Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

wislak2119 28.08.2023 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez black (Post 1609091)
Tu trzeba się brać za Jadczaka i złożyć pozew do prokuratury za puszczenie w eter fałszywych oskarżeń i szkalowanie naszych kibiców!!!

Ja rozumiem, że świadomość prawna w Polsce jest żadna, ale "pozew do prokuratury" to już jest naprawdę przegięcie...

krysztal 28.08.2023 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pulpet (Post 1609076)
P.S. i jeszcze liczę, że klub Puszcza solidnie ukara tego farmazoniarza Komara.
A wszystkim, którzy uwierzyli jadczakowi, który nienawiść do Wisły (oraz Błaszczykowskiego i też Królewskiego) ma w DNA gratuluję.

A co wspólnego do koorwy nędzy ma z tym Błaszczykowski czy Królewski obojętnie jak ta sprawa by wyglądała???
Chyba tyle,że znowu ktoś w klubie nie utrzymał ciśnienia i wysrał kolejne debilne oświadczenie...

krysztal 28.08.2023 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1609085)
Mit, legenda...

To z historii bardziej przyziemnych,Andrzej Zaucha i Yves Goulais ;) Niech się komar cieszy,że tak się to skończyło ;)

bódyń 28.08.2023 19:46

Ale jaki gluchy telefon sprawil, ze to wydarzenie rozroslo sie az tak. Od bojki na festynie do zemsty za baraze.
Na serio urzekajaca historia przekazywania wiadomosci dalej? Czy Komar klamal w opowiesci?
Archiwum X prawie

Pulpet 28.08.2023 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1609096)
A co wspólnego do koorwy nędzy ma z tym Błaszczykowski czy Królewski obojętnie jak ta sprawa by wyglądała???
Chyba tyle,że znowu ktoś w klubie nie utrzymał ciśnienia i wysrał kolejne debilne oświadczenie...

Chłopie naprawdę nie pamiętasz obsesyjnych twitów na temat Błaszczykowskiego a później Królewskiego?

Edit: ach tak, rozumiem, wyszło że wplątałem JB i JK w dzisiejszą sprawę. Nie. Chodzi mi o to, że ta presstytutka już zdążyła się dosrać do każdego po kolei, kto uraził jej wybujałe ego. W tym kontekście wieszałem w to ww osoby. Jeśli nie pamiętasz jego twitów, to sorry ale nie chce mi się ich szukać.

stary dziad 29.08.2023 09:13

Wczoraj o tej porze, po wrzutce jadczaka w całej Polsce huczało.
Nasz klub Wisła Kraków został totalnie przeczołgany zarówno przez różne publikacje ( opierające się na materiale jadczaka) jak i komentatorów tych publikacji, uprawiających sobie bezkarny hejt.
Szczególna aktywność pojawiła się w "demokratycznych" mediach Agory.
Nawet Weszło pozwoliło sobie...
No dobra, Weszlo poźniej sie wycofało i przeprosiło...

A jak było naprawdę?
Wszystko wskazuje na swoistą "współpracę" Komarka i jadczaka
Tutaj chyba najlepsze podsumowanie:

https://niezalezna.pl/sport/pilka-no...e-fakty/495849

A co słychać na WP?
Cisza...jadczak zapadł się pod ziemię...

Mnie interesuje co klub zamierza zrobić.
To że straciliśmy wizerunkowo, marketingowo, społecznie nie podlega dyskusji.
Mam nadzieję, że odpowiednie pisma do WP już poszły.
Minimum to przeproszenie przez nich całej społeczności wiślackiej.
A maximum? To już niech dobry prawnik określi.

sandomingo 29.08.2023 09:30

A moim zdaniem JK palcem nie kiwnie.
Wydał kontroświadczenie (w stosunku do tego idiotycznego z poranka) i już swoje zrobił.

On prędzej wpłaciłby kasę na Muzeum Wsi Niepołomickiej albo dał Komarowi lożę VIP na 10 lat niż wystąpił przeciwko WP na drogę sądową.
To miękiszon jest.

stary dziad 29.08.2023 09:30

I jeszcze coś z cyklu "i smieszno i straszno"...
Komentarze z WisłaPortal...

cytyję:

"gniazdowego wezwać do prezesa i podzdrowienia dla Komara przy najbliższym meczu"

albo

"zbiórka i przeprosiny dla Komara podczas meczu"

albo

"przekazać Puszczy za darmo jednego z naszych bramkarzy"

sandomingo 29.08.2023 09:34

Serio?
Ja prdl...

stary dziad 29.08.2023 09:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1609128)
A moim zdaniem JK palcem nie kiwnie.
Wydał kontroświadczenie (w stosunku do tego idiotycznego z poranka) i już swoje zrobił.

On prędzej wpłaciłby kasę na Muzeum Wsi Niepołomickiej albo dał Komarowi lożę VIP na 10 lat niż wystąpił przeciwko WP na drogę sądową.
To miękiszon jest.

Niestety być może masz rację.

Więc może zrobić zbiórkę na komara dla Komara.
Dla mlodszych słuchaczy- komar to był za komuny taki motorower, coś jak obecne rowery elektryczne, tylko wspomagany silnikiem spalinowym.
Jak będzie miał takiego komara, to podczas dowolnej wizyty na jakimkolwiek festynie, w wypadku "gęstej" atmosfery , wsiada na niego i z piskiem opon odjeżdża oprawcom, bez uszczerbku dla kciuka!

stary dziad 29.08.2023 09:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1609130)
Serio?
Ja prdl...

Poczytaj sobie wszystkie komentarze pod "porannym" oświadczeniem JK

https://www.wislaportal.pl/News.html...zy_Niepolomice

sandomingo 29.08.2023 10:00

Wislaportal słynie ze swojej politycznej poprawności - niemniej komentarze w większości przerażające.
Co ciekawe: słynny GrzegorzS wykazał się tym razem swojego rodzaju mądrością :)

Jagul 29.08.2023 10:02

Niestety sami się skompromitowaliśmy własnym oświadczeniem. Zamiast najpierw zweryfikować jak było to dla zasady posypaliśmy głowę popiołem.
Na koniec wieczorem właściciel płacze, że go oszukali :D

Arkadiusz.Czerepach 29.08.2023 12:02

już sam fakt że chłop sie nazywa KEWIN dużo świadczy o jego domu rodzinnym , wychowaniu i wartościach

mama to pewnie Viola , albo Angelika ?

FraMat 29.08.2023 12:33

No dobra, nie przesadzajmy, tak samo ma na imię syn Kuźby.
Kevin Kuźba...noż kuźwa
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=29039

My, starzy, tego nie ogarniamy

Z drugiej strony: czy to ja?
https://www.youtube.com/watch?v=SmhMmN27Q8k

skarabeus 29.08.2023 13:05

Rodzice Komara nie umieli w angielski i wpisali KEWIN.
A Kuźba trochę świata liznął to jest KEVIN.

Drozd 29.08.2023 13:21

Prawda taka, że jak władze klubu nie zareagują odpowiednio drastycznie, to za chwilę kolejnym gównem byle wypierdek zacznie nas obrzucać.

Portal, który opublikował szkalujące klub niesprawdzone informacje powinien dostać pozew o naruszenie dóbr z odpowiednią wyceną, ze 2 miliony. Gówno nam z przeprosin.

Arkadiusz.Czerepach 29.08.2023 14:30

w tekście Jadczaka jest dupochron "prawdopodobnie"

sandomingo 29.08.2023 15:03

Sytuacja Kewina chyba się komplikuje:)
Wg RMF pobity przez niego chłopaczek leży w szpitalu.
Ciekawe czy PZPN się tym zainteresuje?

masada 29.08.2023 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1609133)
Wislaportal słynie ze swojej politycznej poprawności - niemniej komentarze w większości przerażające.
Co ciekawe: słynny GrzegorzS wykazał się tym razem swojego rodzaju mądrością :)

Sorry za ot ale nie mogę się powstrzymać ;) polityczna poprawność to nic, ale mnie zawsze rozwalał ten stan rozedrganej histerii w jaki oni potrafią się czasem wprowadzić. Hit to dla mnie było to:
https://www.wislaportal.pl/News.html...dobre_pojawily

sandomingo 29.08.2023 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masada (Post 1609152)
Sorry za ot ale nie mogę się powstrzymać ;) polityczna poprawność to nic, ale mnie zawsze rozwalał ten stan rozedrganej histerii w jaki oni potrafią się czasem wprowadzić. Hit to dla mnie było to:
https://www.wislaportal.pl/News.html...dobre_pojawily

Nieprawdopodobne:)
To jest hicior!

krysztal 29.08.2023 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary dziad (Post 1609129)
I jeszcze coś z cyklu "i smieszno i straszno"...
Komentarze z WisłaPortal...

cytyję:

"gniazdowego wezwać do prezesa i podzdrowienia dla Komara przy najbliższym meczu"

albo

"zbiórka i przeprosiny dla Komara podczas meczu"

albo

"przekazać Puszczy za darmo jednego z naszych bramkarzy"

Z tym przekazaniem Puszczy jednego z naszych bramkarzy to nie jest znowu taki głupi pomysł....

wislak2119 29.08.2023 16:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1609145)
Prawda taka, że jak władze klubu nie zareagują odpowiednio drastycznie, to za chwilę kolejnym gównem byle wypierdek zacznie nas obrzucać.

Portal, który opublikował szkalujące klub niesprawdzone informacje powinien dostać pozew o naruszenie dóbr z odpowiednią wyceną, ze 2 miliony. Gówno nam z przeprosin.

Sama opłata od pozwu z kwotą, o której piszesz, to 100 000 zł. Wynik niepewny, ryzyko spore, a proces na lata. Pewnie będzie szkoda tych pieniędzy, o ile takie w ogóle mamy.

tedyy 29.08.2023 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak2119 (Post 1609155)
Sama opłata od pozwu z kwotą, o której piszesz, to 100 000 zł. Wynik niepewny, ryzyko spore, a proces na lata. Pewnie będzie szkoda tych pieniędzy, o ile takie w ogóle mamy.

Ważniejsze przeprosiny na pierwszych stronach zachodnich dzienników ktore przedrukowału tekst jadadczki

skarabeus 29.08.2023 16:39

Myślę, że znalazłoby się kilku sponsorów, którzy by się zrzucili na taką opłatę sądowa.

Ewentualnie może Socios by stanęło na wysokości zadania.

piotrek1803 29.08.2023 20:34

Dwa zawiadomienia trafiły do policjantów w Bochni i Krakowie po bójce z udziałem bramkarza piłkarskiej drużyny Puszczy Niepołomice Kewina Komara – poinformowało we wtorek po południu RMF FM. Do zdarzenia doszło w minioną sobotę podczas festynu w Wiśniczu Małym.
Jak informuje stacja doniesienia złożyli zarówno bramkarz Puszczy Niepołomice jaki i drugi z uczestników zajścia. Obaj tej nocy trafili na SOR w Bochni – zawodnik ze złamanym kciukiem, a drugi mężczyzna ze złamaną szczęką (RMF informuje, że obrażenia są tak poważne, że poszkodowany ma problemy z mówieniem – z Bochni został przewieziony do szpitala w Krakowie).

Oba zgłoszenia na policję dotyczą pobicia.

Stacja podała, że do tej pory przesłuchano już 21 świadków – uczestników pikniku (w tym strażaków OSP). Z zeznań ma wynikać, że powodem bójki był „konflikt o kobietę”, co wzmiankowaliśmy już wczoraj

sandomingo 29.08.2023 20:43

Czyli sprawa ze zgłoszenia Komara zostanie umorzona, świadkowie nie potwierdzą twgo.
Jeżeli ten ze złamaną szczęką pociagnie temat to Kewin może.odpowiadać za pobicie

Drozd 29.08.2023 20:56

A ze złamaną szczęką to może poleżeć dłużej niż 7 dni...

skarabeus 29.08.2023 21:02

Powiedziałbym nawet, że może skończyć się na więcej niż jednej operacji.

wislak2119 29.08.2023 21:05

To nie chodzi o to, ile i gdzie poleży, tylko o to, co stwierdzi biegły, który jest obligatoryjny przy uszczerbkach na zdrowiu. Złamana noga jest jak najbardziej powyżej 7 dni, a nigdzie nie trzeba leżeć - hospitalizacja trwa przecież nieraz maksymalnie kilka godzin. Istotna jest tutaj chronologia zdarzeń. Jeżeli Komar go po prostu uderzył w sytuacji 1 na 1 (i od tego się zaczęło), to będzie spowodowanie średniego uszczerbku. W sytuacji, gdy dopiero później zaczęli się bić wszyscy, czy właściwie kilku poszturchało Komara, to mamy pobicie (ewentualnie bójkę, za mało faktów) - relikt odpowiedzialności zbiorowej.

Ciekawe tylko, w jakim stanie rzeczywiście jest ta szczęka - żeby się nie okazało, że jeszcze będzie ciężki uszczerbek na zdrowiu, który jest już zbrodnią.

Elendil 29.08.2023 21:10

Nie wiem co jest bardziej pojebane:
- to że debil przyłożył gościowi tak, że złamał kciuka
- czy że Jadczak mu uwierzył, że napadła go banda MF za mecz barażowy

:lol: :lol: :lol:

Mam nadzieje, że pierwszy debil dostanie kopa w dupę od Puszczy, a drugi - pozew od Wisły.

bódyń 30.08.2023 06:11

https://www.wirtualnemedia.pl/artyku...icie-bramkarza
WP broni Jadczaka

TommyTSW 30.08.2023 09:20

Pracuje w WP to go bronią, kur*iska, chcą się wymigać od odpowiedzialności jakimś zmyślonym informatorem.A ten komarek powinien mieć po karierze co za czym idzie po modeleczce żeby przemyślał co warto, co nie.
Nawet w Barcelonie łapią się za głowę:
https://www.sport.pl/pilka/7,64946,3...-historia.html

wolfy 30.08.2023 09:38

Czy chodzi o tego samego Szymona Jadczaka który napisał ze Sharksi chcieli wykopać zwłoki "Człowieka" i wnieść na trybuny podczas derbów?

Co do WP, to to są ich standardy rzetelności, nie tylko jeśli chodzi o sport.

sandomingo 30.08.2023 10:27

Wysłałem dzisiaj maila o poniższej treści do Burmistrza Niepołomic:

"Sz.P.
Roman Ptak - Burmistrz Miasta Niepołomice

Szanowny Panie Burmistrzu,
Stosownie do treści art. 2 w zw. z art. 10 ustawy o dostępie do informacji publicznej zwracam się do Pana z wnioskiem o udzielenie informacji w następującej sprawie:

Z informacji przekazanych przez organy Policji prowadzące postępowanie w przedmiotowej sprawie wynika, że zawodnik klubu sportowego Puszcza Niepołomice - Kewin Komar - dopuścił się zachowań nielicujących z godnością i etosem sportowca.
W publikacjach medialnych dotyczących w/w sprawy pojawia się wizerunek Kewina Komara w stroju klubowym zawierającym napis "Miasto Niepołomice".
Taka sytuacji wpływa z pewnością negatywnie na odbiór społeczny oraz dobre imię Miasta Niepołomice.

Wobec powyższego wnoszę o udzielenie informacji, czy Miasto Niepołomice podjęło stosowne działania w celu uniknięcia powyższych, negatywnych skutków?
W szczególności wnoszę o udzielenie informacji, czy Miasto Niepołomice potępiło zachowanie Kewina Komara?

Z góry dziękuję za odpowiedź,
Z poważaniem
................"

Gdyby ktoś miał ochotę również o to spytać: [email protected]

Drozd 30.08.2023 10:43

Bardzo dobrze, że Jaro nie odpuszcza tematu. Wycena strat wizerunkowych to bardzo ważny krok do celu.

KOALIK 30.08.2023 10:53

O wiele większe straty wizerunkowe Wisła poniosła z czasów rządów bandytów w latach 2016-18 i układów rodzinnych z udziałem brata oraz wujka.

Jarek powinien obliczyć ile Wisłę kosztował projekt wujka i brata.

20-30 mln?

Kto te pieniądze odda?

stary dziad 30.08.2023 11:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1609199)
O wiele większe straty wizerunkowe Wisła poniosła z czasów rządów bandytów w latach 2016-18 i układów rodzinnych z udziałem brata oraz wujka.

Jarek powinien obliczyć ile Wisłę kosztował projekt wujka i brata.

20-30 mln?

Kto te pieniądze odda?

Spadaj trollu z KAŁU ŻYci ulepiony na swe parchate forum.
A co do jadczaka to należy go określić jako MENDĘ i HIENĘ.

nero 30.08.2023 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1609198)
Bardzo dobrze, że Jaro nie odpuszcza tematu. Wycena strat wizerunkowych to bardzo ważny krok do celu.

Najlepiej niech zapyta sobie o te straty Kasie z Marsa.

Drozd 30.08.2023 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1609206)
Najlepiej niech zapyta sobie o te straty Kasie z Marsa.

Niech sobie pyta i Zenka z Wenus... Ważne, że pyta i o tym informuje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl