![]() |
Jak by ktoś słyszał o jakiejś pracy kuriera kierowca na kategorie B to proszę info na priv
|
Mam takie pytanie ,wyciągnie 1,600zl-1,700zl netto na rękę w Krk??.
Bo myślę dojeżdżać do Krakowa,i chce mniej więcej oszacować koszty itp. |
szukam pracy na weekendy ;)
jeśli ktoś by coś wiedział to proszę o kontakt na pw :) p.s w razie czego posiadam prawko kat. B pozdrawiam! |
czy zna ktoś jakąś agencję pracy w Krakowie, ktora zalatwia sezonowe zatrudnienie za granicą (Holadnia, Niemcy, Francja)
z góry dzięki |
Przyjmę pracę w okolicach Brzeska.
Posiadam: uprawnienia na wóżki widłowe, prawo jazdy B, C w trakcie, uprawnienia elektryczne SEP, uprawnienia energetyczne gaz, średnie wykształcenie. |
Chciałbym w wakacje popracować za granicą, najlepiej to w niemieckojęzycznych krajach, lub gdzies gdzie się dogadam po niemiecku lub angielsku.
Irlandia i Wlk. Brytania odapadają. Czy ktoś może już pracował np. w Holandii Niemczech lub w innych europejskich krajach i mógłby dać jakiś kontakt, coś polecic? |
Orientuje się może ktoś, gdzie mój znajomy mógłby dostać staż z BHP w Krakowie ?
|
Cytat:
|
Potrzebuje pilnie podkładki pod tablice rejestracyjne gdzie takie coś dostane ?
|
Tak z ciekawości pytam może ktos będzie się orientował.
Jak wygląda sytuacja z pracą w Krakowksim Mpk (kierowca, motorniczy) poszukują pracowników, duza ilość chętnych ? |
Co sądzicie o pracy na meleksach przy wożeniu turystów? ktoś wie jakie są zarobki i czy jest sens pakować się w coś takiego?
|
Jak by ktoś słyszał o jakiejś pracy kierowca na B albo magazynier proszę o info na priv z góry dzięki
|
Cytat:
Ja też podbijam |
Cytat:
|
Potwierdzam, melexy to dziadostwo. Brat tam pracował, koleżanka też. Niejasne zasady, badziewna kasa. Nie warto
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Wie ktoś ile zarabia po szkole młodszy aspirant strarzy pożarnej?
|
Cytat:
|
Praca od zaraz na stanowisku ELEKTROMONTER Praca od zaraz na terenie Krakowa, system dwuzmianowy, umowa zlecenie + ZUS. wykształcenie i umiejętności: elektryczne, elektroniczne, elektromechaniczne, uprawnienia energetyczne do 1KVE doświadczenie: niekoniecznie inne: osoba o dobrym zdrowiu do pracy na wysokości 3m Osoby zainteresowane proszę o przesłanie swojego CV pod adres [email protected] w tytule wpisując nr ref. :12/05/2011 Proszę pamiętać o wpisaniu klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych. |
Pracował ktos z was za granicą, na zbieraniu owoców lub warzyw?
Chciałbym dowiedziec się, w jaki sposób udało sie wam znaleść pracę, czy na własną rekę czy przez agencje pracy tymczasowej itd. |
Witam! Szukam prazy. Jakby ktoś mial dobrą prace w centrum krakowa prosze dac znac.
|
jakby ktoś miał info o jakiejś pracy na wakacje dla ucznia ;) po 18stce to piszcie ;)
|
Poszukuje pracy w charakterze kierowcy kat. B!
|
Witam, tak jak koledzy wyżej chciałem zapytać, czy ktoś może polecić agencje zajmujące się organizowaniem pracy za granicą.
|
Cytat:
|
Pracuje/pracował ktoś jako przedstawiciel w ING?
|
Witam,
Zajmuję się tworzeniem grafik reklamowych. Chętnie nawiązałbym stałą współpracę w zakresie wykonywania grafiki przy zachowaniu atrakcyjnych cen. Wykonuję też pojedyncze zlecenia dla małych firm lub osób prywatnych. Gorąco zachęcam do współpracy wszystkich, którzy szukają profesjonalnej grafiki. Daj zarobić Wiślakowi:) Kontakt: [email protected] |
Witam.
Szukam pracy na terenie Niepołomic. Mam wykształcenie średnie.Po studiach będę miał zawód magazyniera więc chciałbym znależć prace w tym zawodzie, mogę pracować również w innych branżach . kontakt na pw. |
nie ma nikt żadnego info o pracy dla ucznia-ukonczone 18 lat, moga byc ulotki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl