![]() |
Nie trafił z metra!
e: świetny strzał chiniyamy... i on ma być królem strzelców? |
Legia to wygra,Lech ma po majstrze!!hehehehehehehehe a tak sie pyry napinały!!
|
Na łazienkowskiej zawsze jest najgłosniej bo dżwiękowiec pracuje na najwyższych obrotach i za wiekszą kasę bo to stolyca przecież .
|
Cytat:
ŁKS też przegrywa z Piastem |
Spoko, ile by nie przegrywali, Lech i tak wyrówna po 90 minucie , w doliczonym czasie !!
ps doping slychac tak dobrze, bo doping prowadzony jest na tej samej trybunie, na której są kamery i mikrofony to tak jakby na Reymonta 22 ustawili mikrofony w centrum D3 !!! i co byście wtedy w tv słyszeli !?? |
Zauważyliście że za trenerami stoją wielkie włochate mikrofony raz skierowane na kibiców a raz na trenerów? Niezle tam dźwiękowcy kombinują ;]
|
Zdechło się Lechowi nie istnieją kompletnie wygląda na to że skończył sie mit o niezwyciężonej maszynie do wygrywania , brakło w końcówce sił tak jak wszystkim którzy porywają się na grę na trzech frontach , a już szczególnie dotyczy drużyn prowadzonych przez Smudę które mają slabsze końcówki wiosennej rundy .
|
Gra Legii może się podobać. Kolejorz nie istnieje...
|
jak ten Lech taką kaszanę będzie grał to nie wyrówna .
|
A tymczasem ŁKS - Piast 0-1 :)
|
Za 2 tygodnie bedzie niezly mecz,jak nasi nie stracał werwy z piatkowego spotkania to bedzie sie działo!!!!Lokomotywa z pyrlandi chyba sie wykolei;]
|
Oby Chinyama w tym tygodniu nie dostał kartki ; D
W następnym mam nadzieję, że dostanie i będzie to jego 4. żółtko. Z ciekawości wypisałem sobie nazwiska zagrożone absencją : ) 3 żółte kartki na koncie: Rzeźniczak, Astiz, Chinyama, Borysiuk A u nas Marcelo i Zieńczuk mają 3. "żółtka". Mam nadzieję, że Marcelo nie dostanie... |
Tymczasem na trybunach "Mistrzem Polski jest Legia (...)"
:rotfl: |
ełkaesiacy cwanie kombinują :). 29 punktów, co im się może stać? Grają jeszcze z Legią, nami, Ruchem i Polonią Bytom. Te dwa, trzy oczka by się utrzymać zawsze uściubią, resztę można na Allegro wystawić, wiadomo, że tylko nasi nieprzemakalni :D
|
słaby ten mecz
jak to dwa najlepsze zespoły w Polsce to ja się już boję. Champions League here we come !! |
Ma ktoś może jakieś zdjęcie stadionu Legii, jak będzie wyglądał po ukończeniu prac? I drugie pytanko, czy jesteśmy w stanie zachować lidera dzisiaj przy jakimś wyniku?
|
Legia rozgrywa bardzo dobre zawody. Środek pola praktycznie opanowany jest przez legionistów.
Liczę na to, że Lech wyrówna w 90 minucie :D i mecz zakończy się 1-1. |
Cytat:
2. Nie, jezeli wygramy lub zremisujemy bedziemy liderami, jezeli Lech wygra to wtedy Lech bedzie liderem. |
Cytat:
Lech nie istnieje. Legia mądrze, z odpowiednim pressingiem, skutecznie, z polotem. Bardzo mi się podobają. Liczę jednak, że do 90.minuty to się utrzyma, aż tu nagle jakiegoś farfocla Peszko albo Arboleda wciśnie. :lol: |
nie jesteśmy w stanie zachować lidera, obojętnie jaki by nie padł wynik niestety :(
|
Mecz straszna kicha...Można powiedzieć że Lech zdechł i tyle w tym temacie. Moim zdaniem i tak będzie remis bo w końcówce jakiś cudem strzelą. Za 2 tygodnie to będzie miazga na Reymonta!! ALE ICH ZMIAŻDŻYMY!!
|
będziemy liderem jeśli będzie obustronny walkower :D
|
Nie ma się co cieszyć, najlepszy byłby remis. A ponadto z taką grą Legia nie zgubi punktów i niestety jest jeszcze w stanie coś u nas ugrać....
Mam gdzieś napinactwo kibiców Lecha, ale prędzej Lech z taką grą gdzieś zgubi punkty niż Legia. Kolejorz gol 1-1 i koniec meczu:) |
Powiem tak, chyba najpiękniejszą rzeczą będzie przeczytać sobie po sezonie te wszystkie posty pyrek, napinki i kim to oni nie sa, bo wydaję mi się, że to już koniec ich marzeń... Jak dobrze pójdzie, to ich Bełchatów przegoni, a wtedy z tych grupowych orgazmów na myśl o ich grze zrobi sie grupowa niemoc seksualna:D I sorry ale pisiaki wam w tym Poznaniu nie staną... Pozdrawiam
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do meczu, to Legia zagęściła teren między własnym polem karnym a połową, z czym ewidentnie Amica sobie nie radzi, mam tylko nadzieje, ze akurat w tym meczu strzelą chociaż raz po naszej myśli bramkę w 95 minucie. |
Legia wcale tak dobrze nie gra jak się wydaje.Owszem prowadzą a szczerze ta bramka z niczego była.Lech słabiutko zobaczymy jak będzie w drugiej połowie.Co do Legi zauważyłem że bardzo chcą pokiwać Lech gra pressingiem i Legia się gubi.Co do meczu to ogólnie poziom moim zdaniem nie powala dużo walki i raptem kilka strzałów.I śmiem twierdzić że z taką grą Legia nie pogra w Krakowie.Cóż druga połówka czeka....
|
Cytat:
|
Cytat:
Z dwojga złego już lepiej niech ta Legia wygra. Bo jak zwyciężą Wielkopolanie to się rozpędzą. Więc niech nawet się 4:0 skończy :) Wtedy za dwa tygodnie o meczu naszym z Legią będą w Cafe Futbol mówić "Gran Derbi Polska" :lol: Chociaż i tak liczę na sprawiedliwy remis. :hura: Idę oglądać. Pozdro zuchy! :) |
Zanosi się na to, że dziecko Lewandowski wreszcie się zamknie z tymi rozszczeniami, że to Lechowi należy się mistrzostwo bo ma najmniej przegranych w lidze : )
|
Lech gra taką kaszane ze szkoda gadac. Czemu z nami tak nie grali...
|
Cytat:
Żadne grand derbi Polska nam potrzebne nie jest. Wystarczy, że mamyprawdziwe, najstarsze i najbardziej prestiżowe Derby w kraju (od momentu , gdy już nie ma Czarnych ani Pogoni Lwów) i mimo, że Craxa jest jaka jest, to ważniejszego meczu dla nas nie będzie. |
coś tam jednak zaczęli grać, w sumie podobnei jak z nami w drugiej połowie, nie zdziwie się jak im coś wejdzie.
edit: ech troche za wcześnie, jak Amika to wygra będzie nieciekawie... ;/ |
Noi gitara 1:1 i żeby tak zostało
|
Jak ogladam ten mecz to nabieram coraz wicej przekonania ze to MY--WISŁA KRAKÓW bedziemy MISTRZAMI!
PS.POKI CO WYNIK MARZENIE :D |
1-1 robi się ciekawie, mam nadzieje że zostanie tak :)
|
niech sie to utrzyma..:)
|
no niech już się to skończy bo Lech jeszcze na 1-2 strzeli w 90
|
oby tak do konca ale niestety znow dolicza 5 minut i kuchenkorz walnie na 2-1 oby NIE!!!
|
no, niech tak zostanie. Najlepiej jeszcze przy słabym poziomie, kopaninie , żółtych i czerwonych kartkach :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl