![]() |
sa jeszcze bilety na Widzew na WSZYSTKIE SEKTORY? Wie ktos?
|
Cytat:
|
Ulgowe bilety kupie na same PESELe czy muszę mieć legitki?
|
Gdyby wystarczył numer PESEL to kazdy mógłby sobie kupić ulgowy.
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja jakoś kupiłem bez legitek dwa bilety ulgowe :) Gość w kasie powiedział tylko, że będą potrzebne przy wejściu na mecz :D Oczywiście nikt ich nie sprawdzał :)
|
xxxxxxxxxxxxxx
|
Przy zakupie legitymacje nie są wymagane oczywiście. Dopiero przy wejściu na stadion mogą zostać sprawdzone.
|
Cytat:
|
Można, ale zniżka to się ktoś taki nie nacieszy bo obowiązuje ona tylko do 26 roku życia.
|
a racja, przeoczyłem ten szczegół, zwracam honor.
ps. ale kobieta z peselem zaczynającym się na 74.. :D |
Daję inforamcję dla tych co nie zaglądają na oficjalną że zostało 500 biletów na trybunę G
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._na_trybune_g/ |
Cytat:
|
Cytat:
No i co z tego? Jestem studentem i legitkę noszę ze sobą :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. |
Ale to nie ma reguły, ponieważ ja wczoraj kupowałem jeszcze bilet dla osoby nie mającej karty kibica i bez problemu sprzedali ulgowy. Więc po prostu pytają na wyrywki albo zależy na kogo się trafi.
|
Cytat:
|
Mam kartę kibica, ale jej dzisiaj nie wziąłem a jestem umówiony z kumplami że dziś kupimy bilety. Nie będzie problemu z kupnem papierowej wersji biletu na ten sam PESEL (nie mam karnetu)?
|
Cytat:
|
Karte kubica musisz miec,o legitke jak trafi sie jakis oscyp z zasadami a akurat nie masz to Ci nie sprzeda ulgowego.Na stadion juz lepiej miec ;)
|
Cytat:
Co za pokemony :shock: |
o 11-30 kolejka umiarkowana bilety na G jeszcze były , do kas!
|
O11:30 był umiarkowana? Może JUŻ umiarkowana. Od 10:30 ustawiło sie ok 60 osób. Ja brałem karnety i bilety dla znajomych więc niech średnio każdy weźmie 2 to nie wiem cyz tak znowu na G będzie do wieczora miejsce. Na E także sporo chętnych! Szykuje sie komplet.
|
Cytat:
|
może mi ktoś podać numer telefonu do jakiejś informacji biletowej? Kiedyś miałem tel do Wiślackiego Świata ale chyba już nieaktualny, a nigdzie nie mogę znaleźć numeru do strefy kibica
|
Cytat:
|
ile sie czeka dzis w kolejce?
|
Nic sie nie czeka ale k*rwa to, jacy kosmici tam przychodzą to jest dramat. Oczywiście każdy kozak na G chce iść "robić doping" ale miejsce trzeba sobie wybrać co do rzędu i krzesełka. Jeszcze pare lat i ruch ultras przetrwa w niższych ligach tylko... dramat....
Niestety czasy kiedy na trybunach panowały pewne niepisane zasady, hierarchia wartości dzięki którym każdy wiedział co sobą reprezentuje i wiedział co to jest za odpowiedzialność być kibicem Wisły Kraków minęły... dramat ku*rwa.... |
nie ma dluzszych kolejek Robert? pytam powaznie bo chce sie wyrobic z pracą, pozdrawiam
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl