![]() |
Cytat:
Bardziej to Ty sie 'zidiotyzowales' bo chyba kazdy wie o jakie 'primo' chodzi :) Widzew skopal mi kupon, jakos liczylem ze po 10 latach poradza sobie ale niestety, Legia lubi przelamywac sie z druzynami ktore nienawidzi. |
Cytat:
|
http://i53.tinypic.com/2edbk9k.png
:D Trochę mnie zawiedli, bo chodziła fama po mieście, że mają spalić :( . |
Cytat:
Myślałem że to legioniści powinni odpowiedzieć jaka jest ich kolejność nienawiści i dlaczego (jeśli) Widzew na 1 miejscu a Lech (Amica) tylko olewanie? Ja mam wrażenie że daleko do olewania Lecha przez Legie, widząc jak kibice "żądali" pokonania Lecha w Warszawie od piłkarzy. Zmylił mnie ten Kraków u Ciebie w podpisie (że też są w Krakowie Legioniści....?) :) |
Kolejnosc kos bo nienawisc to zbyt duze slowo i tutaj gigant ma racje jest rozna ale mysle ze 1 to Widzew a druga bedzie Polonia :) Z Leszkiem to raczej odpowiedz na ich "w nienawisci" bardziej smiech niz cos konkretnego. Wisla to Wisla... nie lubimy i nie polubimy ;)
PS: W Warszawie sa Widzewiacy i w Krakowie Legionisci... Taka karma :D |
Tak, wiem, jestesmy dla nich 'Belchatowem' czy innym 'Lubinem' :lol: Szkoda tylko ze podczas meczy, przed i po zupelnie co innego wychodzi:) Nie mowilem nic o kolejnosci tylko samego faktu:)
|
Śląsk prowadzi 1-0 z Polonią i sprawia o wiele lepsze wrażenie. Poloniści tak naprawdę nie zagrozili jeszcze bramce Kaczmarka. Może być "wesoło "na Konwiktorskiej po tej porażce :)
|
Brawo Śląsk !
Lenczyk to inteligentny trener bardzo fajnie poukładał ten zespół taktycznie. Być może remis u siebie z tym zespołem nie jest bardzo złym wynikiem. Cała polska śmieje się z Polonii to co wyprawiają tam Wojciechowski i Janas jest po prostu śmieszne. To jest chyba tak, Śląsk ma bardzo dobry kadrowo zespół na czołówkę ligi moim zdaniem. Tylko wcześniej Tarasiewicz nie mógł ich jakoś poukładać. |
Janas poleci? 2 remisy i 1 porazka(jesli ten wynik sie utrzyma) nie wrozy niczego dobrego. Tak, jak mowilem...Polonia ma w wiekszosci przecietnych grajkow ligowych i Bakero chyba wyciagnal z nich maksimum.
|
Jeszcze 45 minut, ale jedno jest pewne, ta liga jest nieprzewidywalna jak żadna inna w Europie.
Tak wogóle to pamiętam jak po 2 kolejkach niektóre pismaki już tytułowały Polonie na Mistrza (majstra?) |
Cytat:
|
Bracia z Wrocławia muszą dziś wygrać! craxa jutro remis lub porażka w Ruchem i zostanie sama tam gdzie jej miejsce - dno
|
Wyłączam komentarz z meczu Śląsk - Polonia.
Motyka z tym drugim ziomem to zbyt inteligentnymi słowami nie przebierają.... |
Cytat:
Ku*wa, co zrobił Sotirović? |
Cytat:
|
Z prowadzenia już nic nie zostało. Teraz trzeba walczyć o remis. Szkoda, ale przecież cudów nie ma.
|
Obrona niestety przy obu bramkach zapierdo*iła.
|
Dali radę :)!
|
Dobry mecz we Wrocławiu, chociaż szkoda Śląska, mogli to wygrać.
Ciekawostka z niższej ligi: GKS Tychy 8-0 Polonia Nowy Tomyśl http://www.gkstychy.info/belive/ |
Brawo Śląsk! :D 2 mecze 4 punkty w typerze :D (chociaż typer typerem, ale szkoda że nie wygrali, bo jednak porażki Dysco cieszą bardziej ;))
|
Rozumiem,że Discopolowcy dalej idą na majstra :lol: :D Czy już sobie dali spokój? :P
|
Zaraz wpadnie tu DumaStolicy i tobą pozamiata :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przeciez cała Kamienna pojechala do Wrocławia, nie widziales tego nabitego sektora gosci? :lol: |
Na Groclinie już jednak zmienili nastawienie:D:D Tytuł artykułu mówi wszystko
http://wielkapolonia.pl/component/co...zej-utrzymania |
Gol Frankowskiego, Jaga prowadzi.
|
Aż miło się patrzy na grę Jagiellonii.
To jak jej zawodnicy potrafią szybko wymieniać między sobą piłkę. Jestem ciekawy czy przyjdzie w końcu okres w którym Jaga zacznie masowo tracić punkty, bo jak na razie na to się nie zanosi. |
Cytat:
|
No to Janas polecial, a taki byl fajny, Amerykanski...
|
Jak Janas wyleci z Polonii, to zapewne wyląduje w Legii na stanowisku dyrektora sportowego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl