![]() |
Cytat:
miałem kiedyś ten sam problem. ściągnąłem raz, zainstalowałem ale dalej allplayer nie odpalał. Za drugim razem wszystko ładnie śmigało. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...DShow+20080320 _____ orientuje się ktoś czy jest dzisiaj jakaś Pizzeria otwarta ? jeśli tka proszę o namiar :) |
Banolli.....
|
Cytat:
|
wie ktoś może czy jest opcja zmiany nicku ?
ok dzięki Devil. |
Gdzie w programie subedit-player istnieje możliwość regulacji jasności obrazu?
|
mam plyte ASUSA i wiem ze ta gra mi pojdzie a mimo to jak zapodaje gre to obraz sie nie wyswietla ... wie ktos moze jaki sterownik jest za to odpowiedzialny ??
|
Cytat:
|
Jest możliwość ściągnięcia opcji odtwarzania polskich napisów dla odtwarzacza dvd który ma z tym problem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Samsung (który w domyśle ma polskie napisy, ale praktyka wykazuje co innego:/)
|
Spróbuj zmienić firmware.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuje tego kolesia z oprawy ŁKS "Ultras support..."
Dzięki Szymek :) |
|
mam problem, a mianowicie nie działają mi pliki w formacie RMVB, mam zainstalowany kodek pack pod viste który zajmuje 30 mb, co jest nie tak?? może trzeba coś w tych kodekach ustawiać czy ch** wie co... odtwarzałem film BSplayerem, allplayerem, i vplayerem i wmp I NIC!!
|
Kamil rmvb idzie chyba tylko pod real alternative czy jakos tak :P moze go nie byc kodek packu :P
|
spróbuj ściągnąć ffdshow mi pomogło na wszystko :p
|
Czy mając LiveBox-a da się zmienić IP? W jaki sposób?
|
Gdzie moge znaleść cennik dotyczący wysyłki za pomocą poczty do Polski Ile kosztuje 0,5kg.
|
...
na stronie poczty Polskiej?:-/ nawet sprawdziłem Ci ile kosztuje.. ok10zł priorytetem według tego cennika. |
Cytat:
|
Na jakie mecze będzie ten zakaz wyjazdowy, za "rzekome antysemickie okrzyki"?
|
Cytat:
|
Co mam zrobić zeby mi komp 'zauważył' to, że zainstalowałem karte graficzną (na laptopie fujitsu siemens amilo pro v2030) ? Instalowałem to ręcznie kilka razy i mimo tego dalej nie działa :/
|
chodzi ktoś do parku wodnego na zajęcia ze sztuk walki ?
jak coś to priv. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl