![]() |
Tylko pomyśl, że chętnych na bilety byłoby góra 50 000 a nie jak na Euro ponad pół miliona w tym samym czasie to raz, a dwa mature też zdaję o wiele więcej osób niż byłoby chętnych na bilety.
|
Cytat:
|
Wiem że na mecz z Apoelem KK nie jest wymagana ale jeśli znajomy ją posiada to mogę kupić bilet nie mając jego karty czy wtedy to jest niemożliwe?
|
Nałożenie mimo wszystko jest! 10 sierpnia był ostatnim dniem zarezerwowanym dla karnetowców i jednocześnie 1 dniem wolnej sprzedaży.Było jakieś info o biletach? Jest szansa jutro kupić na C ??
|
Miałem dziś chwilę czasu więc podszedłem zobaczyć na Reymonta jak wygląda sprzedaż (bilet kupiłem wczoraj w 2 minuty). Rzeczywiście takich kolejek to ja nie pamiętam. Trzeba przyznać, że w porównaniu do dawnych lat kiedy kolejka była na zasadzie "kupą mości Panowie" to teraz wyglądało to bardzo spokojnie. Widziałem jednego gościa, który chciał aby ktoś z przodu kupił mu bilet czy też aby wpuścił go koło siebie jednakże b.szybko ten pomysł został mu wybity z głowy przez inne osoby w kolejce.
Szkoda, że nie wszystkie kasy sprzedające bilety na APOEL działały non-stop (bywało, że pracowało 7-8 kas) aczkolwiek należy też pewnie zrozumieć, że osoby z kas musiały mieć jakieś przerwy. Wydaje się, że dobrym rozwiązaniem byłoby powieszenie na drzwiach do strefy lub na filarach kartek z wyjaśnieniami, że bilety na APOEL to kasy 1- 10, Zagłębie to chyba 11 a Karty Kibica robi się na pierwszy piętrze. Mimo wszystko sporo osób nie wiedziało od razu czy stać a jeśli tak to gdzie. |
Cytat:
|
Ostatni raz stałem w takich kolejkach jak kupowałem bilet na finałowy dwu mecz decydujący o mistrzostwie polski na żuzlu. Falubaz Zielona Góra - Unia Leszno.
Tylko że tam jest to tak rozwiązane że w kilku większych marketach są sklepiki klubowe, i ludzie mogą kupić bilet na mecz. Może i u nas by się przyjeło takie rozwiązanie. 10 kas pod klubem i 5-6 punktów na mieście w większych galeriach gdzie można kupić bilet. |
Cytat:
|
Cytat:
Idąc tym tokiem rozumowania - to może klub powinien wstrzymać sprzedaż biletów również drogą tradycyjną skoro nie wszystko na stadionie jest "spięte". |
Ktoś wspomniał że osoby z karnetami nie muszą stać w kolejce. Czy to prawda ?
|
Nie, trzeba stać, chociaż teraz to nie ma znaczenia, bo dzisiaj był ostatni dzień rezerwacji dla karnetowców.
Kolejka imponująca, mi zajęło jakieś 3,5h, ale przyznam, że towarzystwo doborowe i kilka fajnych osób poznałem:) Mniej więcej zaczynam rozumieć, jak to było za PRL-u, gdy rodzice w kolejkach do mięsnego czekali godzinami :) Ktoś tu pisał o kibolskich mordach...no nie wiem, ja tam widziałem sporo osób, które raczej będą się dopiero wdrażały w klimat stadionowy. I po samych pytaniach widać było, że Wisła i sposób dystrybucji biletów, wyrobienie kart itp, to dla nich nowość. Pozostaje wrócić do słów Basałaja: "Wróciła moda na Wisłę"... |
Ja niestety jakoś tak w ogromie pracy przegapiłem terminy dla karnetowiczów i dziś obudził mnie news że są kolejki straszne. Z tego co wiem nie ma tak że masz karnet to nie musisz stać. Ja na szczęście spotkałem znajomego który był już przy samym wejściu bo inaczej chyba straciłbym rezerwację. Jak wychodziłem ok 19.30 to kolejka dalej ciągnęła się do Reymonta. Niestety poziom pokemoństwa w kolejce dramatyczny. Niektórych to az szkoda cytować i o ile by mi to nie przeszkadzało gdyby szli na G czy na E to oczywiście większosc deklarowala koniecznosc pojscia na C.Mam nadzieje ze patent z ludzmi ustawionymi na bocznych sektorach bedzie powtodzony bo inaczej moze byc bieda.
Oczywiscie kasa z biletami na Zaglebie nie byla jakos specjalnie oblegana. |
Dziwie sie, czemu jest tylko 10 czy 11 kas, a te kilkanascie stanowisk gdzie wyrabia sie KK sie marnuje...
niech juz wprowadza sprzedaz on-line, bo skoro Cypryjczycy budza takie zainteresowanie, to nie wiem jak to bedzie wygladalo jakby miala przyjechac jakac Barcelona czy Manchester... Cytat:
|
No to pozostaje mieć nadzieję że największe kolejki były dzisia a jutro i pojutrze (np. przed meczem) można będzie kupić bezproblemowo bilet (np. 1 godzinka). Ehhh. Nauczka na przyszłość żeby kupować w terminie dla "karnetowców". I gdyby Wisła awansowała do ligi Mistrzów to aż boję się pomyśleć co będzie jak trafimy na Barcelonę. MU, itp .... Kolejki będą sięgać pod halę Wisły :) Inna sprawa że patrząc co było teraz zarząd zwiększy ilość kas ... Chociaż w Polsce do różnych rzeczy się człowiek przyzwyczaja i te 10 kas (z tego 7-8 czynnych) pewnie pozostanie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Chyba nie sądzicie że kolejki są takie bo gramy z ... z Apoelem. Po prostu to już 4 runda i choćbyśmy grali z zespołem pokroju Skonto Rygo to też byłyby takie kolejki. W fazie grupowej (daj Bóg) będzie podobnie, bez względu na to czy będziemy grać z Barceloną czy Rubinem Kazań.
Kupować bilety na mecz z Zagłębiem! |
Ponawiam. Jest szansa jutro kupic na C na pucharowy ??
|
Cytat:
|
Do 22 dziś sprzedają?? a nie do 20 ?? :) Pozostaje wierzyć że jutro jeszcze zostaną jakieś...
|
Cytat:
|
Najprawdopodbniej, kumpel który jest teraz w kolejce słyszał też plotę, że do ostatniego klienta.
|
Cytat:
|
Ja stałem tylko 3 godziny i 30 minut. Za głupotę się płaci. Miałem wczoraj iść, ale pomyślałem a tam z niewiastą się przejdę po bilety, kupię w 2 minutki i pójdziemy na spacer :-). Po godzinie stania ani dziewczyny ani biletu heh.
|
arth_ur
Fajna randka. |
Cytat:
Można zabrać ze sobą Karty Kibiców znajomych dla których chce się kupić bilety, nie trzeba stawiać się osobiście. To samo w przypadków NUMERÓW PESEL. |
W sobotę mam zamiar nabyć karnet na C. Mogą być jeszcze na ten sektor bilety na APOEL? Bardzo prosiłbym Pana Witka (jak i również innych statystyków) oraz tych, którzy bilety nabyli dzisiaj w ostatnich chwilach sprzedaży o informację jedynie odnośnie trybuny północnej.
Dzięki za info. |
Ma ktoś jakieś info ile poszło biletów dzisiaj na Apoel?
|
No i jestem stalem tylko 3 h i 40 minut :D
|
Mam pytanie: chce kupić koledze bilet na Apoel ale kolega mieszka bardzo daleko od krakowa i nie posiada karty kibica, ma skończone 18 lat. I czy związku z tym mogę mu kupić bilet podając jego dane w strefie kibica? Czy musi osobiście?
Z góry wielkie dzięki |
Cytat:
Idź na spacer i wejdź na stronę Wisły ok. 24 to pewnie się dowiesz. |
WiślakMyślenice: Ty chcesz kupić w sobote(!) bilet na Apoel na C ?! Ja sie boje czy jutro z rana go kupie..
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziś będąc przy okienku ok 19.30 miłą Pani powiedziała, że na C3 i C4 się już skończyły a na C2 połowę zeszło. Wiem, że będę zwroty, ale naprawdę bym się nie nastawiał na zakup. |
Cytat:
|
Masakra... 3,5 godziny stania po bilet ale i tak jest dobrze, bo byli i tacy co 5 godzin stali. Nauczka na przyszłośc żeby nie kupowac biletów w ostatniej chwili :D
|
Cytat:
|
Spokojnie dzis wszyscy mysla o biletach zeby je zaklepac i miec spokoj.
Na Zaglebie mysle ze oprocz tych ktorzy maja karnety (liczba przyzwoita) od piatku,od soboty i przed samym meczem pojdzie napewno troche .Placzecie ze dzis malo kupowano na Zaglebie ,a przeciez wiekszosc ma karnety ,czesc kupi bilety i bedzie ok. |
Czyli tak naprawdę najlepiej przyjechać jest jak najpóźniej.
Z tego co słyszałem i przeczytałem to jak się przyjechało o 11-12 to się czekało ok.4h. O 20 przychodzili ostatni ludzie, a koło 22 zostały im sprzedane bilety. Więc zamiast czekać 4h, to się czekało 2 razy krócej. Tak więc radzę, dla osób które nie idą na C (bo tam bilety się pewnie jutro będą kończyć), przyjść później to prawdopodobnie będą stały krócej w kolejce. Tak mi się przynajmniej wydaje. |
Takie coś ode mnie...
Jestem z Zakopanego i jutro pracuję od 14. Kasy otwierają o 11, dlatego myślę, że jutro pojawię się w kolejce koło godziny 10:00-10:15. I tu moje pytanie: stał dziś ktoś od tak wcześniej? Wie ile wtedy czasu trzeba czekać? I jeszcze takie pytanie: gdzie blisko stadionu można spokojnie stanąć autem i nie płacić? :> Bo wiem, że przed C jest parking, ale tam chyba solidnie sobie liczą :) |
Ludzie stali już od 9 godziny ;) A co do parkingu to może stań na miasteczku AGH wiem, że zawsze przed meczem się tam staje i nie ma problemu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl