![]() |
Jaki jest wynik meczy Williams-Gilbert ta są jakies sety czy cos?
|
Wie ktoś jakie trzeba zdawać przedmioty na maturze by móc starać się na psychologię na UJ?
|
jak się nazywa firma ochroniarska która ma kontrakt z sephorą, empikami, smykami?? PILNE!!
|
Cytat:
|
Poszukuje materialu z TVNu (nie C+) ktory byl w wiadomosciach jak wbieglismy na boisko po meczu z Arka... Troche spedzilem na szukaniu, kiedys bylo na stronie tvn24 czy tam zwyklego, moze ktos zapisal to na dysku? Bylbym wdzieczny :)
|
Cześć, poszukuję stronek z powtórkami starych meczów Wisły do oglądnięcia.Spotkał się ktoś z taką stronką ?
|
Cytat:
i pies jej powiedzial, ze jak to zglosi ze kradziez to musi placic za blachy NOWE 80 itd a jak nie zglosi tego i pojdzie do wydzialu komunikacji i zglosi zgube to dadza duplikat za 70 ja pierdziele taka .......a a tyle klopotu , radze idzcie dokreccie swe tablice rejestracyjne :| |
Poszukuję fajnego miejsca gdzie można zjeść pizzę ze znajomymi. Interesuje mnie Stare Miasto i Kazimierz.
pozdrawiam |
do usunięcia
|
Gdzie polecacie produkować szaliki i jaka jest cena wyszycia jednego szala ?
|
Cytat:
(10 znakow) edit: działało przez... minutę.. edit2: no ja .......e, działalo znowu 10 sekund, to jest ****a kabaret edit3: działa od dłuższej chwili |
Cytat:
|
Ile liczą sektory gości na:
ŁKS ŁÓDŹ ARKA GDYNIA Z góry dziękuje za odpowiedź. Aha ma ktoś vlepke wyjazd rzecz święta w dużej rozdzielczości. Tą z oprawy w Lubinie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
derby maja swoje prawa :) |
Jak dotrzeć na Zakrzówek z centrum?
|
|
Autobus numer 124 i wysiadasz na przystanku "Rostworowskiego" i idziesz ulicą Norymberską (przy której jest Kaufland) :-)
|
Cytat:
Wie ktoś jaki autobus tam jedzie? Albo nazwe najbliższego przystanku? Dzięki Lupo ;) |
Jak się nazywa ten zawodnik? Bo jakoś po składzie na oficjalnej KSP nie mogę znalezc ...
http://www.fotopuszka.pl/zdjecia/200...akupy/0927.jpg |
Znawcy sprzętu TV!
Jak podłączyć amplituner/dvd/dekoder cyfry do TV, żeby to najsensowniej działało? Póki co podłączyłem sobie tylko dekoder przez EURO i popodpinałem głośniki do amplitunera... Myślałem, żeby wszystko po kolei podpinać do TV, ale ponoć można sprzęty łączyć ze sobą, żeby wszystko z jednego kabla szło do TV... Bo chyba bez sensu jest podłączyć wszystko do telewizora, a później dźwiękiem, który z DVD trafia do telewizora i z telewizora do amplitunera sterować... |
Gdzie w Krakowie kupię taką przejściówkę?
http://www.allegro.pl/item549661526_...al_fv_m2f.html Chodzi mi o jakiś dobrze wyposażony sklep RTV, w Saturnie wydawałoby się, że powinno być, ale nie mają. HELP! :) |
Cytat:
Z prawej defensor Grzegorz Wojdyga. |
W jakich godzinach w tygodniu otwarty jest Chrom?
|
Dlaczego w najnowszej wersji gg nie pokazuje mi avatarów innych osób. Opcja w ustawieniach jest zaakceptowana, instalacja konta od nowa tez nic nie dała?
|
Cytat:
tak mi sie zdaje;) |
Witam!
Mam 2 pytanka : po 1 też macie taki problem że jak otwieracie Polską wersję Wikipedii to sie wam net zawiesza? Już od 2 czy też 3 miechów mam takie akcje że co jakiś czas sie tak dzieje, po 2 wiecie moze jak pobrac piosenki do Guitar Hero 3 na PC? bo szukam jakiś paczek w necie i lipa z miodem |
Witam
Jakiś czas z (pól roku temu) zapsuła mi się drukarka. No i tak leży na tym biurku zakurzona i pomyślałem że pora ją przywrócić do użytku dziennego. Znacie jakiś dobry serwis w Krakowie? Drukarka jest Hp. |
Cytat:
|
Cytat:
oficjalnie do 18. nieoficjalnie do której się chłopom z chroma zachce, czyli ~17.30 |
można jakąs podglądnąc sciągany plik ??
jaki folder tymaczasowy czy cos ?? 2 pytanko: Jest jakaś możliwość wyciągniecia klucza Win98 z płytki ? |
Jakie ulice bedą zamknięte jutro z powodu tego szczytu? Można gdzieś dostać taką informacje? (trochę dowiedziałem sie z www.mpk.krakow.pl ale nie wiem czy to wszystko)
|
|
Polećcie mi jakieś fajne lodowiska w Krakowie. Od razu z cenami jakby się dało.
|
Cytat:
Lodowisko Syntetyczne, zadaszone halą namiotową. Na miejscu: wypożyczalnia łyżew, ostrzenie łyżew,nagłośnienie, oświetlenie. Godziny otwarcia: 10-20, czynne przez cały rok. Bilet: 5 zł |
hehe w ziemie na syntetycznym jeździć to tak jak iść do solarium w lecie :rotfl:
A tak poważnie to na syntetycznym zupełnie inaczej się jeździ, nie ma to jak na zwykłym lodowisku pośmigać. I takiego radziłbym szukać. |
|
Stary...jak to jest dtrona Cracovii... jak to lodowisko ma coś wspólnego z Craxa to ja tam nie ide...choćby za darmo
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl