Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Zwierze 12.01.2010 18:06

Raczej to za świeże nie jest bo mówią coś o zbliżającej się zimie a tej już bliżej do końca... Po drugie nie ma nic o meczu z Ruchem a takiego pytania by nie przepuścili... Dzisiaj na Orange Info był wywiad z Mały to może pomyśleli że będą na czasie;)

massoud 12.01.2010 19:03

http://www.poloniabytom.com.pl/galeria/6095/029_d.jpg

wypożyczają? to ok

sprzedają? to błąd

matti220 12.01.2010 19:29

przychodzi do Polonii jako 'wolny zawodnik'

Żmijka 12.01.2010 20:26

A o którego pytasz? :D

michu-k 14.01.2010 14:35

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

To mi się podoba!

Baala 14.01.2010 15:02

No i super już dawno uważałem że tak należy robić by zawodnicy po skończeniu kariery piłkarskiej szli na skautów. Cos takiego powinni zrobić z Penksa który by wyszukiwał ciekawych zawodników dla nas na Słowacji.

el Nuero 14.01.2010 15:40

Gdyby tak jeszcze oprócz Penksy zagadnąć Cantoro, czy po występach w Polsce zechciałby być naszym, wiślackim skautem na Argentynę... Rozmarzyłem się, chociaż w moim odczuciu tacy ex-piłkarze danego klubu mogą być bardzo wartościowymi "wyszukiwaczami" talentów.

No a jak zareagowałby młody Brazylijczyk na dorobku, gdyby usłyszał od Clebera: "Wisła to niezły klub. Kiedyś graliśmy z Barceloną w kwalifikacjach do LM, a ja strzeliłem katalończykom gola. Ze mną grał taki młody Marcelo, o którego pytały się zachodnie kluby". Myślę, że podobne słowa brzmiałyby bardziej przekonująco, niż "siano" niejednego menago. Oczywiście, o ile Wisełka będzie potrafiła z innymi obecnymi (i byłymi) piłkarzami takie umowy zawierać.

vaazon 14.01.2010 17:15

co się dzieje z Singlarem?

rafalek 14.01.2010 17:19

Nic...leczy kontuzję, w zasadzie już ją wyleczył

Żmijka 14.01.2010 18:16

http://www.efakt.pl/Auc-jak-boli-,artykuly,61814,1.html

Moja ulubiona scena z badań :)

Wojtas 14.01.2010 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 841205)

Brawa!!Nareszcie jakis plus jesli chodzi o jakikolwiek pomysl na rozwoj tego klubu.

Cleber napewno wszelakie kontakty ma ,i napewno podsunie nam wartosciowych zawodnikow.

polska.mysl.szkoleniowa 14.01.2010 23:29

W szczególności podoba mi się to, że bardziej łapie w czym rzecz od Edzia Kleidinsta, który wynajdywał piłkarzy z Bałkanów po dwa miliony euro :)

Colin 15.01.2010 01:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 840467)
Przecież tą igłę zostawiono, więc po co tyle pisania z Twojej strony? I stwierdzono to po DRUGIEJ operacji, przeprowadzonej przez innego człowieka.

Nie, igła w kolanie to nie jest normalny efekt operacji i jeśli tylko o to mają się sądzić, to ok- Garguła wygra sprawę, bo igła w tej kości jest. Pytanie tylko dlaczego Garguła musiał przejść i przeszedł kolejną operację, po której nie wiadomo kiedy wróci do treningów i gry w piłkę, skoro, staram się Wam to wytłumaczyć, bo widać, że do niektórych nie dociera, wg tego, co powiedziano o tej operacji NIC ONA NIE ZMIENIŁA, tak?! No, chyba, że rozcięcie skóry, zobaczenie igły, stwierdzenie, że w niczym ona nie przeszkadza wymaga kilku miesięcy na powrót do sprawności- wtedy nie mam pytań. Nazwijcie mnie paranoikiem, skoro dla Was to takie oczywiste, ale mi się nie chce w to wierzyć.

Gdzieś czytałem artykuł gdzie było mówione, że drugi zabieg był po to by pozbyć się jakiś ran czy czegoś (ból na który w późną jesienią zaczął się uskarżać) co było następstwem rehabilitacji po poważnej kontuzji Guły. Podobno ten zabieg był niezbędny, żeby na następnym etapie rehabilitacji Guła mógł już odzyskać pełną sprawność i pozbyć się bólów.

Od początku celem drugiej operacji nie było pozbycie się igły bo chyba musieliby rozcinać kość a to już byłby bardzo poważny zabieg i ponownie bardzo długi powrót do pełnej sprawności. Celem drugiej operacji było oczyszczenie kolana po letnio-jesiennej rehabilitacji i ranach, które się pojawiły. Tyle pamiętam.

tomasz_19 17.01.2010 10:27

Pawełek fantastyczna interwencja i 1 0 dla Danii :) widać, że chłopak jest w swojej optymalnej dyspozycji... i niech ktoś mi powie, że Juszczyk nas zbawi ;/

Luk4s 17.01.2010 10:41

dokłądnie może dotarło do niego info że Juhu przychodzi to teraz się jeszcze pewniej poczuje i zacznie coraz częściej boble puszczać bo i tak bedzie 1 bramkarzem w klubie...

qchar90 17.01.2010 10:51

Pawełek musi mieć co najmniej równorzędnego lub lepszego rywala żeby wymógł na nim konkurencje bądź go zmienił, bo dziś Pawełek pokazał to co najbardziej potrafi.

tomasz_19 17.01.2010 11:18

Pawełek to nie bamkarz to statysta... jak on sie zachowuje w polu bramkowym i na przedpolu... haos kompletny... nie wiem czy to wina psychiki czy braku umiejętności....

laxa 17.01.2010 11:30

Tak mi się wydaje, że to był ostatni mecz naszego bramkarza w kadrze.

tofik 17.01.2010 12:51

I tak nie byłby 1 bramkarzem. Lepiej żeby więcej nie jeździł do Kazimierskiego :D

AYALA 17.01.2010 14:18

co sie łamiecie błędem Pawełka ? Współpraca z Kazimierskim widac nie służy Mariuszowi.Jak przepracuje dpobrze zime pod okiem nowego szkoleniowca to wierze że będzie lepiej i limit błędów dziś na 2010 rok wyczerpał

serek.c2 17.01.2010 14:20

oj nie wyczerpał, nie wyczerpał... jestem pewien, że Mariusz dostarczy nam sporo "radości" w 2010 roku, jego "limit błędów" jest nieodgadniony ;)

Robek 17.01.2010 14:27

znowu tak nie nadajcie na Mario bo pod koniec sezony dobrze bronił
nie pamietam juz jaki to był mecz ale tam był najlepszym zawodnikiem

_ukoL 17.01.2010 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 842498)
Pawełek to nie bamkarz to statysta... jak on sie zachowuje w polu bramkowym i na przedpolu... haos kompletny... nie wiem czy to wina psychiki czy braku umiejętności....

Chaos to w ogóle chyba Ty prezentujesz w swoich wypowiedziach. Co się po Pawełku spodziewasz? Umiejętności jak Casillas? Jest jaki jest i na Wisłę w zupełności wystarcza. I tak lepszego nie będzie w najbliższym czasie więc ta nagonka na Mariusza jest całkowicie niepotrzebna.

Po drugie ten turniej w Tajlandii to jakieś nieporozumienie. Piłkarze pokroju Mierzejewskiego w kadrze nawet na takim towarzyskim graniu woła o pomstę do nieba.

ociec Ciemka 17.01.2010 14:36

"W przekroju całego meczu Duńczycy byli drużyną lepszą. Udowodnili to w drugiej połowie, mieli jeszcze dwie dobre okazje do zdobycia gola, ale świetnie spisał się Pawełek."
To z Onetu

AYALA 17.01.2010 14:40

no bo poza tym jednym błędem przy bramce Pawełek nie bronił źle,często bardzo ofiarnie wychodził.Jakby Mariusza podszkolił jakiś fachowiec to myśle że możnaby te głupie błędy wyeliminowac.

sevenheaven 17.01.2010 14:41

bo to prawda, zawalił 1-2 bramki, a przy wszystkich miał udział, ale mieli szanse na więcej bramek, obronił w zasadzie sam na sam, co potem leżał chwile na murawie
widzę, że nie umiesz Ciemka czytac ze zrozumieniem

serek.c2 17.01.2010 14:43

To może niech ten fachowiec podszkoli Mariusza w innym klubie? Nam babol raz na dwa, trzy mecze może poważnie skomplikować sprawę... Już w zeszłym sezonie na Lechii mało brakło, a pewnie stracilibyśmy przez jego komiczny błąd mistrzostwo...

element 17.01.2010 14:44

Przy bramce Peszki też zawalił czy nie?

Robek 17.01.2010 14:49

najpierw trzeba tego fachowca zatrudnić a dopiero potem sie martwić czy da rade z Niego coś wydusić?

kosaTS 17.01.2010 19:26

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...wice,id,t.html

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl