![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi się wydaje, że obie kwestie - Wawrzyniak i Wasilewski to zwyczajne odciąganie uwagi od rzeczywistych obiektów naszego zainteresowania.
Trudno mi wyobrazić sobie wydatek 800 tys. euro na Wasyla, a Wawrzyniak zwyczajnie nie podniesie poziomu przed LM. Inna sprawa, że dotychczasowe transfery (tzn. 5 w poprzednim okienku) powodują, że Stanowi i Robertowi daję maksymalny kredyt zaufania. Jeśli oni stwierdzą, że chcą tych zawodników, to mam pewność, że widzą w nich coś, co jest warte uwagi. Inna sprawa, że miałem nadzieję na zmniejszenie liczby Polaków w drużynie, a nie zwiększenie. |
Cytat:
Co do Kowalewskiego, to jak miał sprawdzić się w ekstraklasie, skoro nie grał w tym sezonie w ekstraklasie? Możnaby równie dobrze rozmawiać o tym że Dudek w tym sezonie się nie sprawdził w ekstraklasie. |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Sprawa Wawrzyniaka to jednak faktycznie wymysł dziennikarzy, tak jak się spodziewałem, nie wydaje mi się on dobrym posunięciem, tym bardziej że jestem pewny że gdyby miał wybór Wisła a Legia wybrałby Legie i to już go przekreśla |
Poza bocznym obroncą/obroncami ,Wisle potrzebny jest tez jakis ofensywny pilkarz , bo praktycznie mamy jedynie Maleckiego , Kirma i Meliksona ktory ciagna gre do przodu , Jirsak , Gargula ,Sivakov sie do tego nie nadaja
|
Stan w lidze + extra
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-2395.html |
Stan jest w lidze plus ekstra i powiedzial slowa ,ktore znacza wszystko..cytuje ;w tym tygodniu odbedziemy szereg spotkan i po nich bedzie jasne ilu wzmocnien potrzebujemy-mamy przygotowanych po 3-4 graczy na kazde jedenascie pozycji i pod koniec tygodnia okaze sie ktore pozycje obsadzimy nowymi graczami...czyli panowie-wszystko w rekach Boga czyli Bosulawia Cupiala-to on zdecyduje na ile tych transferow bedzie zgoda-tak to zrozumialem i to chyba jedyne logiczne tlumaczenie!
|
Stan wlasnie POWIEDZIAL, ze sluchy o transferze Wawrzyniaka to PLOTKA!! dla mnie super
|
i wszystko jasne Wawrzyniak nie dla Wisły i bardzo dobrze po co nam taki grajek potrzebujemy lepszych :))
|
O Wilku też mówili, że to tylko plotka...
|
Cytat:
|
Oby to była prawda :) Ale w sumie co miał powiedzieć? O Meliksonie też mówił, że to plotka...
|
Kolejna plotka wyjasniona - Stan nie odchodzi do zadnego Panathinaikosu. Ma wiele planow zwiazanych z Wisłą i jest to dla niego wyzwanie.
|
Cytat:
|
Panowie ale na onecie macie wywiad z Wawrzynem, który sam stwierdził że to plotka i porównał to do tego jak 2 lata temu pisano że do Juve trafi. Temat zamknięty jak dla mnie i chwała temu.
|
Szkoda ze tak jak o Wawrzyniaka to nie pytaja go nic a nic o Wasyla ....
|
Dokładnie sam powiedział że nikt z nim w sprawie transferu do Wisełki uważam że nie jest to piłkarz który byłby nam potrzebny musi być lepszy od takiego Wawrzyna i koniec tematu
|
Cytat:
Ogólnie to chodzi o to, że zazwyczaj transfery trzyma się w tajemnicy. Mediom mówi się, że to tylko plotki, a później i tak ten zawodnik przychodzi do klubu. Także po wypowiedzi Stana nie można na 100% wykluczyć zainteresowania. |
Stan jak gospodarz programu, oczkami na nich kieruje :D
|
tak ogladam caly ten program i nie chce chwalic dnia przed zachodem ale tak generalnie mowiac, to widac, ze Stan jest PROFESJONALISTĄ.
|
Wedlug mnie pierwszy taki profesjonalista w Polskiej lidze jaki kiedykolwiek byl dyrektorem sportowym. Czuje , ze transfery wypala i bedziemy sie cieszyc z awansu do LM:>
|
Cytat:
|
Heh, tyle, że jak pewnie awansujemy do tej LM to znając życie pewnie w mediach zacznie się pi***olenie, że niby drużyna złożona z samych obcokrajowców he he.
|
Cytat:
|
W sumie to niewiele po dwóch programach się nie dowiedzieliśmy. TYlko dementi w sprawie Wawrzyniaka i info że w następnym tygodniu będą analizować kadre kto ma odejść i na jakich pozycjach będą potrzebować nowych piłkarzy.
Żałuje że nikt nie spytał o negocjacje w sprawie Chaveza. |
Myślę że w dwóch pierwszych tygodniach czerwca poznamy kilka nazwisk! A póki co to będziemy czytać w prasie wymysły polskich dziennikarzy! Czy transfery będą udane? Nie wiem ale wiem że najlepszy mieliśmy na początku tego sezonu... Oczywiście to Stan Valckx
|
Cytat:
|
A mnie podobaja sie slowa Staszka o awansie do LM- zrobia wszystko zeby awansowac ale nic nie moga zagwarantowac -bo w piłce nic nie jest pewne ....
Proste ale logiczne |
Śmieszne było jak Twarowski zapodał jakiś żart śmieszny dla Warszawiaków, a Stan ze spokojem, że nie rozumie tego żartu. I co mi się podobało: "Wygrywamy razem. Przegrywamy także razem". 1906% profesjonalisty. Oby w tym roku! :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl