![]() |
Konkurs - jaki portal jako pierwszy poda info, że Kosowski przymierzany do Wisły?
|
Cytat:
|
Nourdin Boukhari obchodzi dziś swoje 31 urodziny. Życzę mu z całego serca powrotu do formy i jeszcze kilku lat udanej kariery.
Bramki w derbach nigdy nie zapomnę. |
Jak wyglaa sprawa z rysiem CZ. ? Był zawieszony a nie zwolniony , a potem temat przycichł...
|
było info, że już nie pracuje dla Wisły o ile pamietam
|
Petrescu w Lokomotivie Moskwa ?
http://www.futbol.pl/artykul/104474.html |
Frankowski zdał maturę dzisiaj!
Gratulacje :D |
jeszcze niech z Jagiellonią dziś wygra, bo mi kończą kupon :P
|
Arek Głowacki znowu złapał kontuzje i podobno to coś poważnego .. :/
|
Cytat:
|
Czy ja wiem, czy pech. Taki organizm. Ten zawodnik był podatny na kontuzje, tu o pechu mówić raczej nie można.
Szkoda, bo był jednym z najlepszych na swojej pozycji w Polsce. |
Jedyny, klasowy, polski, środkowy obrońca na reprezentacje...
|
Cytat:
W Turcji wiadomo - musiał zasuwać na treningach to kontuzje wróciły... |
Cytat:
a ni ja a ni ty, nawet sam Arek nie wie co by było z Głową dziś w Krakowie. równie dobrze mógł rozegrać w Wiśle jeszcze 2 mecze i skończyć karierę przez jakąś kontuzje. Casus Clebera coś ci przypomina?? a przypomne że Cleber był nie zniszczalny.. |
Cytat:
Arek dostawał u nas dodatkowy dzień wolny, co okazało się zbawienne w kontekście jego częstych kontuzji. W Turcji oczywiście nikt mu dał taryfy ulgowej, efekty widać. |
hmm no to widze że mamy wtyki w Trabzonie... wydaje mi się że klub z takim budżetem ma opieke medyczną ma najwyższym poziomie i dobrze wiedzą na co mogą danemu zawodnikowi pozwolić.
|
Cytat:
|
Tylko po co Sivakov Zenitowi...
|
Cytat:
|
Na onet.pl podali za Przegladem Sportowym, ze Kamil Kosowski podpisze roczny kontrakt z GKS Belchatow
|
Co z Leszczakiem ? 90minut podaje że kopie się po czole w ME Górnika Zabrze, ktoś wie więcej czemu ten "talent" tak się marnuje w śląskim klubie ? :D to samo co u nas, dalej nierówno pod sufitem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sivakov pojdzie do gabinetu prezesa Zenitu ,pusci mu bramke z Gdanska z polowy boiska powie ze tak strzela od niechcenia ,i od razu ma pierwszy sklad :) |
wy w ogóle umiecie czytać ? gdzie tam pisze, że zenit go chce ? równie dobrze ja mogę napisać, że chce grać w Barcelonie, bo odpowiada mi ich styl ..
ogarnijcie się |
|
Cytat:
Pozostaje tylko by udowodnić to Kamilowi na boisku. Co do samego Kosy to już nie jest tak pewnym punktem jak kiedyś. W ostatnim sezonie mam ogromne wahania formy. |
A gdzie był Kamil jak mieliśmy teoretycznie "korzystnie" wylosowany Anderlecht.
Wypiął wcześniej swoją dupę na Wisłę, bo tu zarabiał tylko na frytki (tak, tak... pampersy pojawiły się dopiero przy drugim pożegnaniu z klubem) i aż szczał po nogach żeby tylko wyjechać za granicę! |
Szkoda gadać, wielkie wymądrzanie się .... Polskie gwiazdorstwo. Może żal o to, że Wisła go już nie chciała.
|
Kosa zawsze miał klub w d***ie ale broniły go jego ponad przeciętnie umiejętności, także mnie jego wypowiedzi nie dziwią. Jest całkiem możliwe, że Bełchatów będzie miał z niego więcej problemów niż pożytku, bo on zawsze dbał tylko o to, żeby kasa się zgadzała (grał dobrze, żeby się wypromować) i nie zdziwiłbym się, gdyby na ostatnim kontrakcie w życiu grał padakę - przecież już z Bełchatowa na zachód nie pójdzie, więc równie dobrze może sobie na boisku 'odpocząć' a hajs i tak wpadnie.
|
I podobno to najsłabsza Wisła od 10-ciu lat. Choćby w sezonie 2006/2007 byliśmy w tabeli troszkę niżej niż teraz, bo teraz z całej ligi zaprezentowaliśmy się najlepiej, a wtedy przy 10 zwycięstwach mieliśmy aż 16 remisów (najwięcej w lidze) które w takiej liczbie nic nie dają i 4 porażkach, bez względu jak grała reszta ligi więc pan Kamil troszkę przesadził w swojej wypowiedzi.
|
Spokojnie, zmieni zdanie po bezpośrednim spotkaniu z Wisłą w lidze :)
|
Kosowski powiedział samą prawdę, że tamta Wisła z czasów Lazio i Schalke bez problemu wygrałaby z tą obecną. Można zadać proste pytanie: ilu piłkarzy z dzisiejszego składu grałoby w ówczesnej Wiśle? Melikson, Pareiko, Sobolewski i może Chavez\Jaliens. Reszta trybuny.
|
teoretyzowanie. Tego się nie da sprawdzić. Dziesięc lat temu trochę inaczej grało się Wiśle w lidze, gdzie nie miała takiego oporu. Przez Kamila przemawia frustracja
|
Cytat:
|
a gdzie niby miałby grać Małecki? Kosowski,Uche, Błaszczykowski i dopiero Małecki.
|
Cytat:
2. Dobrze też wiedzieć, że skoro już są Uche i Kosowski, to Małecki się nawet na rezerwie nie zmieści :rotfl: jak myślisz, po co jest ławka rezerwowych? :> Właśnie dlatego zasugerowałem, że skoro na skrzydłach już byli Kosa i Uche, to nie wiem czemu Małecki miałby się nie zmieścić na ławce i Koalik go odsyła na trybuny. |
Kosa, jak zwykle...konkretnie i bez owijania w bawelne, taka szczerosc sie chwali. Facet ma calkowita racje...MP z tyloma porazkami w sezonie? W dodatku styl gry nie powalajacy na kolana, a o jakosci poszczegolnych zawodnikow nie ma co nawet dyskutowac.
P.S - Maciek Skorza juz pewnie zaciera raczki...nie zdziwie sie, jesli Kamil wyladuje w Legii. |
Kosa za 15 lat zmieni Tomaszewskiego na warcie - zobaczycie
Naczelny krytykant i krzykacz Polskiej piłki dorobi się godnego zastępcy... |
Cytat:
http://legia.net/wiadomosci,42254-ka...m_w_legii.html Ale gdy mowi ze nie zagra nigdy w Legii, to po prostu wierzę mu, że faktycznie w niej nigdy nie zagra ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl