![]() |
Cytat:
|
Kontuzja kontuzji nierówna.
Zdecydowanie grubą kreską trzeba oddzielić te spowodowane agresywnym wejściem rywali. Na to nie ma rady. Z drugiej atrony zdarzają sie takie cyborgi jak Lewandowski, ale badzmy szczerzy - to nie tem poziom profesjonalizmu. A Ondrasek... To przykład że lepiej zapobiegać niż leczyć. Jednak w jego przypadku odbija się złe prowadzenie przez wiele lat. Zbyt wiele już bylo tych kontuzji... |
Wiecie co, może się czepiam, ale:
http://i67.tinypic.com/4jt8hg.png Oficjalne konto lv_betpl, sponsor na koszulkach Wisły Kraków i "polubienie" dla takiego zdjęcia. To jest karygodne. P.S. Było tego więcej - nie wiem czy jest nadal. |
@_ukoL
Możę napisz to lv_Betpl, że jest to dość obraźliwe zdjęcie dla nas. |
LvBet już przeprosiło i sprostowało. Po prostu ich profil automatycznie lajkował zdjęcia z hashtgiem #krakow.
|
Ktoś wie jakie są rynkowe ceny za udostępnianie logo miast na koszulkach drużyn piłkarskich ekstraklasy?
|
słuchałem wywiadu Probierza, oczywiście padło pytanie o relacje z Sobolewskim..zapadła cisza. Potem było pytanie o mecz w Białymstoku , powiedział coś o lojalności i znowu cisza.
Między nimi jest zimna wojna na noże. |
Cytat:
|
" To że Pan Probierz nie podał mi ręki, to bardzo dobrze o mnie świadczy".
|
Sto lat Sobol! wygranej dzisiaj !
|
sto lat dla Sobola wygranej dzisiaj i oby Radek został Wiślackim Alexem Fergusonem zarówno pod względem długości pracy jak i ilości zdobytych trofeów......
|
Ma ktoś informację co z nową stroną i sklepem internetowym? Wydaje mi się, że rzeczniczka prasowa wspominała, że wystartuje przed derbami... tymi poprzednimi na R22. What the fuck?
|
Zdenek Ondrasek zamieścił na swoim instastory filmik z wrzucania naszej pani rzecznik do basenu w bazie w Myślenicach, podpisany "Twój ostatni dzień w pracy? Ok!". Czyżby wreszcie miał się pojawić rzecznik prasowy z prawdziwego zdarzenia?
|
Przy calej sympatii do Pani Olgi to wszystkim by to wyszlo na dobre.
|
Cytat:
P.S. Zwracam honor, oglądałem z pewnych przyczyn bez głosu :D |
Cytat:
PS Właśnie na instagramie klubu zdjęcie z konferencji, jak siedzi w klapkach i skarpetkach :D |
|
Dawać Juszczyka.
|
W Wiśle stołek rzecznika jest gorętszy niż trenera, Damian Juszczyk poleciał w listopadzie, Olga po sezonie.
A tak na poważnie potrzebujemy rzecznika z językiem hiszpańskim by jego rola na konferencji przedmeczowej i pomeczowej była większa niż 2-3 zdania. |
Cytat:
|
Ta Juszczyka :D Następny profesjonalista :D
|
Nie zdziwiłbym się, gdyby rzecznikiem została pani Monika, która tłumaczy na konferencjach.
|
Ech, dawać Ochalika :P
|
|
Cytat:
|
Kleber? To dla mnie znana marka opon samochodowych. Nic więcej.
|
Tylko Jerz Jurczyński !
|
Ktoś pisał kiedyś, że to znajoma pani prezes. Jeżeli tak, to pani rzecznik pewnie znalazła sobie lepszą pracę i w swojej branży, a u nas była przejściowo. Mam nadzieję, że znajdą teraz kogoś kompetentnego, kto czuje media. Rozumiem, że można czuć tremę i że można być merytorycznym ale nie charyzmatycznym, ale rzecznik potrzebuje być przed kamerą na luzie i mieć trochę charyzmy.
|
Za jej lewackie poglądy powinna być wypier... dyscyplinarnie :D
|
Cytat:
|
Slaba i brzydka ta rzecznik byla. I ona chyba troche za kare tutaj byla.kolezanka Sarapaty, to by sie zgadzalo
Ten Juszczyk to taki ę , ą , zawsze wyprostowany smiesznie ale juz jego wolalem Rzecznik musi byc ladna. I basta :D uroda moze isc w parze z kompetencją |
Cytat:
|
Takie narzekanie na byla juz pania rzecznik, ze jest taka, ze owaka, ze sie nie nadaje na rzecznika a na twitterze jakie slodzenie, jakie podziekowania dla niej, kibic Wisly zmienny jest :D
|
Drogi Michale. Nie plula na klub, nie miala z nikim konfliktow, byla jaka byla, pracowala jak pracowala. Wypada podziekowac i zyczyc powodzenia. Tak to zazwyczaj wyglada w normalnym swiecie Michale.
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Zachęcam :rotfl::rotfl::rotfl:
|
Miczi, wieśniakowi bardziej chodzi o to, że była jaka była, ale należą się jej podziękowania za to, że była w takim okresie rzecznikiem i tyle. Stąd podziękowania, bo tak wypada.
|
Jej nie dziekuja za to czy sie komus podobala czy nie, tylko za to, ze pracowala dla klubu i prace swa wykonywala jak potrafila.
|
Cytat:
|
Prosze o zdjęcie naszej nowej głównej kandydatki z SB - rzeczniczki sądeckich żydów. Po spadku musimy ją wyciągnąć za wszelką cenę :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl