Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Błaszczykowski, Jażdżyński, Królewski - właściciele Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10278)

Arkadiusz.Czerepach 21.11.2022 19:23

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...8w&oe=638103A2

KOALIK 21.11.2022 19:52

Też chciałbym wiedzieć ile wujek zarobił i uwzględniając też stratę minimum kilkunastu milionów z tytułu spadku do którego wujek doprowadził.

picasso 21.11.2022 20:06

"za dużo" to jedyna właściwa odpowiedź na to pytanie

Patryko 21.11.2022 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1594929)
ja widze jakąś taką dziwną satysfakcję z którą część wiślaków się dowartościowuje , deprecjonując Kwietnia

Nie jest moją intencją deprecjonowanie jego osoby, bardzo doceniam to, co dla nas do tej pory zrobił w kwestii wsparcia finansowego. Po prostu męczy mnie już ta niekończąca się telenowela z jego nazwiskiem przewijającym się w kontekście przejęcia klubu. Albo go stać, albo nie i koniec, a tak to robi się nadzieję kibicowi spragnionemu choćby promyka nadziei na lepsze jutro.

azor 21.11.2022 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1594951)
Nie jest moją intencją deprecjonowanie jego osoby, bardzo doceniam to, co dla nas do tej pory zrobił w kwestii wsparcia finansowego. Po prostu męczy mnie już ta niekończąca się telenowela z jego nazwiskiem przewijającym się w kontekście przejęcia klubu. Albo go stać, albo nie i koniec, a tak to robi się nadzieję kibicowi spragnionemu choćby promyka nadziei na lepsze jutro.

Tyle że sam Kwiecień bodaj tylko raz oficjalnie powiedział, że zastanawiał się nad "wejściem" w Wisłe.

Cała reszta to domysły i spekulacje mediów i kibiców.

Delgado 21.11.2022 23:05

Po tym twittem żeglarza wylało się "trochę" szamba (z aktywnym udziałem samego żeglarza).

I tak się zastanawiam, czy my jesteśmy skazani na publiczne obrzucanie się gównem przez tych naszych wszystkich, pożal się boże, "ratowników"?

Każdy z nich robi więcej szumu wokół swojej osoby niż pożytku z faktycznych działań...

KOALIK 21.11.2022 23:08

Przecież za catering też odpowiada firma krzak z Częstochowy powiązana wiadomo z kim.

Arkadiusz.Czerepach 21.11.2022 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Delgado (Post 1594954)
Po tym twittem żeglarza wylało się "trochę" szamba (z aktywnym udziałem samego żeglarza).

I tak się zastanawiam, czy my jesteśmy skazani na publiczne obrzucanie się gównem przez tych naszych wszystkich, pożal się boże, "ratowników"?

Każdy z nich robi więcej szumu wokół swojej osoby niż pożytku z faktycznych działań...

dawaj screeny , nie kazdy ma twittera

Delgado 22.11.2022 00:03

Nie umiem wklejać obrazków.

Karherop 22.11.2022 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1594953)
Tyle że sam Kwiecień bodaj tylko raz oficjalnie powiedział, że zastanawiał się nad "wejściem" w Wisłe.

Cała reszta to domysły i spekulacje mediów i kibiców.

Gdzie masz jakakolwiek oficjalna wypowiedź Kwietnia?

Przecież ten człowiek obsesyjnie dba o swoją prywatność. Nie masz nawet pół zdjęcia w sieci jego osoby. O wypowiedziach nawet nie wspominając.

Za oficjalna wypowiedź można uznać wypowiedź Królewskiego nt spotkania i potwierdzenie tego że każdy z trio już z nim się spotkał.

@Piknik1906

Tam nie tyle zabrakło wspólników co partnera do rozmów. Przypomnijmy że wówczas do wspólnych rozmów zasiedli Kwiecień, Włodarski oraz właściciele Antrans i Dasta Invest.

Teraz by taka czwórka spokojnie ogarnęła klub, ale kto nas chce w 1 lidze?

Dużo więcej sobie obiecuje briefingu TJ niż JK.

Nie wiem jakie decyzje/informacje ogłosi, ale na pewno nie będzie takiego lania wody.

Patryko 22.11.2022 10:13

Przecież oficjalnie wiadomo, że w grudniu 2018 Kwiecień brał udział w przeprowadzonym w Wiśle "audycie", po którym jednak wycofał się z przejęcia klubu do spółki z Włodarskim, Dasta Invest i kimś jeszcze.
Jeśli audyt nie był przeprowadzony po to, żeby przejąć spółkę, to po co?

Karherop 22.11.2022 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1594963)
Przecież oficjalnie wiadomo, że w grudniu 2018 Kwiecień brał udział w przeprowadzonym w Wiśle "audycie", po którym jednak wycofał się z przejęcia klubu do spółki z Włodarskim, Data Invest i kimś jeszcze.
Jeśli audyt nie był przeprowadzony po to, żeby przejąć spółkę, to po co?

Kolega wyżej napisał że "Kwiecień oficjalnie powiedział". Odnoszę się do tych słów.

Kwiecień jak Corleone. Nigdzie nie znajdziesz jego podpisów.

Co do reszty wiadomo że rozmowy były prowadzone.

Dive Pirate 22.11.2022 11:54

Co ciekawe żadna Wiślacka strona nie podała jeszcze informacji o spotkani z TJ, chyba trochę dziwne ?

azor 22.11.2022 12:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1594962)
Gdzie masz jakakolwiek oficjalna wypowiedź Kwietnia?

Przecież ten człowiek obsesyjnie dba o swoją prywatność. Nie masz nawet pół zdjęcia w sieci jego osoby. O wypowiedziach nawet nie wspominając.

Za oficjalna wypowiedź można uznać wypowiedź Królewskiego nt spotkania i potwierdzenie tego że każdy z trio już z nim się spotkał.

Aaaa ok, wydawało mi się że przy akcji ratunkowej był oficjalnie zaangażowany.

Tym bardziej - jakiekolwiek pojazdy po Kwietniu, że znowu mu coś nie pasuje, że wybrzydza, że się chce wypromować na Wiśle(sic) itp. są idiotyczne i wyssane z palca.

aNouc 22.11.2022 12:18

Konferencja Jażdżyńskiego jutro (środa) o godz. 16:00. Transmisja wideo na www.youtube.com/wislakrakowsa

Karherop 22.11.2022 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1594969)
Konferencja Jażdżyńskiego jutro (środa) o godz. 16:00. Transmisja wideo na www.youtube.com/wislakrakowsa

Jednak Jazdzynski powie że to jego ostatnia konferencja w Wiśle?

Monty Python

Podobno Władek "odkupie udziały" Nowak też dezercja

Coglin 22.11.2022 15:41

Cytat:

...Królewski spotkał się ostatnio z Tomaszem Jażdżyńskim, a konkluzja tego spotkania jest taka, że to ten ostatni ma oddać swój pakiet akcji Królewskiemu. W ten sposób przejąłby on pakiet kontrolny w klubie, ponad 53 procent i jednocześnie pełną decyzyjność....
https://gazetakrakowska.pl/jaroslaw-...ar/c2-17066471

ital 22.11.2022 16:49

I to jest pozytywna wiadomość.
JK jest osobą która widzi co się wokół niego dzieje widzi jakie popełnił błędy i mam nadzieję że wie jak je naprawić, a przede wszystkim umie się do nich przyznać.

krysztal 22.11.2022 18:02

No to chyba tylko po to żeby te udziały przekazać komuś większemu.

azor 22.11.2022 18:04

Co najistotniejsze Bileciarz nie będzie miał nic do gadania

ciacho 22.11.2022 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1594974)
Co najistotniejsze Bileciarz nie będzie miał nic do gadania

Wtedy sie dopiero cyrki zaczną

Arkadiusz.Czerepach 22.11.2022 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coglin (Post 1594971)

napewno wzbudza z calej trojki najwiecej sympatii , ale coż to za nagły plot twist , po ostatnim szlochaniu że odchodzi ...

btw u żydów też wesoło
https://gazetakrakowska.pl/oficjalni...ar/c2-17067419

ReMix 22.11.2022 21:13

Ciacho, dlaczego przewidujesz cyrki z Biletierim?

Patryko 22.11.2022 21:14

Z całej trójki JK wydaje się mieć najmniej wybujałe ego i w jego osobie upatruję szansy na powierzenie budowy pionu sportowego osobom, które się na tym znają. Pozostaje jeszcze pytanie czy jest to w stanie pociągnąć finansowo - jeśli przejmie akcje od Jażdżyńskiego, to będzie wiadomo, że tak.

robert777 22.11.2022 21:50

To się może udać jedynie jeżeli Musk stoi za JK. Inaczej czarno to widzę

Elendil 22.11.2022 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1594981)
To się może udać jedynie jeżeli Musk stoi za JK. Inaczej czarno to widzę

Biorąc pod uwagę, że Musk w tydzień doprowadził TT na skraj bankructwa, to nie jest to najlepszy przykład.

Zobaczymy co będzie, mnie tam w Wiśle już nic nie zaskoczy. Przez te 20+ lat kibicowania przyzwyczaiłem się do wszystkiego.

Arkadiusz.Czerepach 22.11.2022 22:15

moze to taki chytry plan , TJ nie lubi Kuby , Kuba z Wujkiem i bratem rozkminili żeby Jaro przejal akcje TJ , aby potem oddac calosc Kubie , a TJ si enie pokapuje :)

skarabeus 22.11.2022 22:24

Dla Muska TT to nie biznes, ale narzedzie. Porzadki sa kosztowne, ale w dlugiej perspektywie dadza oczekiwanego przez niego efekty. To tak na marginesie.

Z tria to Krolewski wydaje sie byc najrozsadniejsza opcja.

azor 22.11.2022 22:26

Coś mam wrażenie, ze jednak JK z JB już tez się nie lubią ;)

skarabeus 22.11.2022 22:32

Z tego co mi wiadomo, to od spadku jest duze napiecie w tej znajomosci ;-)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl