Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

mc-money 06.08.2011 22:00

wrzućcie jakieś zasady kupowania biletów, bo jest 20 razy na dzień czy tzreba miec KK, czy można kupić na pesel i tak dalej... no się cierpliwość kończy.

PvD 07.08.2011 09:01

Bilety liga:

Obowiązkowe są karty kibica! Przy zakupie obowiązkowo należy mieć kartę przy sobie w Strefie Kibica. Nie musisz osobiście przyjeżdżać z kartą, możesz ją dać znajomemu.

Bilet na APOEL Nikozja:

Bilet można nabyć bez karty kibica podając imię nazwisko pesel. Jeżeli posiadasz kartę kibica obowiązkowo musisz ją zabrać do strefy kibica!!! Nie musisz być osobiście. Wystarczy, że przekażesz ją znajmemu.

Chcąc zakupić bilet ulgowy nalezy koniecznie okazać legitymację w dniu zakupu biletu!!! Dotyczy Ligi jak i pucharu.

didzej132 07.08.2011 11:30

Najlepiej na durne posty nie odpowiadać , biorąc pod uwagę że na wszystkie pytania są odpowiedzi na oficjalnej . tak że na pytania w stylu "Czy na mecz z Apoel-em trzeba mieć KK " NIE ODPOWIADAĆ bo na oficjalnej jest napisane tłustym drukiem . A nawet na inne bo wystarczy przeczytać kilka storn wcześniej bo przeróżne pytania były po 132432423 razy

taiszo 07.08.2011 17:35

Mam mały problem, więc proszę o pomoc :)

Chciałbym pójść na sektor rodziny z moją siostrzenicą na mecz z Apoel-em. Siostrzenica przyjechała z USA i nie ma polskiego obywatelstwa (czyt. nie ma PESEL-u). Czy jest możliwość aby siostrzenica weszła ze mną na stadion na podstawie paszportu? Chodzi mi tylko o ten mecz z Nikozją , a nie ligowy. Z góry będę wdzięczny za pomoc , bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat sprzedaży biletów dla obcokrajowców.

WNH1906 07.08.2011 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez taiszo (Post 1142466)
Mam mały problem, więc proszę o pomoc :)

Chciałbym pójść na sektor rodziny z moją siostrzenicą na mecz z Apoel-em. Siostrzenica przyjechała z USA i nie ma polskiego obywatelstwa (czyt. nie ma PESEL-u). Czy jest możliwość aby siostrzenica weszła ze mną na stadion na podstawie paszportu? Chodzi mi tylko o ten mecz z Nikozją , a nie ligowy. Z góry będę wdzięczny za pomoc , bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat sprzedaży biletów dla obcokrajowców.

prawdopodobnie będziesz musiał podać jej numer paszportu albo innego dokumentu tożsamości który posiada

Santos (PL) 07.08.2011 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 1142169)
Bilety liga:

Bilet można nabyć bez karty kibica podając imię nazwisko pesel

Rozumiem że może to zrobiić moja znajoma czy trzeba być osobiście i pokazać dowód?

lordes 07.08.2011 19:33

mecze pucharowe:
-można kupić bez Karty kibica wystarczy imię i nazwisko oraz pesel i tak mogą Ci kupić znajomi jeśli mają podane wcześniej dane.

Mecze ligowe:
Obowiązują karty kibica i jeśli chcesz żeby znajomych kupił Ci bilet musi posiadać twoją kk.

zim zum 07.08.2011 20:25

System sprzedawania tych biletów jest poroniony. Wytłumaczcie mi jak Wisła ma zamiar sprzedawać online bilety skoro żeby kupić bilet zawsze trzeba nosić kartę i nawet pesel nie pomoże. Po uruchomieniu sprzedaży online wydrukujesz sobie kartkę "Pędź do strefy kibica i nabij bilet na kartę" ?:lol: To jest po prostu żenada.

To samo z karnetami. Po cholere człowiek ma kupować karnet jak coś mu wypadnie i nie może oddać komuś innemu wejścia tylko się marnuje. Kolejny raz powtarzam - żenada.

Amptiq 07.08.2011 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1142562)
System sprzedawania tych biletów jest poroniony. Wytłumaczcie mi jak Wisła ma zamiar sprzedawać online bilety skoro żeby kupić bilet zawsze trzeba nosić kartę i nawet pesel nie pomoże. Po uruchomieniu sprzedaży online wydrukujesz sobie kartkę "Pędź do strefy kibica i nabij bilet na kartę" ?:lol: To jest po prostu żenada. (...)

Domyślam się że system polega na tym że bilet jest przypisywany do karty, przykładając kartę do czytnika przy kołowrotku system sprawdza czy do danej karty przypisany jest bilet i cię wpuszcza lub nie. Tak więc kupując przez neta po prostu w systemie Ci nabije bilet na kartę.

Jagul 07.08.2011 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amptiq (Post 1142573)
Domyślam się że system polega na tym że bilet jest przypisywany do karty, przykładając kartę do czytnika przy kołowrotku system sprawdza czy do danej karty przypisany jest bilet i cię wpuszcza lub nie. Tak więc kupując przez neta po prostu w systemie Ci nabije bilet na kartę.

Tutaj jest pewien problem. Już parę razy się zdarzyło, że kołowrotki padły z jakiś tam przyczyn i wszystko było sprawdzane ręcznie. Dlatego też teraz przy kupnie biletu dostaje się potwierdzenie zakupu biletu. Domyślam się, że może być opcja wydrukowania potwierdzenia na własnym sprzęcie. Tylko przecież nie wszyscy drukarkę mają, bo niektórym jest ona do szczęścia niepotrzebna.
Tak w ogóle te papierowe potwierdzenia to jakiś śmiech na sali. Ja myślałem, że jest to dla mnie zabezpieczenie w przypadku jakby coś szwankowało w elektronicznym odczycie mojej karty kibica. Tymczasem kiedy nie wejdę na stadion, to jakiś pajac z ochrony sprawdza mi zgodność tego potwierdzenia z kartą. I ja się pytam po co? Kompletna głupota.

zim zum 07.08.2011 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amptiq (Post 1142573)

To czemu teraz nie mozna tego zrobić podając pesel ?

Tabor1906 07.08.2011 21:27

Czy można łączyć przy zakupie 2 bilety(nabić na KK) ? Chodzi mi o czy za 1 razem gdy pójdę do kasy, mogę zakupić wejście na Zagłębie i na APOEL?

e/ dzięki Krav

doodi 08.08.2011 07:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez taiszo

Kupując dla niej bilet musisz podać jej imię, nazwisko, datę urodzenia, narodowość oraz numer i rodzaj dokumentu.

Krav 08.08.2011 10:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tabor1906 (Post 1142610)
Czy można łączyć przy zakupie 2 bilety(nabić na KK) ? Chodzi mi o czy za 1 razem gdy pójdę do kasy, mogę zakupić wejście na Zagłębie i na APOEL?

oczywiście, że możesz

MłodePokolenie 08.08.2011 12:41

Musisz mieć legitymacje. KONIEC KROPKA.

_gilardino_ 08.08.2011 19:21

Istnieje na naszym stadionie depozyt? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty :)

WISŁAZWE 08.08.2011 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 1143117)
Istnieje na naszym stadionie depozyt? Jeśli tak to gdzie i jakie są koszty :)

Depozyt jest zlokalizowany przed trybuną G.
Dostajesz karteczkę i po meczu się zgłaszasz nie ma żadnych kosztów.

zim zum 08.08.2011 20:09

Coś mi kobieta w kasie zamieszałą i się chcę upewnic. Wolna sprzedaż jest od środy czy od czwartku ?

Jeszcze jedno zdanie na temat terminali. Nawet weterynarz w małym punkcie posiada terminal kart płatniczych :lol: I nie ma z tej okazji dwóch cenników.

jaszczur90 08.08.2011 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1143146)
Coś mi kobieta w kasie zamieszałą i się chcę upewnic. Wolna sprzedaż jest od środy czy od czwartku ?

Jeszcze jedno zdanie na temat terminali. Nawet weterynarz w małym punkcie posiada terminal kart płatniczych :lol: I nie ma z tej okazji dwóch cenników.

eehh.. przecież pisze na oficjalnej stronie w zakładce "bilety" że wolna sprzedaż dla tych co nie kupili karnetów rusza 10 sierpnia..

19tomek06 08.08.2011 20:16

Trochę z innej beczki, na oficjalnej nic konkretnego nie znalazłem.
Mam karnet na C, na mecz z Zagłębiem chcę zabrać znajomego (na Wiśle jeszcze nie był). Czy mogę kupić sobie bilet na inną trybunę, czy system działa tak, że tylko przez całą rundę na C mogę chodzić?

PvD 08.08.2011 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 19tomek06 (Post 1143148)
Trochę z innej beczki, na oficjalnej nic konkretnego nie znalazłem.
Mam karnet na C, na mecz z Zagłębiem chcę zabrać znajomego (na Wiśle jeszcze nie był). Czy mogę kupić sobie bilet na inną trybunę, czy system działa tak, że tylko przez całą rundę na C mogę chodzić?

skoro kupiłeś na C abonament to abonament masz na C. koniec kropka.

Odstępstwo od tego istnieje tylko w przypadku europejskich pucharów.

arth_ur 08.08.2011 20:23

6 sierpnia – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
*jeśli planujesz do 10 sierpnia zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z APOEL-em Nikozja

6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Czyli w środę mam jeszcze zarezerwowane miejsce ? Sorki za pytanie ale jestem po kilku piwach a muszę wiedzieć na 100 % :)

Sami 08.08.2011 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 1143157)
6 sierpnia – start sprzedaży biletów tylko i wyłącznie dla posiadaczy karnetów Jesień 2011*
*jeśli planujesz do 10 sierpnia zakup Karnetu będziesz również mógł od razu zakupić bilet na mecz z APOEL-em Nikozja

6-10 sierpnia – rezerwacja miejsca dla każdego, kto wykupił Karnet Jesień 2011 do 5 sierpnia do godziny 20:00

Czyli w środę mam jeszcze zarezerwowane miejsce ? Sorki za pytanie ale jestem po kilku piwach a muszę wiedzieć na 100 % :)

tak, masz zarezerwowane.

WISŁAZWE 08.08.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arth_ur (Post 1143157)

Tymczasem trochę wyżej w tym samym newsie napisano:

Cytat:

Zgodnie z obietnicą wszystkim posiadaczom karnetów Jesień 2011 na ten mecz przysługuje zniżka (patrz w cenniku). Dodatkowo dla tych, którzy wykupili karnet do dnia 5 sierpnia założona zostanie rezerwacja miejsca, która będzie obowiązywać do dnia 10 sierpnia włącznie.

arth_ur 08.08.2011 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1143163)
Tymczasem trochę wyżej w tym samym newsie napisano:

No ale ostrzegłem że po piwkach jestem. :-) Dzięki za odpowiedź.

PvD 08.08.2011 20:39

jaja sobie robicie? co znowu jest niejasne?!

markowywislak 08.08.2011 20:40

panowie a jak MAM karnet jesień 2011 to moge kupić bilet 13 sierpnia przed meczem z zagłebiem?

PvD 08.08.2011 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1143172)
panowie a jak MAM karnet jesień 2011 to moge kupić bilet 13 sierpnia przed meczem z zagłebiem?

postaraj się pomyśleć, a uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie

zim zum 08.08.2011 20:52

a jest w ogóle w planach opcja przekazywania karnetu na inną osobę w przypadku, gdy nie da się iść na mecz ?

jaszczur90 08.08.2011 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1143179)
a jest w ogóle w planach opcja przekazywania karnetu na inną osobę w przypadku, gdy nie da się iść na mecz ?

W tej chwili klub nie potrafi czegoś takiegoś stworzyć w swoim 'zajebistym' systemie biletowym

Wiślak z Azorów 09.08.2011 13:25

nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.

PAC 09.08.2011 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak z Azorów (Post 1143419)
nigdzie nie znalazłem info. więc zapytam tutaj czy jest możliwość kupienia biletów na mecz Wisły w Cyprze chodzi mi o same bilety przelot i miejscówke już mam ale biletów nie czy można je gdzieś kupić odpowiedź może być tu lub na priv. prosze o w miare szybką odpowiedz z góry dzięki.

Do meczu jeszcze dwa tygodnie więc bilety pewnie jeszcze nie dotarły. Na pewno będzie info na stronie SKWK. Jak chcesz być pewny to napisz do nich na maila wyjazdowego.

sportnh 09.08.2011 13:41

witam

co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje?

adikos1906 09.08.2011 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1143424)
witam

co trzeba zrobic zeby kupic bilet na zaglebie w przypadku gdy sie ma karty kibica? jak ja wyrobic i ile takowa kosztuje?

To już jest ....a szczyt..

http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Wojtator 09.08.2011 13:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sportnh (Post 1143424)
witam

Drukujesz wniosek/spisujesz na kartkę dane i wypełniasz w strefie kibica..
Kosztuje 10 zł.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
tylko tyle wystarczyło.

gzesiekb 09.08.2011 14:02

Witam
mam takie pytanie.posiadam karnet na jesien i planuje zabrac na mecz dziecko które jeszcze niema skończone 6 lat czy wie ktoś jak to wygląda czy trzeba pokazać jakis dokument ze niema skonczone 6 lat zeby wpuścili jze za darmo

domin_czyzyny 09.08.2011 14:12

mogą sprawdzać wiek dziecka - mają do tego prawo

krakus76 09.08.2011 14:20

Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.

PvD 09.08.2011 15:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1143446)
Mogą ale nie sprawdzają jeśli wyglada na te 6-7 lat. Poza tym jak sprawdzić ? W dokumentach nie ma wpisu o ilości dzieci i ich wieku.

paszport, książeczka zdrowia, i każdy dokumnet gdzie widnieje numer pesel dziecka

delukas96 09.08.2011 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adikos1906 (Post 1143427)

Nie jest szczyt, tylko ustawa o organizacji imprez masowych... Takie są wymogi - niestety.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl