![]() |
Napisałem co przeczytałem w Koszernej. Żeby nie było potem krzyków "Stan, ty holenderski Żydzie!! Jest 11.06 a nie ma transferów!"
Zresztą, krzyki i tak będą. |
Ten LO z Widzewa DUDU jest zajebisty.. dziś z cracovia chłop się wyróżnia.
|
Chaveza definitywnie trzeba wykupic i nie ma co gadac, ze mozna miec lepszego srodkowego obroncy. Czyscił dzisiaj co sie dalo, 1 bład na tyle spotkan sie mu przydazył wiec nie ma co go rozpamietywac. Najlepszym nasz zawodnik jak dla mnie, moze znowu bedzie w 11stce kolejki
|
Cytat:
|
Cytat:
Cały sezon się wyróżnia:) Dla mnie to najlepszy lewy obrońca w lidze |
Cytat:
|
Ja bym chciał jeżeli prawdą jest, że już zakontraktowali za darmo lewego pomocnika, żeby podpisali za darmo jakiegoś lewego obrońcę i stopera 29-30 letnich na 2 lata bardzo doświadczonych, ogranych w pucharach i wysokiej klasy (jak np. Bozovic) do pierwszego składu od zaraz. Następnie wypożyczyć jakiegoś napastnika po kosztach bo Gienek uważam, że do pierwszego składu jest dobry.
I całą kasę przeznaczyć na młodego świetnego pomocnika o zapędach defensywno-ofensywnych z dobrymi warunkami fizycznymi. Tak bym to widział:) |
Cytat:
dobrze to odnosi się do Kowalskiego czy Sivakowa Chavez jako jedyny trzymał nasza obronę , wchodził w pojedynki 1 na 1 z rywalami i gdyby zamiast niego był tam np Jaliens czy Kowalski to było by min 4-0 dla Legii w tym spotkaniu . A fakt że obiegał go Manu ? Manu jest w 3 najszybszych zawodników naszej ekstraklasy , a i tak przy Chavezie 2,3 razy urwał się tworząc jakiekolwiek zagrożenie ( z którego akurat nic nie wynikało ) |
http://www.anderlecht-online.be/arti...19264&lang=ned
Wasyl w Wiśle ? To byłby ciekawy transfer, aczkolwiek bardziej się pali na lewej obronie. |
Cytat:
|
Pareiko Jovanic Wasilewski Cikos Chavez Jaliens Bunoza xxx Paljic i sprawa obrony załatwiona. I to za małą kasę.
|
Wydaje mi się, że przyjście Wasilewskiego do Nas , było by naszym rozwiązaniem na temat Wierzy Babel w obronie , dość, że umie wiele języków (sporo lat w Belgii) , to jeszcze Chłopak z sercem do walki i charakterem myślę, że ten POLAK , byłby naszym sercem drużyny (jesli sobol jest kregosłupem) :)
|
na ile realny ten transfer Wasyla??
|
Wasyl oj on by się przydał :) Człowiek czołg + Chavez+ Sobol :)
|
;]
i teraz pewnie się ze Mną nie zgodzicie ale Wawrzyniak nie byłby złym pomysłem - WASIL - CHAVEZ - (TEN MŁODY Z WHU)/Jaliens/Bunoza - Wawrzyniak ?
|
Wawrzyniak nigdy nie będziesz Wiślakiem
|
przecież on niedawno podpisał nowy kontrakt, ten news się nadaje do tematu science fiction
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
1. za często wchodzi na raz 2. gra na pograniczu faulu i to brutalnego 3. źle operuje piłką Sądzisz, że jak trochę pobiega po boisku i powalczy to w ten sposób rozgrzeszy się z nietrafienia piłki we własnym polu karnym czy też z wejścia "na raz" w rywala, któremu piłki nie trzeba było zabierać, ale trzeba było go zatrzymać? Walka walką, praca pracą, ale jak obrońca popełnia błędy, które kończą się bramkowymi sytuacjami i są to błędy własne, niewymuszone przez rywala, to ja nie godzę się żeby nazywać go dobrym zawodnikiem. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W "PS" pisali że Stan obserwował ostani mecz Anderlechtu z Lokeren.Czyli na to wygląda że w tym meczu być może grał zawodnik z którym negocjujemy i i Stan chce już ostatecznie go zobaczyć w akcji przed transferem.Albo był obserwowany zawodnik z którym planujemy podjąc negocjacje ale jak mówili że planuja skompletowac kadrę przez 10 czerwca to raczje do drugie odpada.
|
Ludzie, Wasyl Wasylem, ale on byl katastrofalnym obrońcą ;]
chyba niektorzy maja slaba pamiec, owszem, w ataku byl swietny, ale lekarstwem na dziury w naszej obronie to by nie byl |
na razie powinniśmy wyluzować:) bo i tak nie będziemy nic wiedzieć:D taki jest Stanisław iż nie mówi nić tylko działa, ma chłop karty przetargowe, bo jak dobrze pójdzie to mogą dojść do 4 rundy el.LM gdyż są rozstawieni. a potem...zobaczymy
Co zrobi Stan..tego nie wiem ale mu ufam, oczekuje wzmocnień i WALKI. AMEN |
Cytat:
no ale to niezle, nie wiedzialem, ze byl na meczu, jednoznacznie wynika z tego co piszesz ze Wasyl jest blisko Wisly! |
Cytat:
żaden z obecnych 8 (?) obrońców w kadrze nie nadaje się do gry w LE czy LM ( de fakto 2 nie nadaje się nawet na ekstraklase ), Bunoza też nie trafia w piłkę w swoim polu karnym , Jaliens jest wolniejszy od Chaveza i też wchodzi na raz o Cikoszu czy Paljiciu nie wspomne . Kowalski i Branco wiadomo , a Burliga to taki sam obrońca jak Paljic ( z taką samą inklinacją a raczej jej brakiem ) to co powiedziałes o Chavezie równie dobrze można powiedziec np o Maiconie oglądając np mecz LM Inter - Tottenham i o tym jak wkręcał go w ziemie Gareth Bale . Oczywiście to inny poziom sportowy ale rodzaj błędów ten sam . PS. To że nie odniosłem się merytorycznie do tego co powiedziałem to jest Twoje zdanie , moje jest całkowicie inne i nie będę się już powtarzał . Poza tym znajdz mi obrońce na świecie który nie popełnił nigdy niewymuszonego błędu . Nikt taki nie istnieje . |
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html
Wiem, brzmi to dziwnie. Przede wszystkim: czemu Wawrzyniak jeszcze nie podpisał nowego kontraktu z Legią? Jasne, sprawa z dopingiem była arcygłupia, ale facet prezentuje niezłą formę. W każdym razie: jeśli jest do wzięcia za darmo, to warto się zastanowić. Wiadomo: na lewej mamy Pajlica, a to rozwiązanie doraźne. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wasyl jest na MMA :D (może przyjechał/przylecial negcjować kontrakt ?:D) haha ?:D
|
Chavez jaki jest każdy widzi. Rzeczywiście za słaby na Europę,przynajmniej na to wygląda. Z drugiej strony, na ligę w sam raz. Mówimy o 500 tysiącach dolarów. Za taką kasę grajka, co w większości spotkań w lidze daje radę, nie kupimy. Prawdziwa okazja. Rezerwowy jak się patrzy.
Dzisiaj znów, przy bramce, wszedł dwoma nogami w Radovica....kiedyś trafi i będzie miazga. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl