![]() |
Cytat:
Szacun.... |
W sumie ciekawa rozkmina :D Ale lodowisko serio niezłe :D
|
Cytat:
a tak na powanie, to oni tam swoje mecze grają ;] |
Ludziska, niech napisze ktoś kto się zna na takich rzeczach.
Mam w planie kupić telewizor LCD,37'', najlepiej Samsunga bo słyszałem że są bardzo dobre. Można taki w miare dobry sprzęt kupić tak do 2000 zł.? czy nie da rady? Oczywiście chodzi o to, żeby obraz był jak najlepszy, nie mam telewizji cyfrowej, żadnych n - ek ani nic takiego, zwykła kablówka. |
Pilnie poszukiwany sternowik do takiej oto kamerki internetowej:
http://lago.pl/allegro/kamerka/1061_front.jpg wszelkie namiary na sterownik mile widziane. |
Cytat:
http://www.lodowisko-krakow.pl/ lodowisko na Olszy /SAMA WISŁA/ !! |
Poleci ktoś jakieś ciekawe miejsce w okolicach rynku? Czytałem gdzieś o jakiejś kawiarni(?) z dobrą gorącą czekoladą itd. Info pilnie potrzebne.
|
UW&I proponuje Wedla na rynku:) Byłem ostatnio i polecam:)
|
Cytat:
|
Co do kamerki to może być ciężko http://www.lago.pl/kamerka-interneto...ela-p-313.html
to jakiś mało firmowy sprzęt,ale sądzę że skoro pod usb to windows sam sobie poradzi ;) |
witam, mam problem, ponieważ kupiłem koszulkę na allegro i jest za duża... czy jest jakaś możliwość zmniejszenia jej bez zanoszenia do krawcowej?? niektóre rzeczy kurczą się podczas prania...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie czy u krawca można poszerzyć ściągacz albo coś z nim zrobić, żeby nie był taki ciasny? Może ktoś coś wie na ten temat :)
|
Cytat:
Proszę o polecenie DOBRZE wyposażonego sklepu RTV, google i tego nie powie :) |
gdzie mogę obejrzeć ten odcinek rozmów w toku gdzie był taki pedał, odcinek się zwał chyba "mówią mi gej, pedał, ciota.." czy jakoś tak.Wie ktoś gdzie to można obejrzeć?
|
Cytat:
Nie gwarantuję, ale tam przeróżne dziwne rzeczy elektryczno elektroniczne kupowałem. |
jak w grze FM 2009 instaluje sie logopacki?
wypakowalem dwa foldery 'normal' i 'small' i gdzie powinienem je umiescic? |
Cytat:
Nijak w necie nie moge znalezc, takze jakby ktos posiadal taka kamerke to bede wdzieczny za pomoc. |
czy na jutrzejszy sparing z piastem beda wpuszczani widzowie?
|
Maniek - oficjalnie nie. Napewno jednak sie bedzie dalo jakos wejsc.
Moje pytanie z tematu "Jak grac". Przeklejam tu bo tam malo osob zaglada. Bet at home naszym sponsorem. Dobra, wypada cos zagrac. Teraz moje pytanie. Jak wyglada typowanie przez internet? Czy po zalozeniu konta dostaje sie jakis poczatkowy kapital? Czy trzeba przelewac forse na to swoja konto czy to jest jakos podpiete pod konto bankowe? Ogolnie jakies porady, cieple slowa Za wszystkie opinie dziekuje z gory. |
Dzieki za odp:).
Kilka lat temu bylo tak ze na maila lub jakies portale towarzyskie przesylali kod z bonusem w wysokosci 5 zl, ja mialem tam kiedys konto (i pewnie nadal mam tylko zapomnialem nicku i hasla) jak mi sie skonczyla kasa to napisalem do nich zeby mi przeslali druczki do wplacenia kasy i przyslali poczta. Ale jakos nigdy juz w to nie gralem i teraz nie wiem. Co do bonusow to po wplaceniu jakiejs tam kwoty i obrceniu jej cos napewno dostaniesz. Pozdro |
mam może i głupie pytanie ale co znaczy tekst "10 znaków" słyszałem że "pier.dol się" prawda:rotfl: :rotfl: ??
|
Dobra, dzieki wszystkim za odp. Doczytam regulamin i wygrywam miliony :D
Dejmian - zeby post zostal wyslany musi miec przynajmniej 10 znaków. Dlatego jesli ktos pisze post, ktory jest krotszy to z reguly dopisuje owe tajemne "10 znakow". |
Frazy w google - POZYCJONOWANIE - prosba o pomoc
Jak wiadomo zeby byla duza sprzedaz, strona musi byc dobrze wypozycjonowana w wyszukiwarkach. Dlatego mam do wszystkich prosbe...
jakie frazy, wyrazy itp. wpisalibyscie do wyszukiwarki google aby znalezc wyjazd na zagraniczne wczasy? Prosilbym o wpisywanie po jakich slowach kluczach szukalibyscie odpowiedniej strony z wycieczkami. Bede bardzo wdzieczny... np. urlop, wycieczki, last minute egipt, wypoczynek itd... Pozdrawiam serdecznie |
Trenował ktoś krav maga? Jak tak to gdzie i czy w ogóle warto :P
|
Cytat:
jest tu jakiś mechanik? jak tak to poproszę na priv bo mam trochę pytań,tylko mechanik a nie ktoś "kto się zna" na autach |
Mam takie pytanie, w jakim meczu w którym roku rozpoczął kierować dopingiem na Wiśle nasz obecny gniazdowy ? ? :)
|
Umowa skończyła się z era 10 dni temu i ile będzie trwało zerwanie usług.Jest jakiś okres wypowiedzenia?
|
Gdzie sie ustawia w gg żeby nie uruchomiało po włączeniu komputera?
Cytat:
|
Najlepiej programem do czeszczenia dysków. Ja używam EasyCleaner i tam masz opcje żeby usuwać programy które nie chcesz żeby sie uruchamaiły razem z systemem
|
Cytat:
|
Cytat:
hmm ode mnie chyba tyle :> |
Cytat:
|
T o ja mam drugie pytanie. O jakiego prowadzącego doping chodzi co przeszedł na drugą stronę błoń i w jakich to było okolicznościach ?
|
dziękówa ja_ka_ a jeszcze tak dla formalności, kto był jego poprzednikiem i czemu skończył prowadzić :P ??
|
Szukam jakiegoś fajnego klubu na imprezę urodzinową w wąskim gronie przyjaciół, co byście polecili takiego, gdzie wpuszczą bez większej kontroli dokumentów? Trzeba czegoś, gdzie jest DOBRA (opcjonalnie BARDZO DOBRA) muzyka i umiarkowanie tani browar 5-6 zł. ;]
|
Określ bardziej może. Dobra muza to jest każda, tylko w zależności co, kto lubi słuchać. 5-6zł za piwo to
nawet na rynku masz |
Pop, rock, r&b, stare hity. ;]
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl