![]() |
|
Taki żarcik o tej rzetelności? :-)
|
Gość wymyślił sobie informatorów jak Tom Hanks ,Wilsona; w filmie Cast Away i wszystko na nich zwala haha Oby poniósł srogie konsekwencje, ku przestrodze.
|
w sumie to nie zdziwilbym sie jakby został wypuszczony przez jakiś łebków np z cracovii , a że lubi sie przysrać do wisły, to lampka ostrzegwacza zgasłą
|
ja bym się nie zdziwił jakby się okazało że działa na zlecenie stołecznych kibiców (od samego początku)
|
Ciekawe te kilka źródeł to kto? Pewnie Komar, dziewczyna Komara, matka Komara i brat cioteczny Komara. Dziennikarstwo oparte na sensacji i klikalności - co oczywiście nie oznacza, ze nigdy np. Jadczak racji nie miał.
I teraz taki gościu sobie zrobił dupochron... - miał info z kilku źródeł? - miał - może ujawnić skąd? - nie, tajemnica dziennikarska - przeprosił? - tak, uj, że na drugi dzień po fakcie - zbierze jeszcze propsy od idiotów? - zbierze, bo przecież trzeba mieć odwagę i honor żeby się przyznać od błędu i przeprosić |
Jeśli już Jadczak- gość przekonany o swojej zajebistosci i nieomylności, przeprasza, to musiało im się naprawdę zapalić pod dup*.
|
Cytat:
|
Jak Królewski nie wytoczy procesu to może wypierdalać
|
Cytat:
|
Do wpisu Jadczaka odniósł się już między innymi Paweł Kapusta. Redaktor naczelny "WP" przekazał, że Wisła otrzymała oficjalne przeprosiny. Ponadto serwis na jesienny mecz "Białej Gwiazdy" zaprosi podopiecznych z krakowskiego domu dziecka.
- Czasem trzeba wziąć na klatę i powiedzieć: przepraszam. Rozmawiałem już z Prezesem Wisły Kraków i przeprosiłem osobiście. Próbując choć w niewielkim zakresie zadośćuczynić, na jesienny mecz Wisły zaprosimy podopiecznych z krakowskiego domu dziecka. Szczegóły ustalimy z klubem - czytamy. No i koniec tematu ...... mozna ? mozna ......wiec ta kur....a jak narazie nie wyladuje w Alcatraz czy innym kamieniolomie |
Mnie najbardziej bawią komentarze jakie to miliony Wisła straciła na tym artykule :lol:
Wiadomo, że nie chwalili tam klubu, ale bez przesady. Artykuł jeden z tysięcy powstających w roku, za tydzień nikt o tym pamiętać nie będzie. Realnie nie straciliśmy nic, ale w chorych czasach można próbować udowadniać przed sądem wszystko. |
Cytat:
|
Cytat:
Między innymi marca o tym pisała. Pisał bbc pisało Yahoo news widziałem też jakiś szwedzki portal Itp. Może to doprowadzić do tego, że piłkarze których Kiko chce sprowadzić nie chcą u nas grać Może to doprowadzić do tego, że potencjalni sponsorzy mniejsi lub więksi nie chcą być powiązani z nami. Itp. Pewnie napiszesz jacy sponsorzy? Ja odpowiem nie ważne jacy, chodzi o to że szukamy i przedstawiamy się jako Wisła Kraków, a z tym będziemy kojarzeni... |
Dobre jest to, że poszło też w świat, że to był farmazon. Teraz dobrze by było podtrzymać temat przeprosin i podkreślić jeszcze raz że jesteśmy jako wiślacka społeczność FANTASTYCZNI. :)
A od WP wymagać kłującego w oczy banera na głównej stronie, a nie pieprzenia o dzieciach z domu dziecka, bo dzieci to zapraszamy sobie sami bez ich łaskawej pomocy. |
Nie znam ewentualnych zakulisowych szczegółów ale jeżeli sprawa zakończy się na przeprosinach i zaproszeniu dzieci z domu dziecka na mecz to jest to kolejna, fatalna decyzja Szefa Jarka.
Po przeprosinach artykuł nadal wisiał na stronie i zarabiał na WP. Dzieci z domów dziecka sam klub czy Socios zapraszali wielokrotnie, bez pomocy nikogo z zewnątrz. Cóż - pół roku spokoju i zacznie się.znowu. Kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę. |
Cytat:
|
Cytat:
Czy taka forma "sprostowania" to jest standard? |
Cytat:
|
Myślę, że właśnie pokazowe wytoczenie sprawy WP byłoby sygnałem ostrzegawczym, żeby nie wypuszczać w przyszłości napisanych "pochopnie" gniotów, bazujących na informacjach wyciągniętych z dupy i z góry ustaloną tezą.
|
tylko że taki proces jest z góry przegrany, więc też nie wiem czy pokazowo ma to sens
|
Najlepiej machnąć ręką, niech mają poczucie że wszystko im wolno.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zaraz po artykułach o śpiewach na derbach Jarek wpłacał pięciocyfrowe sumy na POLIN, nie zastanawiając się szczególnie czy ta sprawa mimo bycia oczywistą dla większości kibiców Wisły jest warta tłumaczenia normalsom, kaszkietom i wiecznie oburzonym konformistom jakichś semantycznych niuansów, że wiecie, rozumiecie, ale nie o tych "żydów" tutaj chodzi. dziwi mnie wiara że w tak zhierarchizowanym spoeczeństwie wszystko dzieje się w próżni, a prawda zawsze się obroni w sądach |
Mnie trochę w....ia ten fragment:
"W sprawie pojawiły się nowe okoliczności, które w ostatnich dniach próbowałem potwierdzić i przedstawić nowe fakty." Odczytuję to jako: cośtam w tym jeszcze grzebałem, ale na ten moment nie udało mi się nic potwierdzić, więc rozsądnie będzie na dziś przeprosić. I to słówko "pochopnie" czyli przedwcześnie, pobieżnie, też tu widzę jakieś taką lekką sugestię, że gdyby na to jeszcze poświęcił trzy dni, to by wszystko potwierdził, udokumentował i byłoby cacy. Wiadomo, że poczułbym się usatysfakcjonowany dopiero, gdyby się własnoręcznie wysmarował gównem i tak siedział na Rynku tydzień, ale prawdę powiedziawszy to bardziej mi się podobał stan jak siedział dwa dni w norze i się nie odzywał, niż to oświadczenie i przeprosiny na zasadzie: przepraszam, bo muszę, sprawa załatwiona, nic się nie stało, nie ma problemu. |
Komar dał głos: https://www.meczyki.pl/newsy/kevin-k...ywiad/219837-n
Jutro ciąg dalszy telenoweli: https://twitter.com/WarzochaKamil/st...44199664632133 Tym razem spojrzenie drugiej strony. |
Chłopu grożą zarzuty ze 157 albo nawet 156 KK (kwestia jak się chłopu ta szczeka zrośnie) do tego 233. Dziwne, że klub mu jeszcze nie zabronił wypowiedzi w mediach. Z tego co wiem to oboje zgłosili zawiadomieni o popełnieniu przestępstwa więc tu raczej prokurator wchodzi w grę.
|
Cytat:
To jest jakiś kabaret. A co do "wyjaśnień". Winni teściowie i dziewczyna która nie poznała byłego chłopaka :rotfl:, a strażakom którzy chcieli załatwić sprawę do końca, powiedziała że już załatwione. A ten siedział sobie około 5 minut i czekał na wp...ol. Jaki on biedny. |
W sumie żal mi go, bo dostał w....... za .... wie co w sumie - był w złym miejscu o złym czasie. Tylko po co w takim razie nagadał kilka dni Jadczakowi, że to zemsta z baraż? Przecież to właśnie od tamtego artykułu jest smród. Powiedziałby że został zaatakowany przez bandę z nieznanych mu przyczyn i wszyscy by mu współczuli, zamiast wyzywać od kłamców.
|
No dobra, ale jak dorwało cię 20 ludzi, to nie było widać śladów bójki?
Było widać. Miałem sine ucho... Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/kevin-k...ywiad/219837-n Hehehe |
Cytat:
I umówmy się - jakby go kilka odób napadło to by dostał bęcki, więc cała ta jego historia to nonsens. |
miałem lekko współczująco napisać że po karierze (czyli zamiast zarabiac 5 cyfrowa kwote miesiecznie czeka go normalne życie) , ale FAME przyjmie go z otwartymi rękami , więc z głodu nie zginie ;)
|
Gościu niedojebany i tyle. Zamiast sprawę starać się wyciszyć to poszedł nafarmazonić do mediów. Pewnie myslał, że kibole + Jadczak to będzie 100% pewne alibi. Może się bał, że tamten pierwszy złoży zeznania.
Tak czy siak, ze sprawy, która myślę, że mimo wszystko mogła ujść mu na sucho, odjebał teatrzyk na cały kraj (farmazonienie) i teraz każdy mu patrzy na ręce. Jak już to większe konsekwencje poniesie za ten cyrk niż za bójkę. PS Mógłby za karę do nas przyjsc bronic, za darmo :D |
Cytat:
Z drugiej strony: 2,5 roku temu inny kopacz, Wojtkowski, uciekał przed policją, za co grozi kilka lat odsiadki, i chyba nadal włos mu z głowy nie spadł. Więc jeśli Komar kiedyś jednak zawita na R22 jako piłkarz, będzie ciepło powitany:) |
No to Lechia jedzie z jadczakiem, brawo!
https://weszlo.com/2023/09/01/lechia...-wiarygodnosc/ Ciekawe co na to nasz Jarek... |
Cytat:
A Wojtkowski przecież jest już po wyroku. |
Cytat:
Politycznie poprawny świat idiotów, w sytuacji gdy cały świat jakoś tam nadal powiązany biznesowo jest z Rosją, jak nie bezpośrednio, to pośrednio, chłapiąc np. gaz z Turcji, która ma go od Rosji. Pojebało się tym ludziom w głowach od rozpuszczania propagandy. To jest to samo co tekst o pobiciu Komara. Nawet gdyby to zrobili kibole i tam z maczetami go gonili, to jeśli motywem była by dziewczyna, to po .... to wiązać z kibicowaniem. To, że jest jakaś bojówka to nie znaczy, że wszystko co robią czy to w swoich biznesach narkotykowych czy wyjasnianiu spraw miłosnych musi być zrobione na tle kibicowskim. To tak jakby powiedzieć, że Jadczak jak idzie srać rano, to robi to dla gazety, żeby zaznaczyć, ze jest dziennikarzem. Jak już ktoś ma taką paranoję, że wszędzie widzi kibolstwo albo sponsorowanie wojny albo udaje, że wszyscy się odcięli od Rosji w imię zasad, to ma dobrze w głowie najebane. |
Jadczak wmieszał w to Wisłę Kraków bo to medialnie potężna nazwa. Jedna z trzech, czterech największych marek piłkarskich w Polsce. Z automatu miał zasięgi i to międzynarodowe. Opłacało się wp.pl nawet jeśli trzeba było potem delikatnie się pokajać.
Komar wmieszał w to Wisłę bo jest debilem, myślał pewnie że temat pójdzie w eter i przycichnie, a tu prezes PZPN do niego dzwonił, wszystkie portale na jedynce dały, BCC napisało... Teraz już się tego odkręcić nie da. Jakby powiedział że to od Hutnika albo Niecieczy dostał to by sprawa pewnie przyschła, bo kogo tak naprawdę w Polsce to obchodzi. Ale Wisła, chuligani Wisły - za mocno wjechali. |
Tylko, że Jadczak przesadził, bo mógł to, że tak powiem lekko powiązać z Wisłą i kibicami. Dodał głupoty o maczetach, krzyczeniu, że to za baraże. Gdyby napisał, że tam był ktoś z chuliganki i "przypadkowo" w.......ił Komarowi, to teza, ze jak zawsze źli kibole rozrabiają, by się obroniła, albo, że chcieli w.......ić a Komar się bronił.
Także zbłaźnił się Jadczak i sam się wysunął na ostrzał, ubarwiając historię do przesady. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl