Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

Marszałek 31.08.2010 10:04

Może City ich rozjedzie u siebie,może w POZnaniu,ale z Juve różnie może być. Włosi nie od dziś wiadomo,że podchodzą wybiórczo do niektórych spotkań. Dla nich Amika to ogórkowo i niewykluczone,że będą grać na 25 procent możliwości. Jak się Amika zepnie, któryś będzie miał dzień konia, to i remis jest możliwy. Rzecz jasna nic im to nie da w ostatecznym rozrachunku ale nie skreślałbym ich od razu i dawał im zerowy dorobek punktowy. W pewnych okolicznościach jest szansa uciułać jeden punkt.

Gwiaździsty 31.08.2010 14:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sessegnon (Post 971536)
Sorry, ale wstyd to przegrać z Karabachem, a nie Citizens, Juve czy Salzburgiem...

Wstydem tez nie było przegrać Wiśle z Realem Madryt czy Barceloną. Można powiedzić, że to zasługa ślepego losu wylosować zespół z górnej półki i mieć spokój, bo i tak nie bedzie wstydu.

bouli76 04.09.2010 15:08

A ja sie wybieram na City - Lech. Oczywiscie jesli bilety bede w rozsadnej cenie bo nie dam np. Ł100 zeby Amice zobaczyc ale polowe tej kwoty to moge wydac :)

Dla calej polskiej pilki bedzie dobrze jak lech cos ugra - bedzie wiecej punktow do rankingu w ktorym zawiele ich nie mamy wiec napewno na tym meczu bede kibicowal poznaniakom. Pewno nie siade z nimi na sektorze bo by mnie zaj... w mojej koszulce Wisly ale gdzies niedaleko pewno sie posadze.

A i ze mna na ten mecz wybiera sie paru chlopakow z Gdanska ktorzy od jakiegos czasu mieszkaja/pracuja w Blackpool.

Jaroo1 04.09.2010 16:47

To mozecie zalozyc fc Amici w Anglii...

bouli76 04.09.2010 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 974333)
To mozecie zalozyc fc Amici w Anglii...

Nie jestem zainteresowany :)

Ogryzek 04.09.2010 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bouli76 (Post 974285)
A ja sie wybieram na City - Lech. Oczywiscie jesli bilety bede w rozsadnej cenie bo nie dam np. Ł100 zeby Amice zobaczyc ale polowe tej kwoty to moge wydac :)

Dla calej polskiej pilki bedzie dobrze jak lech cos ugra - bedzie wiecej punktow do rankingu w ktorym zawiele ich nie mamy wiec napewno na tym meczu bede kibicowal poznaniakom. Pewno nie siade z nimi na sektorze bo by mnie zaj... w mojej koszulce Wisly ale gdzies niedaleko pewno sie posadze.

A i ze mna na ten mecz wybiera sie paru chlopakow z Gdanska ktorzy od jakiegos czasu mieszkaja/pracuja w Blackpool.

Weź w ogóle się nie ośmieszaj i nie ubieraj koszulki Wisły na taki mecz! Chcesz (jak musisz) to idź i się tym nie chwal na Tym forum!

Znalazłem coś dla Ciebie, tam na pewno możesz sobie pogadać o dobru polskiej piłki:)

http://forum.wiaralecha.pl/

bouli76 04.09.2010 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 974351)
Weź w ogóle się nie ośmieszaj i nie ubieraj koszulki Wisły na taki mecz! Chcesz (jak musisz) to idź i się tym nie chwal na Tym forum!

Dziwi mnie Twoja reakcja.
Czy jakby ktos napisal ze idzie na mecz np MU - Chelsea to tez bys mu zaproponowal rejestracje na forum MU albo Chelsea?? Pamietaj ze ludzie chodza na mecze nie tylko dlatego ze sa kibicami danej druzyny ale tez dlatego ze intersuja sie pilka a nie byli na jakims stadionie i chcieliby zobaczyc dany stadion/druzyne.

A to ile Lech ugra w LE jest wazne dla wszystkich klubow w polskiej lidze , takze dla naszej Wiselki.

W pucharach dla mnie nie ma znaczenia z jakiego miasta jest klub - liczy sie dobro polskiej pilki (punkty) - dobry wystep Lecha bedzie dobry dla naszej Wisly.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 974351)
Znalazłem coś dla Ciebie, tam na pewno możesz sobie pogadać o dobru polskiej piłki:)

http://forum.wiaralecha.pl/

Uwierz mi ze potrafie uzywac google i jakbym potrzebowal to bym sam znalazl.

Ogryzek 04.09.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bouli76 (Post 974355)
Dziwi mnie Twoja reakcja.
Czy jakby ktos napisal ze idzie na mecz np MU - Chelsea to tez bys mu zaproponowal rejestracje na forum MU albo Chelsea?? Pamietaj ze ludzie chodza na mecze nie tylko dlatego ze sa kibicami danej druzyny ale tez dlatego ze intersuja sie pilka a nie byli na jakims stadionie i chcieliby zobaczyc dany stadion/druzyne.

A to ile Lech ugra w LE jest wazne dla wszystkich klubow w polskiej lidze , takze dla naszej Wiselki.

W pucharach dla mnie nie ma znaczenia z jakiego miasta jest klub - liczy sie dobro polskiej pilki (punkty) - dobry wystep Lecha bedzie dobry dla naszej Wisly.

Uwierz mi ze potrafie uzywac google i jakbym potrzebowal to bym sam znalazl.

Widać nie potrafisz skoro tutaj jako kolejny "fan polskiej piłki" zaczynasz lać wodę o dobrze polskiej piłki jak Lech czy Legia odskakują nam finansowo itd

To forum Wisły a nie forum "Dobro polskiej piłki" - a ponadto po co chcesz brać koszulkę Wisły na mecz naszego wroga?

Rozumiem ze w UK jest normalne ze na meczu np. Chelsea-Barcelona siedzą sobie goście w koszulkach Tottenhamu, Arsenalu czy WHU obok kibiców Chelsea? Może tak jest, nie wiem, ale dla mnie to żenada.

Żałuje że napisałem bo zaraz zaczniesz lać wodę jak kolejni twoi poprzednicy których udało się spacyfikować. Przypominam to forum Wisły a nie "polskiej piłki" i tutaj wrogom (w tym Lechowi/Amice) życzy się jak najgorzej a przyjaciołom jak najlepiej.

bouli76 04.09.2010 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 974372)
Widać nie potrafisz skoro tutaj jako kolejny "fan polskiej piłki" zaczynasz lać wodę o dobrze polskiej piłki jak Lech czy Legia odskakują nam finansowo itd

Przeciez gdyby Wisla nie przegrywala z leszczami jak to robi od kilku lat nikt by nam nie odskakiwal finansowo ale to juz nie wina kibicow.

Proponuje zakonczyc dyskusje :) bo i tak do niczego nie dojdziemy :)
Pozdrawiam

--edit--

W pierwszym poscie napisalem ze bede kibicowal Lechowi - oczywiscie nie chodzilo mi o to ze bede spiewal razem z kuchenowymi piesni i wielkim Lechu itd. - z dwoch powodow nie bede spiewal - po pierwsze nie znam ich przyspiewek a po drugie to brednie - Wisla jest wielka a nie Lech.
Chodzilo mi o to ze wolalbym zeby lech wygral zeby utrzec nosa dumnym angolom ze klub z Polski ich ogral.

crazykaro 04.09.2010 18:55

Chopak ma prawo iść na mecz drezyniarza i dopingować City. Mnie to nie przeszkadza :P

massoud 16.09.2010 17:49

1537 kibiców Lecha w Turynie

Bialix 16.09.2010 18:14

0-1 dla Lecha O_O

Pan Jotka 16.09.2010 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 974393)
Chopak ma prawo iść na mecz drezyniarza i dopingować City. Mnie to nie przeszkadza :P

Jak im pokaże tatuaż z szyi to raczej zmieni zdanie o Kuchenkorzu :P A na poważnie: gdzie Ci wszyscy co obśmiewali tutaj poznaniaków i twierdzili, że Poznaniacy jadą tylko na fuksie? Tego fuksa wypracowali od podstw i teraz są efekty. Ni9e wiem czy wygrają, ale sa przed nami o jakieś 2 długości na dzień dzisiejszy.Niestety...

Maciuś 16.09.2010 18:25

Zajebiscie gra Rudnevs z przodu, zauwazcie jak walczy o kazda pilke.

pawelwislak 16.09.2010 18:28

Jak się Amcia ogarnie coś teraz i wyjdzie z jakąś kontrą normalną a nie kopaniem do przodu to będzie 2:0 i śpiąca Stara Dama obudzi się z ręką w nocniku z ich dyspozycją to może być po meczu wtedy.

a nie mówiłem :P

brylant17 16.09.2010 18:30

o kutwa 0-2 ups

Bialix 16.09.2010 18:30

0:2 :D

Chyba mi kupon nie siądzie :D

kpn 16.09.2010 18:31

no i 0:2
madre kontry Lecha

szczepek19 16.09.2010 18:31

trzęsienie ziemi... :((

palikot 16.09.2010 18:31

Polska piłka to dno... to ciekawe jak stoi włoska...

Maciuś 16.09.2010 18:31

Amikorz gra fenomenalnie, wartosc Rudnevsa rosnie...

63624 16.09.2010 18:32

No i 2:0. Szok jak dla mnie. ;)

OPTIMUS_(konto_usunięte) 16.09.2010 18:32

będzie 3;3 :D

dwdx1906 16.09.2010 18:32

o ja jebie :/ Juve :/

Bialix 16.09.2010 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 980981)
Amikorz gra fenomenalnie, wartosc Rudnevsa rosnie...

To pewnie pójdzie za miliony euro na zachód po sezonie ;)

skeba 16.09.2010 18:33

Elegancko. Lech bardzo dobrze gra. Nawet jeśli nie jest to optymalny sklad Juventusa to wynik pojdzie w świat.

Sartre 16.09.2010 18:34

Ja pierd*lę. Nie myślałem, że to powiem, ale BRAWO LECH!

speedfashion 16.09.2010 18:34

to by tylko potwierdzało, że rację mają ci, którzy twierdzą, że nasza słabość w pucharach bierze się z tego, że gramy w nich totalnie nieprzygotowani i nie jesteśmy w rytmie meczowym.

Eustachy 16.09.2010 18:35

Rudnevs to jest transfer przez duze T. Szkoda ze my nie potrafilismy go wypatrzyc i wziasc zamiast emeryta Zurawskiego:/

Maciuś 16.09.2010 18:36

My mamy Dudu, Beto i Hristova a Amikorz ma Rudnevsa.

Maxior 16.09.2010 18:36

Takiego lecha dawno nie widziałem, ładny mecz. Juve ładnie wkurzone, ciekawe jak sie potoczy dalej gra hehe:D

OPTIMUS_(konto_usunięte) 16.09.2010 18:37

Co by nie mówić którakolwiek by nie grała Polska druzyna w Pucharach to "JAZDA Z KUR..." brzmi pięknie ;]

szczepek19 16.09.2010 18:37

chociaż prowadzą... to aż przykro się bardzo robi gdy patrzymy że tam gra Lech a nie Wisła... :(

kpn 16.09.2010 18:39

Ciekawe co zrobi Lech w drugiej połowie. Za czasów Smudy w meczu z Udinese przy wyniku 1:0 dla Lecha po przerwie kolejorz sie dramatycznie cofnął, pogubil sie i stracil 2 bramki. Jezeli nie popelnia tego błedu i beda smiało jechac do przodu to tego meczu nie przegraja. Jeszcze jakby to było mało to piłkarze beda coraz ostrzej grac a co za tym idzie jakies czerwone kartki. Tego meczu raczej sie nie da przegrac, choc poczekajmy jeszcze.

mlody_ale_wierny 16.09.2010 18:39

Pańskie jaja !!!!!!!!!!

pawelwislak 16.09.2010 18:42

Ja bym powiedział że Amicarskie jaja ale co by nie mówić przed meczem byłem przeciwko Amice. Teraz życzę im jak najlepiej żeby skopali Włochów!!

I może naprawdę najlepszym sposobem na więcej ekip w pucharach to przesunięcie ligi grubo wcześniej..

Ps. Mam tylko jedno pytanie co tam robi Kotorowski ???

masterlag 16.09.2010 18:44

No i co z tego, że Lech ledwo wszedł do fazy grupowej, jak pewnie sobie poradzi (myślę, że uda im się wyjść, choć nie wiem dlaczego tak myślę).
Zaskakujący i to baaaaardzo wynik na ten moment w Turynie. My możemy się cieszyć o tyle, że cała polska piłka nie legnie w gruzach przy ew. dobrych wynikach Lecha w LE.

Cóż... A my nie potrafiliśmy pokonać Azerów... Ehh: Usłysz Jezu jak Cię błaga lud...

gromaders 16.09.2010 18:47

dzieki Arboleda :D jeszcze 4 :D

losiu2001 16.09.2010 18:47

CHłopaki jest jeszcze drugi 45 minut!!! a do tego jest juz 1:2 wiec ten mecz Leszek przegra!!!1a teraz z innej beczki to nie wiedzialem ze w uefa jest 5 sedziow ;] bardzo dobre rozwiazanie@

Pan Jotka 16.09.2010 18:48

Uwajaj, uwajaj!! Gol do szatni zapowiadający emocje w drugiej połowie hehe

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl