![]() |
Cytat:
Bardziej chodziło mi o kolesia, który nie może zajrzeć na oficjalną stronę Wisly tylko pyta na forum. |
To jak w końcu jest z tą wolna sprzedażą ? Napisane jest, że rozpoczyna się 10 sierpnia, ale wyżej znowu piszą, że do 10 włącznie są rezerwacje miejsc.
|
10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów
z wisla.krakow.pl boli ?? |
Cytat:
Karnetowiec ma rezerwację więc nieposiadający karnetu jego miejsca nie wykupi. Zakupi na wolne miejsce. |
na mecz Śląska z Rapidem bilety w przedsprzedaży najtańsze kosztują 50 zł, także. .. ;) Dla narzekających!
|
Ludzie , zadajecie takie pytania że ręce opadają!! WWW.WISLA.KRAKOW.PL ----> tam znajdziecie naprawde wszystko , a jak jest to dla was niejasne to poproście o wyjaśnienie prostego tekstu mamy/taty/brata/siostry/psa/kota/chomika!!!!! Jak macie kupić żarówkę w sklepie to też takie pytania idiotyczne zadajecie ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten jeden dzień "wspólnej" sprzedaży rozumiem jako ukłon do tych którzy chcą kupić bilet i mają karnet a idą z kimś kto go nie ma. I ok to by było sensowne, ale jaka praktyka obowiązywała do tej pory wiemy wszyscy, że problemu z zakupem nierezerwowanego miejsca nie było... No chyba że taka sytuacja podyktowana została wciąż trwającą sprzedażą a karnetów. Zobaczymy. |
PvD...W informacji na stronie jest błąd. Najpierw piszą, że sprzedaż biletów z rezerwacją do 10 WŁĄCZNIE, a niżej piszą za chwilę, że OD 10 wolna sprzedaż. Gdyby wierzyć info nr1 to dopiero od 11 czyli od pojutrza może kupowa każdy, a gdyby wierzyć info nr 2 to od jutra.
|
Cytat:
Popatrz: 10 sierpnia NIE KUPISZ Biletu na miejsce, na które ktoś ma karnet, ale kupisz na miejsce, na które nikt nie kupił karnetu. Natomiast od 11 sierpnia kupisz na wszystkie wolne miejsca. Jasne i klarowne? |
Potwierdzam, dzwoniłem i dokładnie tak jest.
|
Cytat:
"Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie". Następnie: 6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00 10 sierpnia – start wolnej sprzedaży biletów Zgodnie z Kodeksem Cywilnym: Art. 111 § 1. Termin oznaczony w dniach kończy się z upływem ostatniego dnia. Gdzie koledzy wy widzicie w podanej informacji to co mowicie?ze niby 10 kupie bilet, ale na inne miejsce,co? Prosze wskazac odpowiedni fragment tekstu!!! Nie ma go wiec nie wskazecie. Wynikaloby zatem z waszej interpretacji , ze od pierwszego dnia sprzedazy KAZDY moze sobie kupic bilet, ale nie na miejsce objete rezerwacja. Zatem dlaczego nie rzucili sie wszyscy na bilety? Bo z lektury informacji na oficjalnej wynika ze od 6-10 kupowac moga karnetowcy. Ktos zle zredagowal i tyle. PS. B |
Czy ilość biletów jaką mogę kupić jest ograniczona?
|
Cytat:
Sprzedaż miejsc karnetowych i "wolnych" zazębiała sie. Oznacza to, tyle: 6-10 (włącznie) - kto ma karnet kupuje bilet na "swoje" miejsce 10 - wolna sprzedaż miejsc na które nikt nie kupił karnetu 10-17 - wszystkie nie sprzedane miejsca ida do puli"wolne" tak juz było robione i nawet było info, że np. nie ma biletów na C i trzeba czekac az zwolnia sie miejsca nie sprzedane z karnetów. To nie takie trudne do zrozumienia. |
Cytat:
PS. Ja mam bilet od poniedziałku :P |
Cytat:
Wcześnie było chyba i 2-3 dni w których obowiązywał ten system. Informacja na stronie jest nieprecyzyjna. Ale we wcześniejszych meczach było dokładne info jak to funkcjonuje. Tutaj jest to dokładne info - dotyczy sprzedaży bietów na Skonto: Cytat:
|
O właśnie Frg. Taka wiadomosć jak z meczu ze Skonto jest zrozumiała dla każdego.
|
Cytat:
|
wie ktoś może ile biletów na mecz w sobotę zostało?
|
INFO OD KOLEGI KTÓRY WŁASNIE DZWONIŁ Z POD STADIONU BO CZEKA NA BILECIK CYTUJE " KOLEJKA ZE JA P....OLE !!! DO SAMEJ ULICY REYMONTA" cos mi sie wydaje ze bilecików juz w poniedzialek nie bedzie.
|
Cytat:
|
Niech pamiętają żeby kupić na Zagłębie
|
Ja nauczony doświadczeniem z zeszłego roku kupiłem karnet :) Bilet kupiłem w poniedziałek bez kolejki. jak obliczyłem to na znizkach "zarobiłem" juz 20 zł nawet jeżeli nie dam rady iść na wszystkie mecze ligowe to i tak sie opłaca.
Cieszy to, że pewnie znowu bedzie komplet ! |
Cytat:
to nie są żadne głupie ograniczenia tylko bardzo dobre nagradzanie karnetowiczów. jedne z nielicznych bardzo dobrych ruchów naszego klubu, warto wynagradzać kibiców którzy inwestują kasę w karnet żeby być często z Wisłą. Czemu oni mieli by stać po kilka godzin w kolejkach z kimś kto tylko sobie chce iść np na Apoel poza tym dzięki temu mają możliwość "pierwokupu" swojego miejsca |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie da się zrobić tak żeby było idealnie, na pewno najbardziej sprawiedliwą opcją jest ta obecna. Jeśli byłoby tak jak mówisz to dzisiaj musiałbym stać parę godzin w kolejce żeby mieć bilet mimo że posiadam karnet i mocniej wspomagam klub niż ci co idą po raz pierwszy na stadion na mecz z Apoelem.
Biorąc pod uwagę że każdy kto ma karnet może kupić ile chce biletów to patrząć na liczbę karnetów - jakieś 8000-9000 - to każdy kupuje po 3 bilety i wszystko się sprzedaje. To jest dopiero sprawiedliwość. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Więc nie ma ograniczeń proste. Potrzebne są tylko dane do biletów: imiona, nazwiska, pesele.
|
Witam, wałkowałem pare stron wstecz i nie znalazłem odpowiedzi więc pytam, ziomek nie da rady iść na mecz z zagłębiem w sobote, a ma karnet, czy wejdę na mecz na jego karnecie ?
|
Możesz próbować ale bardzo wątpliwe, większość osób ma sprawdzane dokumenty.
|
przecież ochrona ma PDA, na którym pokazuje się zdjęcie z karty przyłożonej do czytnika (mecze ligowe)
|
Cytat:
|
Ruszyła wolna sprzedaż wejściówek na środowe spotkanie mistrzów Polski z APOEL-em Nikozja w fazie, która decyduje o awansie do Ligi Mistrzów. Zainteresowanie fanów Wisły jest ogromne, na kupno biletu trzeba czekać ok. trzech godzin
Tak ogromnych kolejek nie było odkąd Wisła wróciła na stadion przy ul. Reymonta. Chociaż pracują wszystkie kasy, kolejki nie zmniejszają się. - Trzeba czekać ponad trzy godziny - narzekał jeden z kibiców. Kolejki wciąż się powiększają, ale nowi fani zwykle rezygnują z kupna biletów na mecz z APOEL-em. Do tej pory bilety mogli nabywać tylko posiadacze karnetów. Dla nich ceny wynosiły od 40 do 70 zł. Kibice, którzy nie mają abonamentów już ustawiają się w kolejce do Strefy Kibica, która dziś zostanie otwarta o godz. 11 (pod trybuną D, przy skrzyżowaniu ul. Reymonta i Reymana). Za wejściówki będą musieli zapłacić ok. 10 zł więcej. Przy Reymonta mają nadzieję, że spotkanie obejrzy komplet 24 tys. widzów. W tym może być nawet 1,5 tys. fanów gości, którzy już przysłali na Reymonta zamówienie na bilety. Kibic, który chce kupić wejściówkę nie musi posiadać Karty Kibica. Strefa Kibica otwarta jest w godz. 11 - 20 (od poniedziałku do piątku) oraz w godz. 10 - 16 (sobota i niedziela). Za bilety można płacić tylko gotówką. Źródło: http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...o_bilety_.html |
^^^
Dlatego opłaca się kupować karnety ... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl