![]() |
No to juz wiemy kogo przedstawiaja na jutrzejszej konferencji prasowej :P
|
Cytat:
Dokładnie jak mówisz.I jeszcze jeden wniosek.Skoro brazilejro,przechodził dziś kardiobadania,to zapewne i jego ujrzymy na najblizszej konferencji z koszulką Wisły. |
Mam nadzieję że się mylisz, liczę na kolejnego, nowego zawodnika w Wiśle.
*I nie braziliano, ten jego brzuch mnie totalnie zniechęcił ... ja mam mniejszy ... |
Mi się wydaje,że ten Alemao to nie jest brane pod uwagę jako wzmocnienie tylko jako uzupełnienie bo już mamy Singlara,Burliga i on będzie walczył z Burligą o drugie miejsce.
|
jeśli alemao jest dobrym zawodnikiem to nic przeciwko nie mam aby przyszedł do nas szkoda tylko że zbymak nic więcej nie wie na temat konferencji lub na teamt stopera
|
Cytat:
@tsw biała gwiazda Bardzo dobrze że nie dał bo mogło by mieć tylko negatywny skutek. Będzie konferencja to się dowiemy.. |
Dokładnie po co zatrudniać takich przeciętnych graczy jak Alemao który jak wcześniej napisałem prawie w ogóle nie grał w Brazylii i grał w ostatnim klubie słabiutkiej ligi australijskiej, lepiej dać szansę Burlidze.
To samo tyczy się pozycji środkowego obrońcy i zainteresowaniu niejakim Aracicem, o czym pisze niestety kolejne źródło tym razem dzisiejszy Dziennik Polski. Nie wiem w czym taki przeciętniak miałby być lepszy od Kowalskiego. |
Taa tylko Burliga jest kontuzjowany i pewien czas nie zagra.Singlar będzie miał kontuzje i co??Uzupełnienia też nam są potrzebne!!
|
a wiecie kiedy ma być ta konferencja chodzi mi o date i godzine o ktorej moze sie odbyc
|
Cytat:
|
Cytat:
ps.zapchajdziura kojarzy mi się z pewnym organem,a tak chyba nie przystoi nazywać potencjalnych naszych piłkarzy?:D |
Cytat:
|
Ale narzekania i narzekania... Podobno kluczem do sukcesu jest szeroki skład. No to proszę wzmacniamy ławkę i co... dla was jest źle... Oczywistą oczywistością jest że numerem jedne na tej pozycji jest Singlar, a szanse Alemao na 1 skład są wątpliwe. Zatrudnienie tego zawodnika w obliczu kontuzji Burligi jest dobry pomysłem.
|
Na prawej obronie może również grać Kowalski panie myślący.
|
|
Cytat:
|
no może...ale oby okazało się to prawdą i Serb do nas dołączy.. czekam na info o konfie i nowych zawodnikach;)
|
Cytat:
Swoją drogą to jakoś za dużo szumu się zrobiło wokół tego piłkarza dlatego wątpię,że przyjdzie...bo przecież Wisła działa w ciszy..;) Na kilku wiślackich stronkach przewija się w komentarzach oczywiście szereg" informatorów", a są gotowi nawet napisac o zawodnikach na gg zainteresowanym. Dla mnie to chore, nie mogą poczekać dnia lub dwóch (z tego co było pisane) tylko już kłapią bądź sieją ferment. |
Cytat:
|
Hehe...
Zbymak nakarmil juz chyba wszystkie gazety w kraju swoimi infiormacjami. A te teraz rzna kozakow jakiego to informatora kazda z nich nie ma...:foch: |
:)
Panowie szacun może napiszcie dla jaj, że przyjdzie do nas przyjdzie młodszy odnaleziony w puszczy bardziej utalentowany brat Messiego - Lessi, pismaki pewnie od razu napiszą: Lessi wróć... do Wisły !!! ehh, grunt to dobry informator :) |
No i teraz wszyscy widzimy ile warte są informacje z gazet i portali internetowych w związku z transferami do klubu i z klubu.
I tak też jest pewnie w przypadku Lecha i Legii. |
Nowy sponsor wykładający 1,5 miliona euro na rok to by było cos.
I z takiego komunikatu chyba nawet bym się bardziej cieszył, niż z zawodników. |
staraj się pisać wszystko w jednym poście...
|
Jako że póki co nowych plotek do obgadania brak, a przeznaczenie tego tematu jest trochę szersze, to pozwole sobie wtrącić swoje 3 grosze :P
Gdybym był bogaty to zainteresowałbym się zawodnikami AGF Aarhus. To duży jak na warunki duńskie klub z bogatą tradycją. W drużynę ostatnimi czasy wiele zainwestowano. Po powrocie do 1 klasy rozgrywkowej w 2007 roku, stopniowo pięli się w górę tabeli (10 miejsce w 2007-2008, ale już 6 w 2008-2009) by jednak w sezonie 2009-2010 zakończyć rozgrywki katastrofalnie i spaść z ligi. Wprawdzie klub planuje szybki powrót do rodzimej ekstraklasy, ale za pewne niewielu graczy przychylnie spogląda na perspektywe gry w drugiej lidze przez minimum 1 sezon, a i jakieś oszczędności też są z pewnością potrzebne. W kadrze znaleść można choćby reprezentantów Danii (seniorskich i młodzieżowych), reprezentanta USA, Libii i Gruzji. |
Cytat:
To już nawet serbskie media o tym piszą? Też od zbymaka mają info czy z onetu? ;) Ciekawe ciekawe.. mamy jakiegoś obytego w serbskim światku kibica, który przewertowałby tamtejszą prasę i wysnuł jakieś sensowne wnioski ? |
Cytat:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72...ve-Milinkovica |
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Mourad Meghni - byłbym bardzo zadowolony gdyby to się okazało prawdą. Wyleczyć go i niech gra! http://transfermarkt.de/de/mourad-me...eler_6003.html |
Cytat:
|
Głupotą będzie kupienie tego Meghiego za taką kasę jeżeli będzie grał za te 3-4 miesiące. Pragnę przypomniec, że za niecały miesiąc gramy pierwszy mecz w eliminacjach do Ligi Europy :-P.
Wydaje mi się, że dużo lepszą opcję jest te pieniądze przeznaczyć na jakieś conajmniej 2 wzmocnienia. Co do Milinkovicia to jestem jego wielkim zwolennikiem. Taki gracz jest nam potrzebny. Szybki, dynamiczny, kreatywny przede wszystkim. Do tego waleczny. Brać go ! |
Mourady Megnieg - pewnie i tak nie zapłacą takiej kasy za niego, jeśli to w ogóle prawda z tym transferem. (w co wątpię)
|
David Braz --> kończy mu się wypożyczenie z Flamengo, kontrakt z Panathinaikosem do 2013 ale podobno chcą się go pozbyć bo ogranicza transfery graczy spoza UE
http://transfermarkt.de/de/david/lei...ler_53226.html --> Już w ostatnim czasie miał przejść do nas ale niestety się nie udało. Gracz bardzo dobry, z pewnością dobrze uzupełniłby lukę po odejściu Arka Głowackiego i w duecie z Marcelo stworzyliby zapewne bardzo dobrą parę ;) |
Cytat:
tego że wszystkie media klepią to samo? bo chyba nie na podstawie tego co ćwierkają wróble z Krakowa Tymczasem krakowskie wróble ćwierkają, że spowodowane jest to faktem iż wczoraj Milinković pojawił się już w Polsce, by przejść testy medyczne przed ewentualnym transferem do Białej Gwiazdy. :lol: |
emjot akurat znam człowieka, który napisał newsa na Wisłasoccer i wiem, że nie zrobiłby tego gdyby nie miał wiarygodnych ku temu przesłanek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Konferencja jutro o 11 i nastąpi pożegnanie Glowackiego.
|
tu bym w kilku tych Reprezentantów U-16 zainwestował.Chyba ich jeszcze Polska myśl szkoleniowa nie skaziła.W Arsenalu Wenger też inwestuje w młodych i dobrze na tym wychodzi.Za kilka lat Wisełka miałaby z nich pocieche.
http://www.90minut.pl/news/126/news1...-2-Czechy.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl