![]() |
a ja mam pytanie z innej beczki. na bilecie jak mniemam sa jakies tam miejsca napisane, ale czy to jest na Wiśle przestrzegane? na roznych stadionach sa rozne 'przezwyczajenia' a jak to sie ma w Krakowie? musze zajac miejsce to ktore mam na bilecie? (wybaczcie ze pytam, ale pierwsze raz na mecz jade... )
aha.. bilet mam na B ;] |
gris ... mozliwe :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Życzę miłych i nieezapomnianych wrażeń na pierwszym meczu przy R22 :) |
witam! szukam osoby ktora chce sie wymienic biletem d na e. Poprostu potrzebuje bilet na sektor "D" oczywiscie na mecz z lechem.zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny 791697728 lub mail na adres [email protected]
|
Cytat:
|
Wesoła_Tsw napisał że się kończyły a nie skończyły :P
|
jutro o ktorej zaczyna sie sprzedaz biletow ? potrzebuje kupić jeszcze dwa ;)
hehe nie ma jak karnecik :) eh fantastyczna sprawa. |
Cytat:
http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4490 |
mam pytanie ile biletów moze 1 osoba kupic bo chcę kupić 4 a kolega mi mowi ze jedna osoba może 2?? jak jst w końcu??
|
Cytat:
|
Choćby nawet był limit to co to za problem podejść dwa razy albo poprosić kogoś kto będzie pod stadionem.
|
Witam Wiślacy!!
Zamienię 2 bilety z D na "E3" tylko i wyłącznie na ten sektor miejsce nie ma znaczenie...wybieram się z dziewczyna na Leszka i dlatego chce jej oszczędzić skakania przez 90 min sam chętnie bym "zasiadł" na D.. tel..663-514-931 Bartek |
vip chcesz to ci zamienie te bilety
|
Jak sytuacja z biletami?
|
Da rade jutro ulgowe kupić? :D
|
Byłem po bilet po godz 11 i bez problemu w wislackim swiecie i w kasach sa dostepne na wszystkie sektory. Nie ma zbyt wielkich kolejek.
|
Jakos niechce mi sie wiezyc ze na leszka nie bedzie kąpletu .... heh czasami tez tak bywa
|
a ja wczoraj jechałem specjalnie po bilety 120km...myslałem że braknie...
Ludzie kupować!!! musi byc komplet na Lecha!!! |
byłem punktualnie o godzinie 10.pare osob za mna zupelnie przypadkowych jacys lanserzy wybierajacy miejsce na D do siedzenia i ogladania meczu masakra :/ starszy gosc kupujacy biletyna D3..szkoda gadać.
bilety są jeszcze na wszystkie sektory,nie wiem jak teraz sytuacja wygląda,ale na D moze byc juz ciezko. |
Ja tam się nie dziwie, że nie będzie kompletu. Na Zagłębiu co była mistrzowska feta może było z 17 tysięcy, teraz jeszcze podnieśli ceny a to niestety nie zachęca do kupowania wejściówek.
|
Dziadek na d3 bywał już jakiś który śpiewał...po za tym...ludzie jak idą pierwszy raz to mogą nie znać realiów...ale wejdą na stadion będą chcieli siedzieć na d3...to zobaczą że to graniczy z cudem
|
Cytat:
|
prober : Chyba chciałes powiedziec na D1 albo D5 bo na D2 i D4 tez poczesci jest doping :)
|
Cytat:
|
Kupie bilet na jutrzejszy mecz od kogos! Cena biletu + 20 zl! Pisac gg:8868584
|
Czy na sektorze D są przestrzegane miejsca czy można osiąść gdzie się podoba, np. zamiast na D4 to na D1 czy z krzesełkami jest tak samo?
|
Stoisz gdzie Ci się podoba. Byle nie na D3 jeśli nie chcesz dopingować
|
siadasz gdzie chcesz, ale pamiętaj - D2/D3/D4 - tylko jeśli będziesz dawał z siebie wszystko przez więcej niż 90 minut.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl