![]() |
Ciekawi mnie jak nasi zareagowaliby, gdyby przegrywali 2:0 w 10. minucie.
|
Koniec meczu, taniec w kółku na środku boiska, czego osobiscie nie cierpię i dziękuję Bogu,że nasi nie uskuteczniają, radosne spiewy legionistów i nagle Jarzębowski intonuje: tak się bawi, tak się bawi stolica. Sam jak palec pawełka w jego własnej dupie próbuje, a w zasadzie sam spiewa i sam sobie odspiewuje. Zero reakcji innych.
Rozumiem wychowanek, Legionista, Warszawiak tylko po **** próbuje wciągać w stołeczność resztę, która i tak ma wszystko w dupie. I tak z zajebistości wyszła kupa. Ps. Pierwszy raz wersja moja i stołeczna zgadzają się co do joty. To tylko Ty nie uważasz, że musiało byc mu zajebiście głupio? |
Krissu odpowiedz otrzymałeś we wtorek :)
|
Cytat:
Czekaj... :> |
okazuje się, że najbardziej zależy od kruchej i wrażliwej psychiki piłkarza
|
no cóż szkoda. Teraz trzeba się jakoś umówić z Polonią można im w przyszłym sezonie odpuścić jak będą się bronić przed spadkiem a my będziemy pewni mistrzostwa:)
|
No dobra.. nie mówię o tym pucharze w eksperymentalnym ustawieniu.
:-) Mam na myśli ligowy mecz w najsilniejszym składzie. A poza tym to było pytanie retoryczne. :> |
Nie wierzę. Ciekaw jestem jaki był średni kurs na wygraną Legii przy stanie 2:0 na serwisach bukmacherskich. No i czy był choć jeden człowiek, który postawił na to pieniądze. Po pierwszych 15 minutach byłem przekonany, że Lechia będzie kontrolowała sytuację i może w drugiej połowie dołoży jeszcze coś z kontry. Ewentualnie straci jedną bramkę. A tu się okazało, że drużyna na którą nagonka medialna była w zeszłym tygodniu największa podniosła się z kolan i strzeliła trzy bramki. Okazało się, że można grać dobrze jeżeli naprawdę się tego chce. W przypadku przegranej na Łazienkowskiej atmosfera stałaby się naprawdę grobowa, a teraz Legia znowu jest poważnym kandydatem do mistrzostwa. W Bytomiu Wiśle zawsze grało się ciężko. Teraz jednak nie ma już miejsca na potknięcia. Trzeba zagrać tak, jak w końcówce poprzedniego sezonu. Zdrowi są Głowacki, Sobolewski i Paweł Brożek. Oni muszą pociągnąć Wisłę do mistrzostwa.
|
Cytat:
jak Młynarska prowadziła kiedyś Sylwestra na Rynku, to co 5 minut było : tak się bawi, tak się bawi.. Do znudzenia odpowiedź wymuszała. to chyba jedyny tekst , jaki na Mazowszu znają :D A później się TTJ bulwersuje, jak się takich amigos na ćwoków klasyfikuje |
Cytat:
|
zasłużone zwycięstwo mimo babola Kapsy
warszawka narzeka na Pączusia, ale w tym meczu był chyba najlepszy, bardzo ruchliwy, zagrał dużo ciekawych piłek, a że Nędza gra nędznie to już inna sprawa, bo powinno być 5:2.... szkoda Lechii, ale w drugiej połowie grali jak na polską ligę przystało, ping-pong i babol odbijany za babolem, z taką grą nie mogli wygrać wole cieszyć się z własnych, sukcesów niż z porażek innych, tak więc liczę na jutrzejszą wygraną, choć wynik może paść każdy Legia po to powstaniu z kolan może się przełamać i zacząć coś grać |
Cytat:
Akurat sytuacja z Jarzą nie była jakaś skandaliczna. Ot, po prostu sobie zaczął intonować- nikt nie podchwycił? Trudno. Ale zaraz, że to ćwok czy że wyszedł na debila, to ostra przesada. Niby hasło, które wyszło z Warszawy, a połowa Polski go używa na meczach. Dziwne. |
Cytat:
Całą wymienioną trójkę śmiało można zakwalifikować i nazwać nieudacznicy, tyle tylko że jeden z nich swoje życiówki rozgrywa przeciwko Wiśle, drugi niby chciał do Wisły ale nie chciał więc jest w Legii, trzeci mimo że gra w Krakowie też swoje mecze rozgrywa przeciwko Wisle. |
Cytat:
|
nie ma jednoznacznych kryteriów, jak zakwalifikować Pawełka, Grzelaka , Iwańskiego czy Rockiego.
Jedni przyjmują , że opinię o grajku jednoznacznie definiują kibice Inni , że kopacz ma prawo do własnych sądów i zachowań. Jeszcze inni widzą w piłkarzu faceta z cochones , bohatera wręcz, że się potrafił przeciwstawić trybunom. Na tylko naszym forum wszystkie trzy oceny widziałem, czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Każdy widzi po swojemu. edytka: a wracając do tematu wątku, to ciekawy meczyk się w Poznaniu szykuje, remisik lub (troszeczkę gorzej :) ) wygrana warszawian to oczekiwany rezultat. Byle tego Lech nie wygrał |
Cytat:
E: widze ze sie spoznilem :D troche zwiecha złapała... |
Cytat:
Na debila to wyszedł Gostomski, który rzucał ananasami. Przykładów mozna mnożyć. lucekj jak ja kocham uogólnienia. To samo mogę napisać o krakusach, ale tego nie zrobię, ponieważ nigdy nie wrzucam wszystkich do jednego wora. A przynajmniej staram się tego nie robić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
;) |
wolfy ma rację
|
|
Cytat:
1q2: to tylko ja jakoś zakumał :] Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spoko , tylko sobie poleje;)
|
Cytat:
|
Mecz Lechia -Legia mial 2 oblicza :)
Pierwsze do 30 minuty gdzie widzialem wielka agresje i determinecje Lechistów ,i Dawidowskiego jak za czasow gry w Amice.Naprawde az milo sie patrzylo i drugie po 30 minucie az do konca gdzie Legia sie odrodzila a Mucha skakal j w kóleczku jak nigdy ,mimo ze wyglada na spokojnego chlopa to cieszyl sie chyba najbardziej.Ale nasi bracia bluzgali mu równo wiec mial powody :D Ciekawi mn ie tez Zaglebie Lubin.fajna ekipa sie tam zebrala a gol Micanskiego palce lizac :) |
Mecz na T29 bardzo dobry, szczególnie pierwsza połówka extra :P. Szybko strzelone dwie bramki i wydawało się, że Lechia zdoła to utrzymać... Niestety głupia kartka Dawida, kontrowersyjna decyzja Kafarskiego o zdjęciu go z boiska... Teraz możemy być mądrzy i krytykować Kafara, ale postąpiłbym tak samo - Dawid był dosłownie o krok od czerwonej, a jego kontaktowa gra prędzej czy później musiałaby się skończyć czerwienią i grą w 10, co byłoby fatalnym skutkiem. Szkoda, że II połowa wyglądała tak jak wyglądała, jednak Dawidowski ciągnie tą drużynę. Szkoda straconych 3 pkt, bo z 2-0 na 2-3 to grzech.
A Mucha się trochę zagotował :P. Zaczął prowokować trybuny (bezsensownie, bo przed tym incydentem kibice nic specjalnie w jego kierunku nie krzyczeli - ot zwykłe pare gwizdow po jednym ze starć w polu karnym). I się zaczeły Janka gesty, uśmiechy i wymachiwanie ramionami :P. Tym zachowaniem, że tak powiem wszystkich wkur.wił, nie popuściliśmy mu już do końca :P. Mimo, iż wrzucania na Muchę było dużo, to na trybunach było to traktowane z dużym dystansem, niejednokrotnie w moim sektorze ludzie mieli po prostu zwykły ubaw :P. PS. Babol Kapsy strasznie boli, tak cholernie głupia bramka, że aż szkoda pisać. |
Cytat:
Kapsa owszem zrobił "pawełka", ale koledzy z pola mu nie ułatwiali sytuacji, bo bramak Lechii była nonstop pod ostrzałem. Poprostu-za wysokie nogi na lechijne nogi. Wg mnie to samo sie stało co podczas meczu z Wisłą . Druzyna nagle staje i dostaje bramkę za bramką. |
Co znaczy dobra motywacja !
Piłkarze Legii zareagowali pozytywnie ;) Chyba mieli dość tego, iż stali się pośmiewiskiem kibiców z całego kraju. Umiejętności są jak widać. I tu nasuwa się pytanie czy przypadkiem Tarasiewicz nie miał racji, mówiąc, że grali przeciw Urbanowi. Krissu - z podobną ambicją i determinacją Wisła zagrała. W zeszłym sezonie. Również z Lechią :-) |
Paradadoksalnie może nawet dobrze ,ze się tak stało(szkoda ,że z Lechią).Białas to popierdółka a nie trener i teraz będzie się przechwalał ile w tym jego zasługi, zdobędzie punkty + w oczach zarządu,a tak naprawdę będzie uwsteczniał tych piłkarzy ...Ten wynik to reakcja zawodników,a nie mysl szkoleniowa, ale niech tak zostanie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wow, wygrali. |
Cytat:
Co do zwycięstwa Legii - mnie bardziej ciekawi, czy oznacza to jednorazowy, 45-minutowy zryw czy początek niezłej gry do końca rundy. |
Cytat:
I to go powinno zdyskwalifikować jako specjalistę futbolowego. Albo jest nieuczciwy (nie chce robić kolegom, sobie koło pióra) albo zwyczajnie mało spostrzegawczy (właściwie głupi) :) Po co czytać felietony kogoś takiego? PS Mógł wtedy nie "wiedzieć" za młody itd ale dzisiaj? (Tak wiem "dowodów nie ma" jak piszą legioniści ale prawda jest prawdą bez względu na dowody) |
Cytat:
Nie mniej dzięki chłopakom za zostawione siły, mimo ogromnego niedosytu, było widać że tym piłkarzom po prostu zależy. Nic tylko klaskać za ambitną grę - zresztą ilość kibiców, która została po ostatnim gwizdku też mówi sama za siebie. Cały stadion to co prawda nie był, ale całkiem spora część. Doping petarda, dawno takiego nie było :) |
Cytat:
Cytat:
Do tego dodam, ze w ksiazce pojawia sie kilka watków korupcyjnych do których Kowal sie przyznaje (z GKS, derby Sevilli, Petro-Legia po powrocie), wiec nie bardzo rozumiem czemu w jedym momencie mialby przyznawać, ze cos jest kiepsko, a w innym nie. Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl