![]() |
mnie jak zwykle wchodzi to co mialem postawic, a nie to co postawiłem...
Liverpool:-/ śmiech na sali.. zagrałeś na Isnalders? ja myslalem nad washington, ale boje się, bo mają dobrą passe ;p zagram na Los Angeles i coś jeszcze pomyśle |
Cytat:
|
dam na Washington i znając życie będzie remis..
Powinieneś Edmonton zagrać, 10 meczów bez zwycięstwa ;p edit Los Angeles, Washington, Chicago i można powiedzieć, że moje konto wreszcie odżyło :) na dziś myśle cos z Everton, Lyon, Marsylia, Osasuna |
Wczoraj zagrałem 4 typy, z czego 3 tutaj podałem. Oprócz podanych tu Norwich, Anaheim i NYI (które nie weszły), zagrałem Nottingham F., które weszło na luzie... Spisek? Klątwa? :D
Co na dziś Panowie? |
Everton v Sunderland 1 1.61
Chelsea v Birmingham 1 1.25 Aston Villa v Arsenal DNB 2 1.53 Man Utd v Man City 1 1.66 St Mirren v Rangers 2 1.40 Marsylia v Lille DNB 1 1.53 Ja zagrałem coś takiego luźnego na dzis. |
Polska - Francja 1
Chorwacja - Dania 1 Ako: 8,14 Co wy na to ? |
Ja na dzisiaj:
Chelsea 1,28 Celtic 1,4 Rangers 1,45 Arsenal strzeli bramkę kurs 1,2 Ako: 3,11 |
ja na dzisiaj Everton za 3 dychy tylko..
|
Cytat:
|
A ja sie coraz bardziej waham :/
http://sport.wp.pl/kat,1906,title,Po...wiadomosc.html A przeciez Francuzi jesli przegraja, a Hiszpanie zwycieza ze Slowenia to Hiszpania zagra w polfinale . . . |
Cytat:
|
ja zagrałem dzisiaj tak :
Aston Villa - Arsenal X Manch.Utd - Manch. City X Dundee.Utd - ST.Johnstone 1 Milan - Udinese 1 |
cos na noc?:)
|
Cytat:
trzeba było za 100 grac :P noc odpuszczam. Jakbym grał to na Calgary na przełamanie serii 7 porazek, graja co prawda z Dallas na wyjezdzie, ale tam kontuzje 4 podstawowych graczy. Na jutro Inter i Egipt (aw.) |
1364504 Colorado Avalanche - Minnesota Wild (Typ) 1 1,90 29-01-10 03:05
1364509 Phoenix Coyotes - Calgary Flames (Typ) 1 2,05 29-01-10 03:05 na dzisiejsza nocke |
Francja - Polska 2
Chorwacja - Dania 1 DUEL (ktory zespol osiagnie lepszy wynik) Egipt - Ghana 1 AKO: 17,50 Stawka: 20 PWK: 337 zł |
Polecam granie dzis Interu. kursy lecą w dół.
''W Juventusie kontuzjowani są Poulsen, Trezeguet, Iaquinta, Camoranesi, Marchisio. Wirus układu pokarmowego dopadł De Ceglie, Del Piero, Diego, Amauri, Zebina obecnie się korują czy zdążą na dzis? Nie wiadomo. Juventus ostatnio kompletnie bez formy przegrywa mecz za meczem. W niedziele graja z Lazio u siebie więc wszystko wskazuje na wygraną gospodarzy.'' |
Polska - Francja 1
Algieria - Egipt 2 Ako 8.80 |
Cytat:
|
heh no i wczoraj zagrałem na remisy w ręcznej i wygrałem 46,66 zł :D a siadł mi tylko jeden mecz: Niemce - Czechy po kursie 8.0 :) szkoda, że wcześniej nie zagrałem, bo byłbym kilka stówek do przodu...
na jutro: Bordeaux - Boulogne Wynik meczu : Bordeaux (Kurs: : 1,20) Piłka nożna, Niemcy Bundesliga Bayern Monachium - Mainz Wynik meczu : Bayern Monachium (Kurs: : 1,20) Piłka nożna, Portugalia Liga Sagres Benfica - Vitoria Guimaraes Wynik meczu : Benfica (Kurs: : 1,35) Piłka nożna, Hiszpania La Liga Sporting Gijon - Barcelona Wynik meczu : Barcelona (Kurs: : 1,25) KURS: 2,43 |
puscilem tez swoją tasme:
1. Vélez Sarsfield - Colón de Santa Fe 1.50 Piłka Nożna - Argentyńska Clausura Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:1 2. New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs 1.75 Hokej na lodzie - NHL Zwycięzca meczu , Stawiasz na:1 3. Washington Capitals - Florida Panthers 1.60 Hokej na lodzie - NHL Zwycięzca meczu , Stawiasz na:1 4. Tampa Bay Lightning - Anaheim Ducks 1.83 Hokej na lodzie - NHL Money Line , Stawiasz na:1 5. Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers 1.35 Koszykówka - NBA Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:2 6. Philadelphia 76ers - LA Lakers 1.36 Koszykówka - NBA Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:2 za 4 zł , kurs 14,11 :D |
Witam wszystkich po przerwie - typki na dzis
Thiago Alves - Oleksandr Dolgopolov Jr. 2 1,50 Kilmarnock - Celtic 2 1,38 Hull City - Chelsea 2 1,28 |
co sądzicie o meczu leeds-totenham?
pozdrawiam |
Jak dla mnie no bet. Cholera wie co moze w tym meczu sie zdazyc, Leeds miało sporo farta w pierwszym spotkaniu, ale Tottenham ostatnio nie zachwyca, i tak wlasciwie nie wiadomo jak bardzo im zalezy na pucharze. Jak bedzie wiadomo cos o składach to mozna dyskutowac, ja bym tu typował remis :P
|
ja dzisiaj stawiam,że Małysz wskoczy na podium:) kurs w Fortunie to aż 5,20-nic tylko grać;D
|
Cytat:
|
Cytat:
kamikaze za 20zeta hehe |
A ja obstawiam już tylko mecze na" live" i to przynosi zysk.Kupony to jest straszna loteria.Jeszcze parę miesięcy temu tak grałem ale skuteczność miałem marną.
|
Cytat:
|
"Live" to też loteria ale to Ty decydujesz kiedy wejdziesz do gry.I ma wielką zaletę że możesz obserwować mecz i decydować w której minucie zagrać i co zagrać.
|
Cytat:
|
Roma - Udinese 1
Atletico Madryt - Racing 1 Fenerbahce - Buraspor 1 wkład 20 do wygrania 84.55 |
Cytat:
|
stówa na Bruins.
|
http://i49.tinypic.com/a4swpl.jpg
http://i49.tinypic.com/5pge4l.jpg może ktoś to wyjaśnić? grał ktoś jeszcze Feyenord z handicapem i mu weszło? |
Hehe, dokładnie. Jebnęli się, także zawijaj kasę i nic już do nich nie wpłacaj. :lol:
|
Cytat:
Z Capitals mieli przewage w strzałach 42-26 i przegrali 4-1, z Canadiens 47-26 i przegrali 2-3 (OT) prowadząc 2-0 u siebie. Stracili 2 bramki w 40 sekund. Nastepny ich mecz tez na nich postawie. Kiedys muszą wygrać. |
Cytat:
|
Z drugiej strony ryzykujesz 400 złotych, żeby wygrać 20. Gra niewarta świeczki.
|
Jak ci jeden taki zakład nie wejdzie, to musisz zagrać 20 razy cos podobnego zeby ci sie zwrociło. Juz lepiej puszczac dubelki z ako 2,5-4 po 10 zł i wyjdzie sie na tym lepiej. Ja tak kiedys zagrałem 100zł na Liverpool ze wygra, kurs był chyba 1,10. To była 75' minuta z Reading w pucharze. W 95' Reading dostało karnego i popłynąłem. Jedyna poztywna sprawa z tym zwiazana jest taka ze raz na zawsze wyleczylem sie z takiego grania :D. To juz lepiej grać koszykowke na live , bo mozna czasami super handicapy łapać. No i tenis, zwłaszcza w grach do 3 wygranych, kursy tam skaczą niesamowicie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl