![]() |
czy zarzad ma nas za skonczonych kretynow?:D co pol roku te same zagranie. Wpierw Kluivert,potem Tristan,Kallon,teraz Ljuboja. Widze ze znalezli sobie juz sposob na zamykanie ust kibicom podczas okienka transferowego
|
Cytat:
@Marszalek nie pomyslales czasem, ze sam Brozek bedzie chcial w koncu sprobowac swoich sil za granica? |
Cytat:
A nie czasami dziennikarze ? |
Pewnie przeciek z tej rzekomej listy transferowej. A od zainteresowania do transferu droga bardzo daleka.
|
Też mi się wydaje, że to dziennikarze odpowiedzialni są za te "transfery", a ich źródła, to "osoby z bliskiego otoczenia Cupiała" lub "anonimowi pracownicy klubu", czyli ich własna wyobraźnia podsycana zawiścią.
|
Cytat:
problem w tym,że sam Paweł,nawet jeśli mu naprawdę dobrze w Krakowie,będzie chciał sprawdzić się zagranicą. A my moim zdaniem nie możemy mu tego zabronić |
Cytat:
Druga sprawa, że są spore zastrzeżenia co do formy Ljuboji. |
Cytat:
|
Oczywiscie, ze zarzad, a nie dziennikarze. Przeciek kontrolowany to mechanizm znany od wiekow. Ktos z klubu podrzuca takiego newsa dziennikarzowi aby wywolac temat i odwrocic uwage od przegranego meczu z Legia. Tak aby mowilo sie o Wisle dobrze, patrzcie jakiego zawodnika chca sprowadzic, zamiast zle, przegrali prestizowy mecz. Marketing i tyle.
|
Widzę że po porażce z Legią ,dla niektórych świat zmienił całkowicie barwy .
Nie rozumiem także powagi z jaką przyjmujecie te wszystkie rewelacje,doniesienia prasowe ,nie mówiąc już o podciąganiu tego pod spisek .Choć fakt faktem te brukowce nie były i nie są przychylne Wiśle a to zapewne jakaś kaczka . Denerwuje mnie to marnotrawienie potencjału jaki ma Wisła,tak wiele przecież nie trzeba .... Spodziewam się dobrego okienka ,a jeśli się nie doczekam nie omieszkam im tego zakomunikować . |
Cytat:
|
Żal mi was. Naprawdę.
|
Cytat:
To fakt, ale nawet jesli Pawel chce byc w Krakowie do tego 2013 to pewnie i tak ktos wpadnie na genialny plan ''oddania'' go za 3-4 miliony E :evil: Wazne zeby go ''przetrzymac'' do nastepnych kwalifikacji LM, kto bedzie mistrzem to wszyscy wiemy, Wisla, mam nadzieje ze w tych ulatwionych bojach o LM Wisla awansuje, a to moze Brozka i wielu nowych graczy przekonac na transfer do Krakowa:-) |
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...ebcf111&tr=yes
a to odnośnie tego piłkarza nie z Legii i Lecha xD |
było by fajnie. Ivanovski jak ma sytuację to strzeli, a w Wiśle o sytuacje będzie łatwiej niż w Polonii
|
Ivanowski aklimatyzował się w Grodzisku 2 lata, kosztował 800 tys. €.
|
mnie nie przekonuje - wolny i mimo wszystko nieskuteczny - jakis taki pokraczny jak Rasiak
|
Nie musi ciebie przekonywać. Te 800 tys. € już Cupiała przekonało. Chyba że Drzymała robi jakąś promocję, o której nie wiemy.
|
Widziałem Ivanovskiego w kilku meczach w tym sezonie, bardzo się zmienił ale Brożek to nie jest, Żurawski też nie za to najbliżej mu do Frankowskiego i Rasiaka (takie połączenie). To co ma to zazwyczaj strzela, piłka go szuka w polu karnym. Ponadto ma dobre warunki fizyczne, mocno walczy z przodu z obrońcami.
+ duża skuteczność zaangażowanie i waleczność umiejętność gry kombinacyjnej - mała szybkość drybler z niego średni Ale dla mnie to dobry pomysł, w Wiśle nie strzelałby mniej goli niż w Polonii:) PS To tylko taka ściema z tym Ivanovskim, jak z Jodłowcem czy Neiem żeby odwrócić naszą uwage od planowanej sprzedaży Pawła! Myślą że to kupimy? :D |
Czyli skończy się tak: sprzedajemy Brożka za 4 mlne, kupujemy Ivanovskiego za 1mln i reszta na spłate długu dla TF. Apropo ile tam jeszcze zostało tego długu?
|
Cytat:
bo lejce trzyma Wojciechowski:-) |
nie martw się, z każdym rokiem mimo sprzedaży zawodników, rosnie
I tak trzymać |
Cytat:
chyba 1mln koron czeskich... a co do długo to chyba za 50lat będziemy pisać że trzeba spłacać dług wobec Tele-foniki. jestem za sprowadzeniem Ivanovskiego...choć szanse (biorąc pod uwage jego cene jak szedł do Grodziska) oceniam na 5%. |
|
Mam nadzieję że to my jesteśmy nim zainteresowani.
|
sciagniecie gancarczyka uwazam, za bardzo dobry pomysl,
natomiast ivanovski??glupota. pamietam, jak komentowano mecze groclinu niedawno i jak zawsze powatrzano, ze filip nigdy nie splacil tych 800 kola ktore drzymala za niego wylozyl i ze boss coraz bardziej tracil do niego cierpliwosc. w tym sezonie co prawda strzela, ale juz byla jedna kielbasa co bramek w sezonie nastrzelala a potem zmienila sie w cieniutka parowe:) |
Jestem podobnego zdania jak kolega powyzej.
Pomysl sciagniecia Gancarczyka rozpatruje na TAK. Ale Ivanowski ? Dla mnie chlopak od zawsze wygladal na drewnowatego i takim pozostaje, mimo ze ostatnimi czasy mocno sie rozstrzelal. Staram sie sobie przypomniec jak wygladaly te jego wszystkie bramki z obecnej rundy i przed oczyma wylania sie obraz goscia, ktory najczesciej w wyniku ogromnego zamieszania i sporego przypadku, dobija pilke z kilku metrow do pustej bramki. Nie jest to moze najgorszy napastnik w lidze, jednak technike i szybkosc, to w porownaniu z nim nawet rzeczony Kielbacha mial znacznie lepsza. |
Zarówno Gancarczyk jak i Ivanovski to są dobre pomysły. Jak już dostaniemy te 4 mln euro za Brożka, to można np. za 1,5 kupic ten duet. W ataku by się fantastycznie uzupełniali. Janusz jest jeszcze szybszy niż Brożek, pozatym bardzo przebojowy, znowu Filip silny i skuteczeczny. Atak na wzór Heskey - Owen.
Gancarczyk, to dla mnie piłkarz który na przekroju ostatnich 5 lat, zrobił na mnie największe wrażenie, jesli chodzi o potencjalnych skrzydłowych do Wisły. |
Gancarczyk to typowa plotka. On nastepca Brozka ? Przeciez to inna pozycja w ogole jest. Skorza tak powiedzial i teraz kazdy bedzie wymyslal o kogo chodzilo. Niedlugo na stronie Korony Kielce pojawi sie
artykul czy mial na przyklad na mysli Hernaniego. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl