![]() |
Jak wygląda wymiana karty kibica ?
|
Cytat:
|
Cytat:
wpisuje sie imie nazwisko pesel i podpis z aktualna data + 10 zeta |
Rozumie, że Karty Kibica wydane w 2011 roku straciły ważność? Czy da się kupić karnet?
|
Na karcie masz napisaną do kiedy jest ważna. Jeśli utraciła to musisz za 10zł wymienić na nową. Jeśli masz dalej ważną to możesz kupić karnet.
|
Do kiedy tą nową kartę jebani złodzieje wydają?
|
Cytat:
|
Można zrobic sobie nowe zdjęcie?
|
może to już był gdzieś wyżej, ale moje lenistwo mnie przerasta.
Data ważności jest rok- miesiąc- dzień czy rok dzień miesiać? |
"13. Niezależnie od faktu przekazania Karty Kibica 2011 wnioskodawcy Karta pozostaje własnością Wisły Kraków." to takie głupie pytanie,czy klub może zażądać zwrotu karty?
|
Mario mozesz zrobic sobie nowe zdjecie lub zostawic to z poprzedniej karty.
|
Cytat:
jak ja wznawialem to kolo powiedzial ze moge zostawic ja sobie albo zostawic w punkcie wyrabiania KK |
A jaki jest w ogole cel wymiany tej karty ? Dlaczego dowod osobisty czy paszport dostaje sie na 10 lat, a KK mam zmieniac do dwa lata ?
|
Pewnie dziura budżetowa Wisły jest proporcjonalnie większa od dziury budżetowej państwa...
|
Osobiście trzeba wymienić kartę czy mogę kogoś wysłać z druczkiem przez mnie wypełnionym?
|
Cytat:
Mogli wprowadzić inny wzór KK. Wyrabiasz sobie nową a jak byk pisze Karta Kibica 2011 chociaż rok by zmienili. edit: Dodali numer identyfikacyjny ;) |
A ktoś sprawdzał, moze jednak da sie kupic karnet na starą karte kibica? Dawniej juz bywały takie przypadki :D
|
Cytat:
|
jest 2013 rok a nowe karty kibica wyglądają jak te stare, 2011 hahaha no nie, w takiej chwili nasuwa się pytanie po co właściwie ten protest był jak klub robi sobie z nas jaja
|
jak na karcie kibica jest data? rok/miesiąc/dzień czy rok/dzień/miesiąc??
|
czy trzeba być osobiście po nową kartę ? czy wystarczy, że będę miał wypełniony druk ?
|
Wydaje mi się, że musisz iść osobiście, tak jakbyś wyrabiał ją po raz pierwszy. Muszą ci przecież fotkę cyknąć.
edit: sorry, nie zauważyłam, że można zostawić poprzednie zdjęcie :D w takim razie najlepiej zadzwoń się zapytać |
Można dac komuś wypełniony druk. Nie musisz być osobiście jeśli przedłużasz ważność.
|
jesli to pytanie bylo gdzies wyzej to przepraszam.. Czy przy wyrabianiu nowej KK zwraca się starą czy można zatrzymać ? wie ktoś??
|
Starą kartę Ci zostawiają.
|
dzięki ! :)
|
Cytat:
|
Karta kibica jest potrzebna aby jeździć na wyjazdy!
|
Cytat:
|
Tak wygląda wydawana "nowa karta" kibica :
http://i49.tinypic.com/vzvds8.jpg 1. Czy trzeba płacić 10 zł ? TAK 2. Czy starą kartę kibica oddajemy ? NIE 3. Czy trzeba robić nowe zdjęcie ? NIE 4. Czy można zrobić sobie nowe zdjęcie ? TAK 5. Czy można płacić kartą bankomatową/kredytową za kartę kibica ? NIE 6. Czy trzeba osobiście iść do Strefy Kibica w celu wymienienia karty kibica ? NIE, wystarczy komuś dać wypełniony wniosek ( druk na stronie Wisły ) wraz z podpisem oraz starą kartę kibica oraz 10 zł. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl