![]() |
Cytat:
Zluzuj pośladki, Beitar jest nasz. pozdrawiam |
Wyniki Beitaru w lidze z naszym dzisiejszym sparingpartnerem:
06.04Hapoel Tel Aviv-Beitar Jerusalem3: 1 25.08.Hapoel Tel AvivBeitar Jerusalem1: 2 |
napewno awansujemy!. Nie ma innej opcji .
|
Cytat:
nie ma co płakać, bo to jest mistrz Izraela, a nie Anglii, czy Hiszpanii, ja tam jestem spokojny, mimo wszelakich naszych problemów, poczekajmy z komentarzem przynajmniej do ostatnich sparingów i meczu w Jerozolimie. |
Cytat:
|
Kapitan Wisły nie wierzy w awans do Ligi Mistrzów. I otwarcie to mówi...
Cytat:
|
Brawo Arek za szczerość - ale mam nadzieje ze chłopai wierzą w pokonanie Beitaru a potem w awans do fazy grupowej UEFA - to mimo braku wzmocnień jest realne do osiągnięcia!
Nie ma się co okłamywać - ale poddawac sie przed startem też nie ma co:) |
Cytat:
|
Kibice Hapoelu życzą awansu... Wiśle
PAMIĘTAJĄ Z DOBREJ STRONY BYŁEGO GRACZA WISŁY - KAZIMIERZA MOSKALA - Koniecznie przejdźcie Beitar! - wołali po angielsku kibice Hapoelu Tel Awiw do schodzących po sparingu z ich drużyną piłkarzy Wisły Kraków. Mistrzowie Polski w eliminacjach Ligi Mistrzów zmierzą się z Beitarem Jerozolima, jednak kibice Hapoelu nie życzą dobrze drużynie ze swojego kraju. - Dla nas Beitar to jak dla Wisły, Cracovia - mówi kibic w średnim wieku. - Drużyny, których nie cierpimy to Maccabi Tel Awiw i właśnie Beitar Jerozolima - dodaje. - Pozdrówcie proszę, Kazimierza Moskala. Grał w naszym klubie cztery lata - prosi mężczyzna ubrany w koszulkę Hapoelu, który przed meczem z Wisłą rozwiesił na ogrodzeniu okalającym stadion, klubowe transparenty. Kazimierz Moskal, obecnie trener juniorów Wisły Kraków, grał i dla Hapoelu i dla klubu z Reymonta, ale to nie jedyny polski piłkarz reprezentujący w przeszłości barwy drużyny z Tel Awiwu. W Hapoelu grali także: Jarosław Bako, Damian Łukasik oraz Marek Niewiadomski. http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=25167 Trener Hapoelu: Szanujemy Polaków http://www.futbol.pl/index_2501.php?...5735035e9c543d |
Mam takie pytanie trochę OT
W wypadku przejścia Beitaru kiedy będziemy grać pierwszy mecz 3 rundy kwalifikacji? Z góry dzięki za odp. I ewentualnie kiedy jest losowanie 3 rundy? Pozdro |
Losowanie 1. sierpnia, pierwszy mecz tydzien po drugim meczu z Beitarem czyli 12-13 sierpnia
|
Sosin o losowaniu:
Cytat:
|
Normalnie strach się bać.
|
|
No faktycznie. Dudka to 100-karatowy diament.
Jesli zamaist wydawania pieniedzy z Dudki na jakiegos zapchajdziure, jego miejsce chociaz w 5-6 miejscach zajmie Maczynski - bede super szczesliwy. |
No cóż widocznie Liga Mistrzów nie dla polskich klubów ja się osobiście uciesze gdy wyeliminujemy Beitar
|
cos mi sie zdaje ze popłyniemy z tym Beitarem ;/
|
Cytat:
z Żydami? NO WAY |
szprotson, Zydami, ale w tym sensie co Ty myslisz.
Panowie nie przeceniajmy swoich sil. W tamtym rejonie "europy" to znaczacy i bardzo silny klub. Maja rzesze oddanych fanow. Klucz to mecz na wyjezdzie z ktorym moze byc najtrudniej. MOZE ZALOZYMY OSOBNY TEMAT O MECZU Z BEITAREM? |
no kłerwa
przeciez to są tacy sami ludzie jak my. Nie uwazam by Beitar był poza zasięgiem. Tam remis u siebie wygrywamy, dziekuje:) Wierzmy, Wierzmy w Nasz klub |
Dokladnie tacy sami.
A napisales jakbysmy co najmniej grali z afrykanskim teamem, piszac ze co czarnych nie pokonamy ?? :) Bez obrazy Zgadadzam sie co do wyniku z Toba. Mam nadzieje, ze tak wlasniee bedzie remis i wygrana u siebie. Gdzie gramy najpierw? w Izraelu? Jerozolima to stolica Izraela, a myslalem ze lezy gdzie w jakiejs Palestynie. W ogole jak na dzisiaj wygladaja stosunki arabsko - zydowskie w tym rejonie swiata? ktos wie jak sie zarejestrowac na ichsze forum http://beitar-jerusalem.net/vb/showthread.php?t=42441 ?? |
Cytat:
A moze juz jest? |
Cytat:
Nie chcę się tu kłócić. Jedynie chciałem podkreślić. Beitar to silny zespół na miarę naszychmożliwości. Zdecydowanie silniejszy od Dinama Tbilisi i Valerengi. Rywalizacja może byc dosć wyrównana, więc niemożemy psychcznie odpuścić tego meczu. |
Szlag mnie z tym gosciem trafi.
|
Cytat:
Czy Ty wogole wiesz o czym chcesz napisac i potrafisz czytaz ze zrozumieniem? |
Na pewno przejdziemy ten Beitar. Jeśli tylko nie przegramy do 0 w Jerozolimie to powinno być dobrze. Byc może jest to lepszy klub od Dinamo Tibilisi, czy Valerangia, ale do Shalke nawet nie można go porównywać. A zresztą co tu dużo pisać: Fotbol to gra, w której 22 mężczyzn bie ga za piłką a na końcu i tak zawsze zwycięża Wisła
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie można, admin ze względu na nas zablokował rejestrację, mówiąc krótko nie chcą nas tam. Odblokują dopiero po zakończonych meczach. http://i38.tinypic.com/n4bm14.jpg |
zapytaj na forum cracovii
tam ponoc rozumieją te szlaczki David, już dawno opuscila nas forma w ktorej wygrywalismy z Shalke a skladu juz polowy nie ma Hugues - Baszczyński, Głowacki, Jop, Stolarczyk - Uche, Strąk, Szymkowiak, Kosowski- Kuźba Ż, Żurawski. |
Cytat:
Ale mnie rozbawiłeś pierwszym akapitem :):) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl