![]() |
qrwa geniusz
mało jest takich pilkarzy w tym wieku, gdzie technika i forma nie obniżają się poprostu inteligentny piłkarz, right place in the right time. I wolne to jego specjalność |
żenujący ten lech
|
Ładną bramę walnął Del Piero, chłop od 17 lat w Juve i od 15 lat najlepszy w drużynie ;]
|
Po meczu, przelaczam sie na gole baby.
|
Alex jest jak wino czym starszy tym lepszy :D
|
ale frajerskie te bramki ...
|
czyżbym słyszał Legia Warszawa? :-D
|
Niestety nawet Juventus w kryzysie lepszy od Mistrza Polski... a tak sobie myślałem że dziś Polska drużyna wreszcie wygra na wyjeździe z jakaś drużyną z czołówki europejskiej Piłki...
|
Cytat:
|
tymczasem... Sparta Praga prowadzi 3 - 1 z Palermo, Aris Saloniki 1 - 0 z Atletico Madryt, Twente 1 - 1 z Sheriffem Tiraspol... Lech jest słaby psychicznie... Juve ich niszczy... odblokują się również w Serie A ;]
|
lech udowodnił, że nie ma takiego meczu którego nie potrafiłby przegrać. brawo
|
Cytat:
|
Ludzie, nie rozumiem o co Wam chodzi. Wprawdzie Amica przegrywa, ale z Juventusem i to 3:2. To chyba im hańby nie przynosi.
|
Juventus jest przeraźliwie słaby,ale Lech ine potrafi wykorzystać słabości rywala.
Szkoda,bo wystarczy popatrzec na wyniki innych drużyn(Sparta-Palermo 3:2,Dinamo Zagrzeb-Villarreal 2:0),żeby zobaczyć,że zachodnie drużyny wcale nie są takie mocarne i można spokojnie je pokonać.. |
o ku.... ale urwał!!!
|
k***a mać !! :( hat-trick Rudnevsa :(
|
Ale ten chłopak ma dzień lub umiejętności. Jeszcze jeden taki występ i w grudniu wyjedzie za zachodnią granicę
|
do usunięcia
|
jakiiiiii gol !! masakra....
|
Mówiłem że będzie 3:3 ;]
|
ktos tu wykrakał :-D
Macie rankingowcy 0.250 do rankingu... |
Leszek wymieniajac Lewandowskiego na Rudnevsa wyszedl sporo do przodu, nie tylko finansowo...
|
wystarczy ze nastukają punkcików dla Wisły za rok
|
! nie sądziłem że to się stanie. pokazali charakter, trzeba im oddac co ich. gratulacje
|
Powiem tak Rudnevs to jest chyba zawodnik z innej galaktyki. Ciekawe czy do końca sezonu wytrwa w Amice. Bo strzeli jeszcze 2-3 bramki i spokojnie skasują go za 4mln ojro.
|
a Wronki jak to Wronki zawsze w ostatnich sekundach muszą strzelić, ale cóż, liczymy na baty w następnych meczach :D
|
Brawo! Absolutnie fantastyczny wynik. Ci ktorzy pisza, ze Juve jest slabe...co powiedza o Lechu? Przeciez w ostatnich spotkaniach poznaniacy grali fatalnie.
Kotorowski zawalil napewno 2 bramki, a co do strzalu Del Piero to 50/50...bez bramkarza nie da sie wygrywac na tym poziomie. Gratulacje. |
w 88 min. wyłaczyłem, heh
|
No coz, dobry mecz zagrali. Maja teraz swoje 5 minut.
|
Czemu te nasze tępe ch*** nie są w stanie choć pomyśleć o możliwości sprowadzenia takiego zawodnika jak Rudnevs? Ta Amica to jakiś dramat, jest jak wyrzut sumienia dla naszego zarządu ...
|
Cytat:
:lol: Gardze nimi, ale są jedyną drużyna, która w ostatnich 2-3 latach pokazuje cokolwiek z druzynami, których nazwy coś mówią. 3-3 na Juve, z hattrickiem napastnika to tytaniczny wynik jak na nasz pesudofutbol. |
poszli jak przecinaki, nie spodziewałem się tego po Polskiej ekipie
|
Gratulacje dla Lecha. Szacunek im się należy.
|
Bramki ze spotkania: http://egoals.pl/videos/juventus---lech-poznan
PS. daje link do meczu PSV jakby ktos chcial zobaczyc Marcelo: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-psv-vs-sampdoria |
Cytat:
|
Cytat:
|
Juventus slaby ale czy to sie komus podoba czy nie ten wynik przejdzie do historii polskiej pilki.
Szacunek. Dobrze w kontekscie prestizu naszej ligi - zresztą nasze zwyciestow na Bułgarskiej będzie lepiej smakować :) Nie zazdroszczę Lechitom tego 3:3 i chwil radości jakie teraz mają (przypomina sie nasz remis w Rzymie) ale zazdroszczę im takeigo gracza jak Rudnevs, a z Węgier przeciez blizej do Krakowa niz Poznania :) Ten gosc jest lepszy nie Lewandowski. |
gratulacje dla Lecha :)
|
Cytat:
|
Szczerze mówiąc jestem zaskoczony...słabą formą Juventusu. Jednak coś mi się wydaje, że Makaroniarze zlekceważyli trochę Lecha...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl