![]() |
Na koniec pełnomocnik Stecherta, Mateusz Miga publikuje ich oświadczenie:D
|
Grozi sprawcom prawnymi konsekwencjami :D :lol: :D
Midze bym dal zakaz stadionowy za tą reżyserke. Janekx i Miga dalej w stalym kontakcie z Bernatzkym :D |
Tak, jak pisałem na SB - jeżeli to Miga spreparował ten dokument, to fałszerstwo (podpisał się jako Bernatzky) jest ścigane z oskarżenia publicznego. Wystarczy, że prokurator się tym zainteresuje i nawet zapewnienia Bernatzky'ego wtedy nie pomogą, jak grafolog wykaże, że podpisał się za niego Miga. Nie zajmuję się prawem karnym, ale z tego, co kojarzę, to najczęściej za coś takiego orzekają zawiasy, ewentualnie czasem warunkowo umarzają.
Także, Panie Redaktorze, jeśli to Pan, niech Pan w to nie brnie! |
Oświadczenie profesjonalne jak ten cały "deal". Kurde, takiego inwestora tracimy...
|
[email protected] - to jak to on jest pracownikiem stecherta czy wynajetej kancelarii? :D
|
Predzej to juz ktos dla beki mu wyslal takie pismo zeby bylo smiesznie bez adresu zwrotnego a ten czop to publikuje. Nie wierze, zeby byl az tak glupi zeby wlasnorecznie podrabiac taki dokument, chociaz cholera go wie...
|
Buehehehehe beueheheheheheh ahahahahahahahha
No... to teraz pozdrawiam wszystkie prostytuty ktore na mysl o 40 melonikach sikaly po spodniach niemieckim browarem :D :D :D :D :D :D :D :D Od razu mowilem ze to wielka lipa i ze zadnej oferty nie ma. Tam byly takie bledy formalne ze glowa mala. Kazdy sad by TSowi przyznal racje. Byc moze TS dla spokoju podpisal z TF jakas umowe - na zasadzie ze jesli sprzedamy to wam dajemy 50 % wartosci transakcji. TF na pewno na taka propozycje przystala bo wiedzieli, ze sa na straconej pozycji w tym sporze. I pisalem, ze tak to sie skonczy... No ale :-) Tutaj sa eksperci, ktorzy twierdza ze np wysokosc kapitalu zakladowego, aktualizacja www (a raczej brak) i inne "drobne" kwestie sa nieistotne :D :D :D :D :D :D Jak moja firma podpisywala umowe na dostarczanie produktu do pewnej sieci handlowej to inspekcja obejmowala strone www, technologie produkcji, technologie kontroli produkcji, warunki socjalne, dokumentacje zatrudnienia, dokumenty z ZUS i US i pare innych jeszcze "drobnostek" :D :D :D Teraz trzeba patrzec w przyszlosc. Miejmy nadzieje, ze ta sytuacja nie oslabila Wisly, ale wrecz przeciwnie. Miejmy nadzieje, ze uda sie dopiac choc jeden z dwoch planowanych transferow (oby nie bylo juz za pozno :( ). Licze na napadziora i wyoutowanie Ondraska :D A dalsza przyszlosc? Cisnac jak najlepszy wynik sportowy. Dajbog zalapac sie do pucharow. Co okienko wzmacniac zespol 1-2 zawodnikami, ktorzy beda wnosic do zespolu cos wiecej niz obecni zawodnicy. 2-3 lata takiej polityki przy sprzedawaniu najlepszych i zastepowaniu ich kolejnymi pomyslami Kiko i Junco i jestesmy na innym pulapie. Bez robienia z Wisly .....i, bez skomlania na widok szwaba czy innego Szwajcaria czy Chinczyka. |
Cytat:
Każdy kto podniósł rękę na TS powinien być rozliczony. Krytyka jak najbardziej ale konstruktywna. |
|
Pytanie: w co gra Miga?
|
..ale co po niektórzy mają teraz ból dupy..i po co się było odzywać... Jebać TF i inwestorów...tylko TS i dobry sponsor...
|
Cytat:
|
Miga, Janekx czy jak mu tam.
Dwa naiwne chlopki. Zero dedukcji, zero dziennikarskiego warsztatu. Kiedys zanim dziennikarz cos pisal najpierw sprawdzal. Tutaj miga i janekx robili ewidentnie za rzecznikow prasowych "inwestorow". To jest az zatrwazajace ze takie osoby, ktore drugi raz sie przejechaly dokladnie w taki sam sposob, sa dla niektorych wyrocznia w kwestii jakiejs tam. I Miga i Janekx maja wtedy sprawdzone informacje kiedy ktos chce zeby je mieli i podali dalej. Nasuwa mi sie jedna obelga na ich temat :D :D :D Juz jej dzisiaj uzylem :D :D :D |
czy tylko mi się wydaje, że to pismo jest zrobione w photoshopie?
|
A teraz przepraszac TS ...
|
Ja tu nie widzę, żeby ktoś tutaj cisnął po TSie i raczej przepraszać nie ma za co. Jedyne co pozostawia sobie sporo do życzenia to ich zachowanie względem TFK (nie respektowanie umów) , bo umów się dotrzymuje.
Co do inwestora: jeżeli byłaby możliwość powrotu do pozycji hegemona w lidze dzięki inwestorowi to każdy normalny by był na to chętny. Tylko właśnie wszystko rozbija się o to, żeby inwestor był poważny. A inwestor nie był poważny. I tu należy zakończyć sprawę. Mówiąc kolokwialnie: 'gruby wałek', bo coś w nagły strach o życie włodarzy Stechert wierzyć nie zamierzam (chociaż patrząc jak się bardziej 'dresiarska' strona forum wyrażała tu o nich to kto ich tam wie?:D). |
No i weekend ładnie się zaczął :)
brawo TS :) |
Tylko Wisła nasz TS !!!
|
Cytat:
Jakiej umowy TS nie dotrzymał względem TFK? I dlaczego znowu padaja takie insynuacje? |
Ci co sprzedali się niemcom, i jechali po TS wypadałoby aby w ramach rekompensaty kupili karnet i koszulki dla całej rodziny.
|
Cytat:
Cytat:
Czy tak trudno zrozumieć, że to nie tylko są władze klubu, ale także jego kibice i tym ludziom naprawdę na Białej Gwieździe zależy? A, Panie Miga, jakim chvjem trzeba być, by smarować swoich - ponoć - braci po szalu w jakimś szmatławcu po tym, gdy samemu się dało dupy? Dzisiejszym artykułem nie tylko dobiłeś do dna - Ty je przebiłeś i przepier.doliłeś się do płaszcza Ziemi. Brak słów. |
Pytanie brzmi czy Miga kłamał o tych pogróżkach? Nawet w tym temacie widziałem jak ktoś proponował żeby dzwonić do Bernackiego. Cieszę się bardzo, że cały ten syf prawdopodobnie się skończył ale niektórzy z tutaj obecnych ewidentnie mają problemy z samokontrolą. Jeśli ktoś rzeczywiście gdzieś dzwonił to zadziałał tylko na szkodę klubu bo dał tylko pretekst żeby teraz obsmarowywać Wisłę w mediach. Jakby nie było wystarczającym problemem przypinanie Wiśle łatki klubu zarządzanego przez gangsterkę. To naprawdę nie pomaga np. w poszukiwaniach sensownego inwestora.
|
Gdzie są Ci forumowicze co cały tydzień walili gruchę do fikcyjnych euro i twierdzili że to spisek kiboli i SKWK że esesmani się wycofali ?
|
Arked, a masz jakieś dowody (a raczej czy Miga ma) poza słowami faceta, który od kilku lat kręci wały i zakłada spółki krzaki? Wiesz, ja też mogę powiedzieć, że kupiłem książki Migi, bo mi wydzwaniali z pogróżkami, ale czy jestem w tym wiarygodny?
Poza tym ponoć Telefonika nie mogła się dodzwonić, Wisła nie mogła się dodzwonić, ale stado krwiożerczych kiboli mogło? Mi to po prostu wygląda na ewidentne wycofywanie się rakiem z poprzednich artykułów. |
Hej, Panie Redaktorze (!) Miga, tak wygląda rzetelne dziennikarstwo:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...lubu,12314979/ |
Hahaha kompromitacja
|
Przecież jeśli to ostatnie oświadczenie to nie fejk to ja .......e :rotfl:
|
Cytat:
|
Elegancko, w końcu po temacie.
Chłopaki dostali do tego zaległą kasę, koniec głupot w bani - jutro 3 pkt i jedziemy do przodu. |
Miga mam nadzieję, że razem ze swoim informatorem Kasztelańcem staniecie się PERSONA NON GRATA na R22.
Ave Wisła! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl