale Niedzielan bardzo czesto stoi na spalonym. Przy dlugiej pilce albo jest wylaczony z akcji albo sedzia slusznie gwizda spalony.
Swoja droga ile to bramek padlo dzis po spalonych ? Po dwie z kazdej strony chyba. Ciekaw jestem czy odgwizdanie spalonego przy drugiej "bramce" dla Cracovii bylo prawidlowe? Jak to w TV wygladalo? Mialem wrazenie ze chyba Marcelo stal przy Juszczyku. Wisla grala dzis przerazliwie nieskutecznie. Nie rozumiem tez zachwytow nad Maleckim. Patryk zagral dzis raczej slaby mecz. Chlopak ma moze wole walki ale brakuje mu techniki (czasem fatalnie przyjmuje pilke albo gubi ja latwo) i szybkosci. Zwlaszcza szybkosci. Tych dragali powinien latwiej mijac. Wiadomo ze takiego dynamitu jak mial Blaszczykowski nie ma nikt w tej chwili ale Malecki odstaje bardzo daleko w tej kwestii. Ze Zienczuk gra w drugiej polowie zorientowalem sie okolo 60 minuty... :( Taki byl widoczny na boisku i nie chodzi tu bynajmniej o mgle. Dobrze zagral Sobolewski i Glowacki dzisiaj. Reszta ponizej sredniej w tym Niedzielan z Zienczukiem najslabiej. |
WISŁA - Wiele sytłacji wykończenie pomimo strzelonych 2 bramek równe 0!
Cracovia - Obrona Częstochowy! Zieniu - Grzesiu + Łobo = Do wymiany! Wiem ze zaraz odezwa się obrońcy ale chłopaki to jest MISTRZ POLSKI z aspiracjami na LM a z tymi zawodnikami jest to raczej nie do osiągnięcia co pokazują nawet mecze w PE! Są w bardzo kiepskiej formie nie wiem może jakaś sensowna konkurencja zmusi ich do poprawy! |
Zaczyna to być śmieszne.
Barreto dostaje pierwszą "poważną" szanse w tej rundzie to gra w ataku i zostaje w przerwie zmieniony, pomimo że starał się, dochodził do sytuacji strzeleckich i ogólnie podobała mi się jego gra. Cały mecz gra sobie za to poraz kolejny Niedzielan który nic chyba nie osiągnie w piłce czy Cantoro który staje się kolejnym zawodnikiem któremu niezależnie od formy należy się pierwszy skład (żeby nie było, dzisiaj nie grał źle, ale za poprzednie powinien posiedzieć na ławce). Tak jak w pierwszej połowie czuło się w powietrzu że cos "powinno" zaraz wpaść, tak na początku drugiej połowy zrozumiałem że tutaj się zakończy się wynikiem 0-0... I niewiele się pomyliłem bo jakby nie bramka z niczego to Wisła nie strzeliłaby dzisiaj bramki. Po tym meczu pięknie było widać że poza Brożkiem i Jirsakiem nie mamy zawodnika która potrafi zagrać piłke między formacjami rywala. Inni jedyne co potrafią to podać do tyłu, w najlepszym wypadku na bok. Tak się nie da grać w piłke niestety. Co do wyniku, nie wygraliśmy tego zasłużenie, to Cracovia przegrała zasłużenie. Im się remis po prostu nie należał |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl