![]() |
Cytat:
|
Co to za Pluszczenko? :D Przez te Igrzyska oferta buków wydaje się strasznie zubożała, więc ratuję się jak mogę :D
|
Łyżwiarstwo figurowe... chłop wraca po przerwie tylko po to żeby zdobyć złoto:-)
Musiałby chyba z 5 razy się wywrócić żeby go nie zdobyć... |
Panie Dudi uboga uboga,szczególnie w tych dyspcyplinach które się tradycyjnie obstawia.
Z piłki chyba zagram że w jutrzejszych meczach LM każda drużyna strzeli gola i do tego over w meczu Stoke-City ,ale to na osobnym kuponie i za mniej:) edit.Czyli Panowie widzę że ten typ dobry,to jeszcze ten curling oceńcie:) |
Cytat:
|
Wiadomo, że wyniki w Lidze Mistrzów to zazwyczaj wielka niewiadoma, ale jutro nie ma za bardzo na co stawiać. Gdybyście puścili kupon to na kogo?
Grają jutro Lyon - Real i Milan - Manchester. Chyba zagram na Real i Milan... |
Cytat:
|
Cytat:
A co do Milan-ManU to moim zdaniem tu wszystko jest możliwe. Nie zdziwi mnie żaden wynik, chociaż opcja na Milan jest ciekawa, tym bardziej, że w bezpośrednich spotkaniach tych drużyn w Europie prawie zawsze wygrywał gospodarz (raz, 5 lat temu zdarzyło się inaczej). Ronaldinho w świetnej formie, ale z drugiej strony wielka forma Rooneya, więc ciężko cokolwiek tu przewidzieć. Chyba dam na jednym kuponie na świra, że rezerwowy którejkolwiek drużyny walnie bramkę. Kurs 4,3 w Totomixie. Może Owen/Berbatov albo Inzaghi/Huntelaar w końcówce coś ustrzelą. |
Cytat:
|
Macie coś ciekawego na dzisiaj?
|
Cytat:
Hämeenlinna - Ilves 1 / 1,65 Leeds - Walsall 1 / 1,40 Lige Mistrzów sobie odpuszczam bo w tych meczech to chyba wszystko moze sie stac.. od overów po undery od remisów po wygrane gopodarzy i gości.. wszystko. |
Ja na dziś mam takie typy, troszkę ryzykowne ale co tam
System 2z3 P Stoke-Manchester City 2 (2.10) P Everton-Sporting L. 1 (1,75) a Nottingham-Sheffield Utd 1 (1,80) a Leeds-Walsall 1 (1,43) a Oxford-Rushden 1 (1,75) b AC Milan-Manchester Utd. 1/2 0 (1,95) b Lyon-Real Madryt II poł. 2 (2,40) b Altrincham-Eastbourne 1 (1,67) c Cliftonville-Lisburn 1 (1,30) c Linfield-Coleraine 1 (1,32) c Plymouth-Swansea 2 (2,15) Min. wygrana 51,80 zł Maks. wygrana 251,50 zł |
ja stawiam na zwycięstwo Svendsena po kursie 1,65 i na jutrzejszy wczesny poranek Ovechkina po kursie 1,60.
|
Ja zagrałem, że USA strzeli ponad 3,5 gola w meczu ze Szwajcarią. Poza tym pewnie jakąś piłkę dorzucę. Leeds wygląda nieźle w sumie. Najwyższy czas dla nich zacząć znowu wygrywać.
Dorzuciłem drugiego singla z Derby County. |
Ja gram mocno Everton. Sporting ostatnio jest w tragicznej formie.
|
Everton zagrałem, do tego ManU strzeli, Real wygra i KAC (austriacki hokej) nie przegra;)
|
Aberdeen @ 1.30
Wisła Kraków @ 1.33 Queen of South @ 1.60 Debrecen @ 1.80 takie coś - i tego Pluszczenko jeszcze zagram (dzięki - M. ) |
Jezeli chodzi o dzis to Everton i Real x2
|
Cytat:
|
cos z nba na noc ? :P
|
Na dziś takie coś :
Lierse-Dender 1 Nijmegen-Willem 1 Aris-Xanthi 1 kurs 4,10 i zabawowo Bayern-Fiorentina dokładny wynik 3:1 kurs 11 zł |
Derby ładnie trafione, ale usa w hokeja mnie oszukali. :[
Coś ciekawego na dziś Panowie? |
Cytat:
|
Mnie wczoraj Leeds wyciulało:foch:
Na dzis gram mało wyszukany kupon: Newcastle - Coventry 1 / 1,50 Nijmegen - Willem II 1 / 1,55 |
Nijmegen-Willem II 1 1.60
Kowalczyk J-miej.1-3? Tak 1.55 Newcastle-Coventry 1 1.47 Wigan-Bolton 1X 1.30 Bayern M.-Fiorentina 1 1.50 Zobaczymy jak to pójdzie. |
A ja dla odważnych polecam Brest. Lens w jakiejś super formie nie jest, a drugoligowiec pokazał nie raz, że jest mocny;) Kurs około 5
|
Zagrałem Bayern, NEC i Kowalczyk w TOP 3. Trial, życzę powodzenia ;)
|
Ja Bayern, i Kavala teraz w pucharze.
|
Majdic - Kowalczyk
kurs: 1,60 |
Cytat:
|
Na dziś myślę Bayern, Nijmegen i Newcastle. Gdybym tylko miał kasę...
|
Grubo:
Panathinakos - Roma 2 2.3 |
Na dziś jeden spokojny za 30 PLN :
FC Bayern München - AC Fiorentina (0:1) (Handicap) 1 2,05 FC Porto - Arsenal FC (1.Połowa) X 2,00 NEC Nijmegen - Willem II Tilburg (Typ) 1 1,50 i jeden zabawowy wariat za 2 PLN: FC Porto - Arsenal FC (Połowa/Wynik końcowy) X / X 4,90 Kto zwycięży kokurencję Half-pipe mężczyzn na Igrzyskach Olimpijskich? Shaun White (USA) 1,20 Wigan Athletic - Bolton Wanderers (Typ) X 3,25 Newcastle United - Coventry City (0:1) (Handicap) 1 2,05 Füchse Berlin - SG Flensburg-Handewitt (Typ) 2 1,50 Jak duża będzie przewaga zwyciężczyni w zjeździe kobiet? (Przewaga wygranej) 0,31 - 0,50 sekund 6,20 Knack Randstad Roeselare - Trentino Volley (Typ) 2 1,25 Finlandia - Białoruś (under/over 5.5) 2 1,75 |
no to zem sie kur!!wa wypuscil z biegami... Majdic po wypadku poobijana ledwo zyje i pewnie nic nie ugra;/ cza zostac przy hokeju i pilce noznej;]
Olli Jokinen jako moj dzisiejszy strzelec po kursie 2,59 |
Na jutro:
Villarreal- Wolfsburg 1 1,85 Athletic Bilbao - Anderlecht 1 1,75 Hamburg- PSV 1 1,75 Kurs: 5,66 Wkład: 10 zł Wygrana: 50,9 Panathinaikos-Roma 2 2,45 Hertha Berlin- Benfica 2 2,2 Kurs:5,39 Wkład: 10 zł Wygrana: 48,5 Co myślicie nad takimi kuponami?? Czekam na opinie. |
Losz kur...wspolczuje wszystkim,ktorzy grubo Majdic obstawili,caly urok sportu ;/ Sam za to chyba przeceniłem forme Kowalczyk,ze bedzie 1-3 w sprincie.
Gratulacje Rocco |
Cytat:
|
WISLAZWE Tez gram to jutro;) Roma wiadomo wielka forma,a dodatkowo nie obcy im klimat stadionu w Atenach;) Hertha za to bez formy wiec jak nie czysta 2 to już X2 jak dla mnie pewny;)
|
Coś byście wyrzucili z tego kuponu? :D
Brugge - Valencia 2 Hertha - Benfica 2 Kazan - Hapoel T.A. 1 Liverpool - Unirea 1 AEL Limassol - APEP 1 Gra w Brugii jakiś znany piłkarz? Są w stanie ugrać coś z Valencią? |
Justyna wygra 2 półfinał ? Tak. 1.80
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl