![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a po cichu tylnymi drzwiami puka GKS ktory wlasnie wygrał w Chorzowie 1:0 i na tą chwile wyprzedził POlonie z Warszawy
Gks - 47 Polonia - 46 Kilka wpisów z relacji Live z tego meczu: 77 min. Co wy robicie Niebieską eRkę hańbicie... - śpiewają kibice 87 min. Na trybunach: zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera... 90+3 min. Na Piasta za darmo... - śpiewają kibice 90+4 min. Kibice usiedli i po chwili skoczyli krzycząc "JEESSS!!!", a następnie "jeszcze jeden jeszcze jeden..." 90+5 min. Bramki oczywiście jednak nie było... 90+6 min. Chorzów czeka my czekamy na zdobycie trzeciej bramy... - śpiewają fani. I po chwili głośno "JEESS!"... 90+7 min. Piłkarze nie podeszli podziękować kibicom... |
Jak ogladam derby trojmiasta to jestem zalamany poziomem polskiej ligi.W zasadzie to 68 minut nie stworzyly obie strony doslownie NIC. Spadnie Cracovia i Lechia , bo maja najgorszy terminarz. Choc kandydatami do spakdu powaznymi sa jeszcze Ruch i Arka. Obie te druzyny graja tragicznie na wiosne. A Fryzjer nie odbierze telefonu..;-)
|
Bardzo ładna bramka Lechii :)
|
i jeeest jeden zero dla Lechii:)
|
I Wiśniewski włożył brameczke, brawo Lechia.
I jeszcze mi kupon wchodzi :). |
Oświadczam trzem ..., że tekst o forum grzybiarskim był tylko pokazaniem że o niektóre rzeczy nie pyta się na forach.
Brawo Lechia 2-0, ciężko bo ciężko ale do przodu. Lechijko KOCHAM CIĘ. |
Ladnie przymierzyl i ladnie strzelil. Brawo. Te 3 pkt sa bardzo wazne. I juz 2-0! 3 pkt sa juz pewne.
|
hahaha dwa do zera. Buzała. LECHIA!!
|
druga jeszcze ładniejsza :)
|
i to mi się podoba! - zajebiście na dodatek trybuny w Gdańsku wyglądają, jak nic Lechia zasługuje na ekstraklase..
|
To zanosi się na niezłą koalicję w następnym sezonie w 1 lidze: Ara z Craxą i do tego Kielce
|
widzę, że Lechia poradziła sobie z pasiastą Arką...
utrzymacie się !!! gratulacje |
Oficjalna zgoda pejsów ze scyzorami padla.
|
Pisałem 2 tyg. temu że Lechia zdobędzie od 3 do 6 pkt. w ostatnich 7 kolejkach. A tu proszę bardzo, 4 punkty w 2 meczach. Jaka ta liga jest nieprzewidywalna :)
|
Jak widać, wystarczyło zmienić trenera...
Brawo BKS! :) |
a Odra jako tako radzi sbie z Polonią
oby tak do końca |
Trałka na 1-0
|
W złą godzinę Mariuszu te słowa.. :P
Ale z drugiej strony - Odra coraz bliżej upragnionego spadku. Edit: Małkowski i 1:1... :) Niech tak zostanie, to mi wpadną 3 pkt do typera :lol: |
Już remis. Mecz wyrównany jak na razie
|
Jak na razie najbardziej zaskoczony jestem postwa na wiosne Gks belchatow. Niby nic nie graja ale juz 5 mecz z rzedu wygrali..
|
Bardzo dobrze, że Lechia wygrała w takim meczu :-)! Trochę odsapną, bo ostatnio średnio się wiodło Gdańszczanom. Teraz jeszcze żeby Śląsk wygrał i bardzo przyjemna kolejka się zapowiada. :-)
|
2 min do konca i Polonia traci punkty !!
|
a tak w ogóle to czego bardziej chcemy: uwalenia Polonii, by już dłużej nie czuć ich oddechu na naszym karku czy też spuszczenia Odry, bo choćby Górnika lubimy bardziej ? :D
Mi tam Górnik nie przeszkadza ani ani, jeśli nawet kosztem Odry - cóż? A mocna druga siła w stolycy powoduje takie zabawne reakcje tej pierwszej :) |
Wszystko się dobrze układa- Wisła mistrz ! Arka i Cracovia -spadek, Odra w barażach dostanie z Koroną albo Zagłebiem.......
Ach jakby było pięknie.....:-D :-D :-D |
ja tam po Górniku bym nie płakał wcale. Magia 14 mistrzow na mnie nie działa ani trochę, fakt , lepszy niż Odra bo i kibice przyjda i wyjazd fajny, ale szlochanie nad Górnikiem w mediach jest dla mnie nieco dziwne. jak w 2003 Ruch z hukiem leciał to nikt nie płakał a w mojej opinii z perspektywy historii to jest klub z którym jest o wiele większy prestiż się mierzyć.
Przyrowski obronił karnego - dobry chlop jest, nie ma co |
Przestrzelony karny Odry w 90 minucie...
|
Cytat:
Zawsze powtarzałem że dla nas mus to miejsce na pudle(gwarantujące udział w pucharach) a mistrz to wspaniały bonus. A po dzisiejszym meczu mamy już 4 a właściwie 5(lepsze bezpośrednie mecze)pkt nad 4 i 5 zespołem a to na prawdę solidna zaliczka. |
no i Bełchatów oraz Polonia mają do nas 4 pkt straty, a my mecz w Gliwicach - bardzo trudny
|
Cytat:
|
jak narazie...
Slask Wroclaw 1 - 0 Jagiellonia Bialystok V Sotirovic 28' |
Coś dużo czerwieni się posypało przez ten weekend...
|
Cytat:
Jak nasi w Gliwicach zagrają tak jak z Górnikiem to jestem spokojny o wynik... |
Polonia W. wywalila Bobo za 10 punktów w 4 meczach , po czym z nowym trenejro ledwo ratuja remis z Odra,to sie nazywa miec leb na karku. Mam nadzieje ze ta Polonia W jeszcze pokaze cos wiecej w meczu za tydzien z druga strona Błoń
|
Cytat:
|
no..sa kolejki, że w ogle nie ma...a byż może jeszcze jutro będzie - są dwa mecze:D
|
Może jutro w "szlagierze" będzie jak w Holandia - Portugalia
|
1. Wisła 66
2. Lech 61 3. Legia 61 4. Bełchatów 56 5. Polonia W. 50 Taka będzie końcowa tabela :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl